Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ İÇİN KAÇ ORTALAMA GEREK? [BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayallereinanmak

Makü burdurda damı
    Evet noldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAequor

Çok teşekkürler hocam değerli yorumun için. Sence gidebilmesi daha muhtemel okullar nelerdir?

Alıntıları Göster
    Taban puanına göre okul seçeceksin. Gidilebilmesi muhtemel okulları tak diye bulamazsın sitesine gireceksin, ÖSYS ağırlığına bakacaksın, yoksa arayıp isteyeceksin, hesap yapacaksın ona göre ölçeceksin.
  • Geçiş yapmak istediğin üniversite hangisi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Geçiş yapmak istediğin üniversite hangisi?
    Sakarya Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi daha geçilebilecek üniversiteler. Bunları düşünüyorum. Ama önceliğim Ege Üniversitesi'ne girebilmek için çalışmak. (GNO ile)
  • -TheDifference- kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene ben itü'ye yatay geçiş yaptım, ordan biliyorum :D Proficiency sınavları sene bir kere olmazki zaten, sizden başvuru öncesinde yapılan sınavlara davet ederler. Aslında sizde haklısınız, marmara üniversitesi sizi dediğiniz gibi yapıyordu, önce başvuru alıp sonra iys'ye sokuyordu. Bu durum kurumdan kuruma değişebilir. İTÜ için konuşacaksak bende başvuru sırasında istenmişti :)

Edit: Hocam iys'den başarısız olunca hazırlık okuma mevzusu sadece mypde var. En azından kendi araştırdığım İTÜ, YTÜ, ODTÜ, Marmara ve gazi üniversitesi için GNO ile geçişte adaylar ingilizce yeterliliğini belgeleyemezlerse hazırlık eğitimi verilmez yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrassi -- 3 Eylül 2018; 18:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Ondokuz Mayıs Üniversitesi endüstri mühendisliği geldi. Bende yatay geçiş düşünüyorum.
    Siz hangi üniversiteyi düşünüyorsunuz?
  • Dentrassi kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam muhtemelen okuldan okula değişiyor o zamn, ben geçiş yapan birinin blogunda okumuştum benim dediğim şekildeydi ve birkaç okula kendim baktığımda aynı şekilde kabul alındıktan sonra yeterliliğe bakılıyordu. Siz geçiş yaptığınıza göre o zaman muhtemelen okuldan okula değişiklik gösterebiliyor. O halde geçiş yapacak arkadaşların okulların sayfasını incelemekte fayda var.
  • MrAequor kullanıcısına yanıt
    Şu an bir hedefim yok hocam. Ama kendi bölümümden devam etmeyi düşünüyorum. Bir ihtimalde bilgisayar mühendisliğine gecebilirim. Şu an ki tek hedefim iyi bir ortalama ile ilk yıldan yatay geçiş yapmak. Sırf bu yüzden isteğe bağlı hazırlık okumayacağım.

Kesinlikle fayda var. Myp ile geçiş hariç, her okulun yatay geçiş prosedürü farklı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentrassi

Kesinlikle fayda var. Myp ile geçiş hariç, her okulun yatay geçiş prosedürü farklı olabilir.
    Doğrudur hocam bir çok okul farklılık gösteriyormuş, inceledim. Akdeniz Üniversitesi (İngilizce) hayal oldu benim için mesela. Çünkü oraya geçebilmek için tam İngilizce bölüm olması gerekiyormuş okuduğunuz bölümün.
    bende yatay geçişi araştırıyorum bazı üni.ler kabul etmiyor.ingilizce bölüme ingilizce bölümden geçebilirsin.
    Örnek:Hacettepe
    istediğin üni.leri belirle oradan bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox2016

bende yatay geçişi araştırıyorum bazı üni.ler kabul etmiyor.ingilizce bölüme ingilizce bölümden geçebilirsin.
    Örnek:Hacettepe
    istediğin üni.leri belirle oradan bak.
    Peki %30 - %40 İngilizce eğitimli olanlarda sınava girmek mi gerekiyor?
    hocam ben baktım ama 24 puan koşulunu bulamadım.Atarmısın bana?
    Üni'ye göre değişiyor.Benim üni. %30 ama hazırlık var.Yökten bak hazırlık şartmı diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.