Şimdi Ara

Yasuo rehber. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
19.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LordRaiden

quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

Hepsiyle karşılaştım rehber denendi. Uygulamadan şurda orda DHA YNI ÇKTI .S .S .S RHBR OLMZ KNU KLT UYE BN cılar gelmeseydi daha iyi olabilirdi.3 ayda zaten 90 günde diyelim o heroya anca bir şey oturuyorsa konuşmuyorum. Keşfedemediniz denemediğiniz şeyleri mobaifire mı ne şekilse ondan bakıp bakıp BU EN İYİSİ QNQ LAR yapacağına deneyip işe yarayabilirdin belkide. Neyse teşekkürler sana ve diğer arkadaşlara iyi ve kötü yorumlarınız için.

Eskiden insanlar en iyi olduğu sürekli oynadıkları champlara ranked ss leriyle kim oldukları bilgileriyle rehber yapıyorlardı nerde denedin neye göre denedin çoğur şey teorik oriannaya karşı lane i çok iyi demişsin w la q lrı engellersiniz yazmışsın bu mu denemiş halin bilmiyorsan hatırlatayım yasuo w 20 sn civarlarında orinin q 3-4 saniye civarlardında .Sallama olmuş yani teorikte herkesin bildiği şeyleri bi heves rehber yapayım diye yazmışsın

Deneyip yazmak çıktığından beri oynuyorum yasuo .Rankedda oynadım normalded sen kaç ranked oyununda oynadın ?Hangi ligte oynadın?
    Rehber çok saçma çoğu heroya w sayesinde yenecez falan yazmışsın ama lane de olmuyor o iş öyle 1 tradeden karlı çıkıyorsun o da karşısı w atacağını biliyor çoğunlukla champlara karşı yazdığın şeyler çok yanlış yani .Ayrıca rehber yapacaksan lol wiki den tüm airborn skilleri alıp yaz kafandan yazma .Ayrıca build i falan farklı yapıyorum onlar bu konuya girmiyor ama dene dediğin için yazayım %8 kritik rune giriyorum oyuna %17 lik kritikler başlıyorum ilk item doranla rune beraber +16 ad .ilk item hdyra deniyorum bu aralar ikinci trinity neden dersek q lar trinity destekliyor ve hero çok squish bu yüzden hiç içerde aa yapacak kadar kalamıyorsun bu yüzden direk botrk statick gitmiyorum şu ana kadar gayet faydalı buldum denediklerimi ilk aldığımda bu buildi bende denedim herkes denedi yani hiç bir açıklaması yok herkesi teorikte bildiği şeyleri yazmışsın

ori ye karsi gercekten cok guclu daha bu gun karsima ori geldi iyi de oynuyordu, daha 2.minyon dalgasinda fb 5.dede 2.killi aldim laning de baya minyon fark attim falan , latedede 2vurusta ölduruyor yasuo apc ve adc leri (nitekimde oyle oldu :D) adam 2vurusta öluyor dedigim tf lerde feedlendi 0-2-0cikarim llaneden 7-2-5 karsima cikti bende 6-4um (topta trny i feedlemis bimkiler 10-3 geldi tek atti bana kule alti sonra gitti :Dona öldum hep falan filan oyun sonunda aldim gerci tryn i farm sayesinde ,
    ozet ori yi earlydede mid game de de late dede aliyor yasuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastellonA -- 22 Aralık 2013; 20:03:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ori icin sıkıntı olmaz demişsin biraz ayıp etmissin ben ori ile yasuo yu dağıttım o w saniye başı gelmiyo herhalde :) ama rehber güzel olmuş

• ben build olarak melee carry yerine offtank yapiyorum gayette verim aliyorum.

tenacity papuc - Static shiv - blade of the runied king - sunfire - spirit visage Son itemde LW alirim genelde ama bazen ie falan da alabiliyorum para durumua gore. 21 win 9 lose gidiyorum ranked plat 1 yani build gayet ise yariyor. Masteriesleride 9-21 , rune olarak 3x lifesteal , 9x a.s aliyorum

early si 0 . base damage yok bu yuzden early de 9-21 ve lifesteal rune olmadan yasatmazlar topta.
  • Ezen arkadaşlar da var ezilen arkadaşlarda . Oyunculuk diye biliriz ama mobilliği ile ultisini q+w combosunu rahat failleyebilir. Oyuncuya bağlı ve teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

Ezen arkadaşlar da var ezilen arkadaşlarda . Oyunculuk diye biliriz ama mobilliği ile ultisini q+w combosunu rahat failleyebilir. Oyuncuya bağlı ve teşekkürler.

bencede oyunculuğa kalmış ama doğru zamanlama ile isler değişebilir

• En azından resimleri falan ortalasaydın daha kaliteli rehber olabilirdi. Zaman harcadığın için çok laf etmek istemiyorum ama beğenmedim
  • saçma sapan bir rehber olmuş itemler ve masteriesler bronze işi o kadar resimleride tam boy yapman ayrı bir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Zzz

saçma sapan bir rehber olmuş itemler ve masteriesler bronze işi o kadar resimleride tam boy yapman ayrı bir olay

Sendende bekliyorum o zaman ayrı bir bronz rehberi

• Al cnm rehberdeki itemlar doğru. Skiller doğru counterları doğru. Banada burada hortlatıp uzaklaşmak düşer bb
  • 9/21 Masteries görünce okumadım.
  • Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt
    omg onu değiştireyim çok önceden koymuşum .
  • Coldthief333 kullanıcısına yanıt
    Konu hortmuş bende yeni sanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.