Şimdi Ara

Yatay Geçiş İle ilgili sorularım var yardımcı oalbilecek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımcı olabilecek arkadaşlara sorularım var.

• sen sorularını yaz yardımcı olan illa çıkacaktır.
  • Giresun Ün uluslararası ticaret okuyorum ygs 6 ile girdim uşak üniversitesine geçmek istiyorum ygs puanım yetiyor başka ne yapmam lazım form aldım netten onu doldurdum ne zaman vermem gerekli.
  • Geç olmadan yazayım, yök sitesinde tarihleri açıklayan bi sayfa var oradan bakabilirsin başvuru tarihine.üniversite zaten sayfasında gerekli bilgileri veriyor formu falan da veriyorlar öyle her bulduğun form kabul olmaz üniversite duyurusunu takip etmen lazım
  • Siteye girdim teşekkür ederim ayrıca form netten alıntı değil Üniversitesi nin kendi formu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merkezi yerleştirmeyle yatay geçiş yapmak istiyorum istediğim üniversite duyuruyu yaptı fakat istediğim bölüm için kontenjan satırında 0 yazıyor anladığım kadarıyla kontenjan açmamışlar.Sadece bu bölüm değil %90-95 i için 0 yazıyor sadece bir iki tanesinde 2-3 yazıyor.Üniversite ile görüşürsem kontenjan talebi yapabiliyor muyum?Puanım ve sıralamam üniversite ve bölümün gerektirdiğinden fazlasıyla iyi.
  • Arkadaşlar ben de merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapmak istiyorum. Tm 3 puanım 385, başvuracağım okulun 386. Arada 1 puan var yine de başvuru yapmalı mıyım, yedek kayıt oluyor mu? Yoksa puanın yüksek mi olması lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Codec hakkında bir sorum olacak.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pewepa

Arkadaşlar ben de merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapmak istiyorum. Tm 3 puanım 385, başvuracağım okulun 386. Arada 1 puan var yine de başvuru yapmalı mıyım, yedek kayıt oluyor mu? Yoksa puanın yüksek mi olması lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

eğer başvuru az ise seni alabilirler ama bazı üniversiteler 1 paun dahi olsa almadığı oluyor yaşayan arkadaşlarım vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.