Şimdi Ara

Yasuo ya Neden Mahvolmuş Çıkılır ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • As rünlerle girip 3.item kanasusamış çıkıp adamlara 2 vurmak varken neden hasardan düşürülüp mahvolmuş çıkılır ? Ben as rünlerle girip kanasusamış çıkıyorum. Çok iyi oluyor.

• Ben de genelde bunu tercih ediyorum ama Botrk tank eritmek için ve aktifi sayesinde faydalı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Scholes -- 19 Ocak 2015; 10:52:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tank kesmek , pasifi ve aktifi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.30 dan sonra as nin bi faydası olmadığı için ve pasifinin 2x kritik şansı verdiği için as ayakkabı + statikk+ ebedi + %6 crit rün den sonrası ne kritiğe ne q nun cd sine etki eder. sonrasını full ad çıkınız efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ireina Nadar -- 20 Ocak 2015; 0:06:44 >
  • yasuo'ya %5 crit rune koyup, statik ve ie alıyorum. sonrasında tank gidiyorum, gayette güzel oluyor.
  • botrk almıyorum. statik,ie,bd,lw,ga&randuin&banshee
  • Aktifini ve pasifini unutma o itemin özellikle aktifi cok işe yarıyor diyelim ki ezreal kovaliyosun e attın oda e kullandı aktifi sayesindede yavaşlatabilirsin pasifinden gelen ek hasarda epey bi işe yarıyor ama kanasusamışta tercih edilebilir son nerften sonra statik yerine hayalet ebedi yerine kanasusamıs deneyebilirsin çünkü erken aşamada iyi kasarsan herkes sana focus atar. Kanasusamıs bazen hayat kurtarıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ireina Nadar kullanıcısına yanıt
    Pasif aktif haricinde as içinde tercih edilebilir. Berseker yerine Mercury ve Ninja Tabii tercih edenlerin sayısı da hayli fazla runde de as yoksa Botrk şart oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statik + ie nin toplam kritiği %40 a düştü
  • Ayrık ittirmek için.

• Benim suanki build önerim bot as, hayalet, kanasusamış, mahvolmus (aktife basmıyorsan ebedi ama bence bu saatten sonra bi anlamı yok ) son fısıltı, koruyucu melek.

• quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Statik + ie nin toplam kritiği %40 a düştü

hadi ya %100 göremiyormuyuz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Pasif aktif haricinde as içinde tercih edilebilir. Berseker yerine Mercury ve Ninja Tabii tercih edenlerin sayısı da hayli fazla runde de as yoksa Botrk şart oluyor.

tenacity için merc şart ama tabi yerine randuin daha iyi gidecektir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ireina Nadar -- 19 Ocak 2015; 12:04:24 >
  • Görürsünde ya statikten vazgeçicen, ya da ie+statiğe ek bir crit veren item daha alıcan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Görürsünde ya statikten vazgeçicen, ya da ie+statiğe ek bir crit veren item daha alıcan.

rün koymanın olayı oydu zaten 2 itemde 100% crit
  • Attack speed bot çıkmayıp mercury bot çıkıncaki attack speed farkını tamamlamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Attack speed bot çıkmayıp mercury bot çıkıncaki attack speed farkını tamamlamak için

Okan sen hayrola :D

• buyur usta
  • pd + ie alın yasuoya lowlar static devri bitti artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Sanji

pd + ie alın yasuoya lowlar static devri bitti artık

Genelde early gamede statik daha iyi oluyor, eğer kötü geçen bir oyunsa pd almak late game için daha mantıklı oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.