Sealy Posturepedic Lovell Sense Lateks Hybrid yatak orta sert bir yatak. Bunu almayı düşünüyorum. Tabii uzun bir süre denemeden karar vermek zor. |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (327. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: old horizonMerhaba son zamanlarda artan bir bel ağrısı ve uykusuzluk var yatağımda uykuya dalamıyorum ö yüzden misafir odasında klasik ucuz bir yaylı yatakta nispeten uyuyabilyorum, bugün ( LOVA LÜKSEMBURG) (YATAŞ PRESTİGE PRİME) VE (BAMBİ SERENETİ) ye baktım , yatak bazam 1,80-2,000 metre
yataş fiyatı yüksek geldi 28500, lova ise 23000 bambi sereneti 15000 bin artı 1500 tl çek , dediler
bana fiyat açısından uygun olan bambi sereneti geldi sizce BAMBİ TERCİH EDİLİRMİ, YARDIMLARINIZA şimdiden teşekkürler
kısa bir araştırmadan sonra bambi sereneti aldım 180-200 13,650 tl mal oldu, pazartesi gelecek bakalım zaman ne gösterecek, umarım sıkıntı çekmem
-
YATSAN da çok güzel indirimler var, neden ordan bi model tercih etmedin? -
Yatsan allure serisini deneyen oldu mu? -
12 yıldır yatsan switzerland kullanıyorum gayet memnunum.
İki adet 100x200 yatak lazım. Çocuklar için. Epey okudum ama kararsız kaldım.
Çocuklara da switzerland mı alsam, bizim model switzerland orhinal diye geçiyor şu anda. Yanına iki model daha çıkarmışlar premium vs diye.
Pedli mi alsam ya da çocuk odalarını aldığımız yerden 6k idi sanırım paket yaylı onu mu alsam bilemedim.
-
Switzerland gruplarinda nindirimler var dusunurseniz -
Ben de bu yataklara bakıyordum. Siz aldınız mı? Cevap da gelmemiş mesajınıza.
-
Alırız. 100x200 2 tane. Ama web'de yoktu. Bayide mi var acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: akikaraAlırız. 100x200 2 tane. Ama web'de yoktu. Bayide mi var acaba?
-
Yarın bakayım haber vereyim sizlere -
Fazla araştıramadım ama (şimdi bakınca ilginç indirimler gözüküyor)
fiyat olarak genelde bundan daha yüksek olması idi ,bana bunun maliyeti 13 bini buldu banka puanı hariç,180 - 200
3 gündür kullanıyorum şimdilik gayet iyi beklentilerimi karşıladı sert ve üstündeki ped rahat ettiriyor eski yatak gibi yandaki kalkınca duyulmuyor ,
bakalım zaman ne göstercek ara ara yazarım aklıma gelirse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old horizon -- 28 Kasım 2024; 0:31:48 > -
Şu değişebilir katmanlı, Fillego yataklardan kullanan bar mı? Yazın terletmeyen kışın üşütmeyen bir yatak bakıyorum çocuk için.
-
Bende konuyu yeni gördüm arkadaşlar. Çok yatak denedik bayilerde insanın kafası karışıyor. En sonunda işbir 100 plus visco yatak aldık. İyimi yaptık kötümü yaptık zaman gösterecek. Kullanan bilen arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi? -
Özelden mesaj gitmedi bir türlü buradn yazıyorum.
https://www.yatsan.com/uykucu-elite-pillow-top-yatak_81520?p=458212
Bu yatakla switzerland arasında ne fark var bir de 100 x 200 ölçüsü yok mu?
-
Abi uykucuda olmaya bilir ama switzerland ile farkli bir yatak adoring night bakabilirsin birde 3 aralık son gün bitiriyolarmis ani kampanyayi -
Merhabalar eşim 1.70 ben 1.90 sırt ağrılarımız var yatağı değiştirmek istiyoruz. Kampanya varken değiştirelim aradan çıksın. Bayide switzerland ve majesty hoşumuza gitmişti ama bayide malum anlaşılmıyor. Ne yatak alırsam alayım evdekinden iyidir kafasındayım evdekinde çökmeler başladı. Tavsiye edeceğiniz fp yatak varmıdır acaba? -
Hic arastirma imkaniniz oldumu internetten sadece iki model odaklimi dusunuyorsunuz -
Hocam araştırıyorum da derya deniz araştırdıkça kayboldum o yüzden alayım geçeyim dedim en son. Yatakta bir sürü sıkımtılı insan var ama modellere bakarsan herkes bulut üstü uyku kalitesi vaat ediyor. Bellona gidiyorsun %70 yatakları Türkiye biz veriyoruz diyor. Herkes birşey söylüyor. -
Tecrübe ve bilgisi olan değerlendirme yapabilir mi? Sealy posturepedic lovell sense lateks hybrid … kullanan tecrübe var mıdır önerimisiniz? Teşekkür şimiden -
Doğru söylüyorsun abi genelde malını kötüleyen hiç yok 😀 çok bakmakda insanın kafasını çok karıştırıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X