Bildirim
yatay geçiş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İyiymiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up önerisi olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilkent ctis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben iytede okudum, aralarındaki en mantıklısı iyte çevre
aslında kimya müh ile arasında kaldım çevre okursam iş bulması zor olur diye bir de iytede barınma sorunu var galiba ben sonradan geleceğim için eylül başı belli oluyor yurtta kalamam diye korkuyorum ve iyte civari kiralarda yüksekmiş ondan sen ne düşünüyorsun
İyte barınma sorunu olmayan bir üniversite. Eski yorumları okuduysan öyle düşünmen normal. Yeni yurtlar yapıldı ve izmirde oturuyor olsan bile başvuran herkese yurt çıkıyor, o yönden için rahat olsun.
Çevre mühendisliği bence o sıralamadan yazılabilecek f/p bölümlerden birisi. Çok hızlı yükseliyor sıralamaları. Tam geleceğe yatırım bölümü.
duyduğum kadarıyla 4 veya 6 kişilikmiş yurtlar benim psikolojim kaldırmaz pamukkale gideceğim en azından evde tek başıma daha çok motive olurum çalışmaya yinede teşekkür ederim
Orasını sen bilirsin ama kendi tecrübeme göre konuşacak olursam yurtlar kötü değil. Yanına iyi insanlar denk gelirse hele acayip keyifli oluyor. Ama bu biraz şans meselesi. Tamamen senin kalıp kalmamak istediğine bağlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X