Herkese merhaba, Yatak bakmaya yeni başladım ve Serta Majesty ağır basıyor. 180*200 şuanda 36.270 tl Yakın zaman da indirim oldu mu? Yada zam geldi mi? Ona göre talip edeyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (324. sayfa)

-
-
Serra majesty yatak fiyatlarını sürekli takip ediyorum. Son 1 yıldır hiç indirim olmadığı gibi sürekli 2-3 ayda bir zam geliyor maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: bluehouseHerkese merhaba,
Yatak bakmaya yeni başladım ve Serta Majesty ağır basıyor. 180*200 şuanda 36.270 tl
Yakın zaman da indirim oldu mu? Yada zam geldi mi? Ona göre talip edeyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar ,
Bel ve sırt agrilarimiz icin sert bir yatak istedigimiz icin asagidaki yataklara baktik ; hangisini almaliyiz.
( izmirde oturuyoruz , benim kilo 90 civarı, eşimin 65 )
Yatas Orthopedic Support
Yatas Five Z Fit Sleep
Yatas Black Ice
Yatsan Switzerland Premium ( veya premium plus )
Sizin oneriniz nedir ? Tesekkurler
-
Merhaba Yataş bayisindeki bu yatakları bende incelemiştim özellikle sert yatak istiyorsanız Yataş prestige prime deneyin bence en sert yatakları bu model diye biliyorum ayrıca benim favorim zero graity latex .
ortopedic support modeli de çok tercih ediliyor . Yatsan modelleri de çift taraflı kullanım imkanı veriyor kaliteli yataklardır üzerlerinde kısa sürede olsa mutlaka uzanın hangisi işte bu dedirtiyorsa onu tercih edin bence.
-
Merhabalar, lazboy koltuk kullanıcılarından bir değerlendirme alabilirmiyim, birde hangi modelleri önerirsiniz?
Lazboylar güzel koltuklardır tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yatsan premium plusu tavsiye edebilirim güzel yatakdır pedide cikiyor baktigimiz zaman bir avantaj
Majestye yakında indirim görünmüyor perfect sleeper twine bakabilirsiniz indirimli suan guzel yatakdir
Merhabalar ne kadarlık bir fiyat bütceniz var acaba
Merhabalar ne kadarlık bir fiyat düsünüyorsunuz acaba
Arkadaşlar yatsandan online özel indirimli yatak almak isteyen varsa yazabilir
Yatsan biraz pahalıdır ama tek geçerim baza baslikda
New breeze lateks yatak hakkında detaylı bilgi verirmisiniz, lateks katmanı kaç cm, majesty ile arasındaki fark vs , sağlıklı uzun kullanım, çökmesiz vs, birde iki model de bir türlü indirime girmiyor… tecrübenizi paylaşır mısınız. Teşekkür ediyorum şimdiden yanıtlarınız için.
150x200 yatak
Bütçem ise 8 bin
Hocam, Lazboy larda hangi modelleri önerirsiniz ?
Merhaba serta adoring night nasıl bir yatak? Hakkında pek yorum bulamadım.
Valla bütce biraz kısıtlı yatsan online özellere bakabilirsiniz ben begendikleriniz varsa yorumlayabilirim
Ne kadarlık bir fiyat aralığı dusunuyorsunuz
Valla yeni cikan modellerden fena degil ne kadarlik bir fiyat dusunuyorsunuz
100x200 13 bine kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X