Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.265
Cevap
332
Favori
2.149.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam merhaba ben yatsandan fairyland aldım ama ortası çöküyor bel ağrısı yapıyor yumuşak geldi yani bana onun yerine alabileceğim tribeca ,bowery bide barchester firm var fiyat bazından diğerleri beni aşıyor barchester mağazada olmadığı için bakamadım yay sistemi eski ama artık yaya falan takılmıyorum rahat uyuyayım yeter diyorum nasıl bi yatak barchester bilginiz var mı ?

• 1,5 aylık bir geribildirim yapayım. Kasım sonunda aldığımız lateks yataktan şu ana kadar memnunuz. Bu zamana kadar yaşadığım tek sıkıntı, bu yatağa geçmeden önce de yaşadığım, sırtüstü yattığımda belimde oluşan ağrı. Tabii bunca yıl sırtüstü yatmadığım için benim adıma yeni bir olgu, alışmam gerekiyor. Haziran'da bel fıtığı ameliyatı oldum, sonrasında bir süre ağrısız geçti ama hem eski yataktaki deformasyonlar nedeniyle hem de bir hamam sefası sırasında yapılan masajdan dolayı bel bölgemde tekrar ağrı oluştu. Bel fıtığına ek olarak sağ kalçamı etkileyen ankilozan spondilit de mevcut ben de. Bu ikisi bir araya gelince sıkıntı yaratıyordu.

Eski yatağımızla ilgili yorumları daha önce yazmıştım, o yatakta yaşadığım sıkıntıların hiç birini, bel ağrısı hariç, bu yatakta yaşamadım. Sağa sola dönüşler rahat ve eşimle birbirimizin hareketlerini hissetmiyoruz. Yatağa gömülme durumu, sağa sola dönüşlerde hareket zorluğu ya da kenarlarına geldiğim zaman aşağı düşme gibi bir his kesinlikle olmadı. Bel ağrımın nedeninin de yatak değil, belimin formasyonu olduğunu gözlemledim son dönemde. Bu sıkıntıyı da yatarken kalçamla dizimin arasında koyduğum bir yastıkla çözdüm. Yaklaşık 1 haftadır bu şekilde yatıyorum ve sabah kalktığımda belimde herhangi bir ağrı olmuyor. Buna benzer sorunu olan arkadaşlar varsa ilave yastık çözümünü deneyebilirler.

Dün tekrar Innova'nın sitesine baktım fiyatları kontrol etmek için, ne yazık ki değişimler olmuş. Benim 160x200'lük 18 cm'lik lateks yatak yaklaşık 3bin lira zamlanmış. Şu an %30'luk kampanya var gözüküyor, sepete attığınızda indirimli fiyat çıkıyor. Bahsettiğim 3bin liralık fark bu kampanya fiyatıyla olan fark.

Ek olarak firma İstanbul Mobilya Fuarına katılacakmış, hangi ürünleri getirecekler bilmiyorum ama incelemek isteyen varsa gidip ziyaret edebilir.

@nicknick

• varmı yatak kampanyası 150x200 yatak alacağım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sealy auburn'un bir üst modeli olan Sealy woodlake aldım. Çok çok benzer bir yatak. Fakat kullanınca farkettim ki yatınca vücut sıcaklığıyla içine çekiyor, yatakta dönmek çok zorlaşıyor. Benim için eziyet oldu. Mağazada denerken bunu farkedemedim. Yumuşak yüzeyine aldandım.

Visco'lu yumuşak yatakların bana göre olmadığını düşünerek bu sefer switzerland premium plus aldım, henüz teslim edilmedi. Bu değişim için yüzde 15 ceza ödedim (yaklaşık 2600tl). Umarım sert yatak sevmeme rağmen bana sertliği ile dert olmaz.

Aklımda kalan, orta sert, pocket yay, visco olmayan diğer modeller:

King koil greyson, üst ped yok ama rahat. Çift taraflı kullanım, pocket yay, lateksli, 36cm.

Yatsan whisper, pedsiz, çift taraflı, ipek, pocket yay, 28cm. Pahalı bir yatak olmasına rağmen sanki bu paraya alınmaz gibi. Deve yünü ve ipek muhtemelen fiyatıni arttırıyor. Üst katmanı gergin bir kumaş, bu da bir sertlik veriyor.

King koil luxury heaven firm, diamond pocket yay, pamuk ve yün, 30cm. Bence sertlik olarak ideal ve fiyatı diğer baktıklarıma göre epey uygun. King koil olarak sertlik olarak favorim bu gibi.

Sealy lovell sense, diamond pocket, lateks, pedsiz, 32cm. Sealy olarak viscosuz olduğu için benim için en alınabilir yatakmiş. Woodlake yerine bunu almış olsaydım değiştirmezdim, hem de daha ucuz.

Yataş'ta ise sert yatak olarak Orthopedic support hoşuma gitti, pedli tek taraflı kullanım var ama hem sert hem rahat gibi. 32cm. Fiyatı da uygun, keşke yatsana girip Sealy Woodlake almadan önce yataştan bunu alıp geçseydim diye düşünüyorum.

Edit: çok sert geleceğini düşünerek switzerland premium plus siparişini iptal ettim ve King koil luxury heaven söyledim. Biraz Switzerland soft gibi ama bence daha rahat, keyifli bir yatak. Lateks, visko yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec_side -- 27 Ocak 2023; 18:46:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arasira kullanıcısına yanıt
    Sealy Woodlake almıştım, visco olduğu için sanırım yumuşak geldi.. Bu seferde Switzerland premium plus aldım o da sert geldi.. Bütün yatakları tekrar denedim saatlerce, para konusunda sorun değildi. Bana göre en iyi bu luxury heaven firm geldi. Ne visco, ne lateks var ama keyifli bir yatak, orta sert. Switzerland soft gibi ama daha rahat. Gelsin bakalım göreceğiz. Bunu almasam yatsan whisper yada serta clementine alabilirdim, bunun iki katı parası. Ve bence bu daha rahat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben bunun bir üst modeli woodlake aldım, yumuşak geldiği, içine çektiği ve terlettigi için iade ettim. Visco ve latekssiz daha sert model King koil heaven firm aldım. Aradaki fiyat farkı ile Baza başlığı aldım çünkü para iadesi yok.

Bana kötü gelen size iyi gelebilir. Yan yatması güzel bu yumuşak yataklar. Sırt üstü yada yüz üstü yatan, çok dönen için kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec_side -- 31 Ocak 2023; 21:15:15 >
  • Arkadaşlar ikeadan aldığım yataktan hergun bel ve boyun ağrısıyla uyanıyorum.Yatak pedi alsam memnun kalirmiyim?Yatak pedi tavsiyeniz var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Switzerland soft normal, normal switzerland modelleri bence çok sert. Yüksek kilolu biri için iyi olabilir. King koil heaven firm ikisinin arasi gibi ve dış kumaşı yüzünden daha kaliteli bir yatak havası var. Sanıyorum başka benzer yatak yok yatsanda.

• Selam, yataşdan supreme pedic modelini almayı düşünüyorum kullanan tavsiye eden, etmeyen var mıdır ? Yada daha bu fiyatlara daha iyi bir önerisi olan ? Bir sürü yatak denedim fakat hepsi aynı geliyor denerken, üzerinde yatıp uyumadan anlaşılmayacak sanırım.

Boy : 175

Kilo : 110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTC Zeus -- 2 Şubat 2023; 19:55:21 >
  • Arkadaşlar selam benim bütçem 5000 ile 6000 tl arasında orta sert ile sert arasında 150 x 200 ölçülerinde yatak arıyorum.Aşağıda yatsan serta şu yataklar nasıldır veya tavsiyede edeceğiniz başka marka yatak varmı?
    www.yatsan.com
    Serta Sleep True Meadow Brook Yatak
    https://www.yatsan.com/serta-sleep-true-meadow-brook-yatak_81685

www.yatsan.com
    Serta Bowery Çift Taraflı Yatak
    https://www.yatsan.com/bowery-yatak_81408

www.yatsan.com
    Serta Sleep True Brindale Yatak
    https://www.yatsan.com/serta-sleep-true-brindale-yatak_81687

• Merhaba bel ve sırt ağrısı sebebiyle yatak değiştirmek istiyorum.

İşbir yatağın Nature modeli ve Dartiste'nin Mademoiselle modelini beğendim.

dartiste ilk defa duydum ama altın yatak markası sanırım. Mademoiselle modelini önerir misiniz? İnternette hiç yorum görmedim

İşbir Seacell

King koil Rhodes

King koil 2 bin tl daha pahalı. Öneriniz var mıdır?

Merhabalar

Yataktan memnun musunuz tavsiye edermisiniz ?

• Yaklaşık on yıl üzeri visko yatak kullanan biri olarak hiç memmnun değildim. Bir aylık yatak arama maceramı King Koil Luxury Heaven Firm yatak alarak sonlandırmış bulunmaktayım. Yaklaşık 15 günlük kullanım sonucu uyku kalitesinde bu kadar gelişme olur deselerdi kullanmadan inanmazdım. Daha az uykuyla daha dinlenmiş uyanıyorum, üstelik sırt ve boyun ağrısı yaşamadan. Çift taraflı kullanım imkanı sunması bir tarafının yün bir tarafının pamuk olması yatağı daha doğal ve hava geçirgen kılıyor, üstelik yaz kış daha rahat bir uyku çekme garantisi sağlar diye düşünüyorum. Hipoalarjik örme kumaşının kalitesi çok iyi almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.