Şimdi Ara

Yatay geçiş başvurum kabul edilmedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elektronik ya da ıslak imza isterler hocam yokmuydu senin belge de

• O var başvuru formunda kendi imzam yok ona sorun çıkartıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kafkas’ı arayıp sorsana yatay işlerinde genelde okulun kendi prosedürleri oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuştum bir daha düzeltemeyiz diyor acaba dekana dilekçe yazsam kabul eder mi ya

• dilekçe yerine direkt ulaşmayı dene. Mail telefon vs. Ağla biraz. Boun’da kazandığın zaman okulu dondurursan hazırlık okuyamıyorsun mesela. Bu sene 1 elemanla tanıştım ağlaya ağlaya hazırlığa aldırmış kendini. Okulun yarısı online eğitim görürken kilyos’ta 1 sene mis gibi takıldı.

yadyok müdürüne kadar çıkmış eleman. Senin de bu tarz bir şeyler yapman gerek.

• Bugün okula gittim fakülte sekreteri ile konuştum da rol yapmayı beceremiyom:)Kimin elinde bu iş onu da tam anlamadım

• Geçeceğin okulda bitiyodur bence.

deadline gibi bi olau varsa zor ama bu saatten sonra.

• Yine de kaybedecek hiçbir şeyin yok. Biraz kastır

• Sonuçlar açıklandı 2 Eylül'de kesin kayit başlıyor

• biraz yırtık ol, bilkent hazırlıkta 1.5 saat fazladan devamsızlıkla kalmadan geçen arkadaş vardı. bilkent gibi prosedüre bu kadar bağlı bir okulda bile oluyorsa kafkasta kesin yaparsın bunu. git yık başlarına orayı

• Yökle iletişime geç seri ol ama. Dediğin gibi o belgede yazıyorsa bir daha gerek ypk ben de öyle yapmıştım eksik belgenin bu olduğundan emin misin? Eminsen öğrenci işlerinin mallığı 20 puan kpss yapıp malum tarafından torpille yerleştirilen andavallar çoğu (odtü oidb hariç) yökü ara hangi kanaldan ulaşabilirim nasıl hallederiz de cimer cart curt kovala yönergeye uyuyorsan almak zorundalar

• apostrophe A kullanıcısına yanıt
    Onu hallettiler imza atmamistim o eksik

• Problemin ne olduğunu tahmin edeyim, öyleyse sen onayla ona göre bir fikir vereceğim.

Sen sistemde yer alan OBS'de transkripti indirdin orada disiplin suçu yoktur ibaresi de var diye onu mu yükledin.

Eğer böyleyse o transkript ve disiplin suçu yoktur ifadesi resmi belge sayılmıyor. OBS'den alınan verileri kabul etmiyorlar.

Direkt ıslak veya dijital imza gerekiyor. E devlet transkript ve öğrenci işlerinden imzalı disiplin suçu yoktur kağıdı talep ediliyor.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam disiplin cezası almadığına dair ek bir belge yok öğrenci belgesinde ceza almamıştır yazıyor, öğrenci işleri komisyon bunu görmemiştir düzeltilir dedi
    Başvuru formuna ad soyad adres imza yazmamız lazımdı ben imza atmayı unutmuşum bu imza eksik olduğu için geçiş yapamıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.