Şimdi Ara

Yatak Uzmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hangi konuda ?
    Yanlış anlaşılma olmasın uyku ve iyi yatak seçimi konusunda sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz aynı zamanda kendimde uzun yıllardır konu dışı takipçisiyim şimdi İşbir yatak bayisi oldum eğitimler aldım kendimi eğittim ve geliştirdim şimdi bir konu açıp hem işimle ilgili sizlerin sorularıyla kendimi geliştireyim hemde bilmediğim bir yatak sorusu çıkarsa öğreneyim istedim

Reklamımıda yapayım mı sakıncası var mı?
    Yatak ihtiyacınız olursa dh üyelerine ekstra indirimli şekilde yardımcı olurum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok ilginç bir uzmanlık alanı hocam. İlk soruyu ben sorayım o zaman. Öğrenci için alınabilecek fiyat/performans yatak önerebilir misiniz tek kişilik.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Merhaba , işbir ve istikbal tavsiye ederim ikiside hem %100 yerlidir hemde fiyat performans olarak çok başarılıdır , Ben öğrencilerin özellikle lateksit yataklarda yatmasını tavsiye ediyorum düzensiz uyku alışkanlığı ve yatakta uzun süre telefonla oynarken girilen garip pozisyonlar omurgayı kötü etkiler , lateksit yataklarda yatağa uygulanan basıncı eşit şekilde dağıtır ve yaysız olduğu için manyetik yüklemez vucuda tamamen organiktir bitkilerin süt özleriyle üretilir bu konuda tavsiye edebileceğim favori yatak kendimde kullanıyorum

https://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/lateksit-ergonomik-yaysiz-yataklar/himera/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• isbirantalya İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bakıyorum.
  • Usta slmlar

105kg 190 boyum. Yan yatmayı severim... Bel ağrım var... Ultra super sonsuz ortopedik yatakları araştırıyorum...

160*200cm ebatlarda düşünüyorum...

Araştırmalarim sonunda bonel yaylı ve paket yayli sistem olan yataklar arasında kaldım... Gücüm bunlara yetiyor....

Neyse esas sorum şu paket yayli yani torba yaylı sistemli yataklar beni taşırmi ? Bel ağrıları icin iyi gibi görünüyor lakin ağırlık olunca sıkıntı olurmu yani 1 sene aonra çökme falan yasarmiyim...

Ha buda olmadı normal Herkül yayli sistemli yatak buldum ultra full ortopedik diye gayette ucuz :) 950/1200tl fiyatlarinda buldum... Bu ne kadar gerçektir ultra sonsuz lüks ortopedik yatak konusunda :)

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR GİBİ CERAGEM MASAJ YATAĞI
    14 yıl önce açıldı
    Yatak Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.