Şimdi Ara

Yasuo hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mainim adc. sürekli adc oynuyordum neredeyse hiç diğer lanelerde oynamıyordum diyebilirim. Biraz değişik roller oynamayı amaçlıyorum bunun için yasuo açtım. Top ta oynadım şu ana kadar, onun dışında midde de oynanabiliyor fakat çoğu zaman karşı tarafa ezildim. yasuo yu hangi champlere karşı pickleyebilirim, build felan tavsive verirseniz sevinirim. kalkan veya kılıçla başlıyorum, pasif için botu erken bitirmeye çalışıyorum, statiğim saldırı hızı veren itemini bitirip ardından botrk çıkıyorum. defansif item olaraksa randuin ve koruyucu melek alıyorum. Yanlışlarım doğrularım nelerdir?

• ebedisiz yasuo olmaz,statik+ebedi kesin yap.oynanış olarak da bir kaç video izlersin yeterli olur, artık gerisi senin yetenek ve tecrübene kalıyor.oynamasının çok zor olduğu falan söyleyen olursa da gül geç.
  • Oyundaki tek op hero bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana verebileceğim en iyi tavsiye Yasuo'yu LeBlanc'a karşı pickleme

Build olarak ta benim kullandığım;Doran KılıcıKılıcı ile başlıyorum, Statik, Savaş cizmesi, Infinity, Botrk veya LW(Sırası duruma gore) GA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leskodjer -- 18 Mayıs 2014; 1:57:38 >
  • 3 lw ol surekli e-q dürt zaten e-q combosu op , w op,oyundan en zevk aldigim hero

dipnot : lee sinden sonra

• Statikk ve botu tamamlayana kadar defansif, statikten sonra da duvarı ve çeliği dikkatli kullanıp agrasif oynuyorum. O yüzden yasuo ile oynadığımda çok korkutmuyor beni LB. Kırılgan bir şampiyon zaten.
  • yasuo late de ağlatıyor ebedi alana kadar defans yap yeter ayrıca yasuoya kritik hasarı rünlerle girdim nasıl oluyr diye gerçekten 1 saniye içinde adc öldürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

Statikk ve botu tamamlayana kadar defansif, statikten sonra da duvarı ve çeliği dikkatli kullanıp agrasif oynuyorum. O yüzden yasuo ile oynadığımda çok korkutmuyor beni LB. Kırılgan bir şampiyon zaten.

zincir stun, ulti stun biraz zor aslında, w her seferinde tutturmak için baya karaktere aşina olmak ve refleksli olmak lazım. Şahsen o kadar iyi olmadığım için LB seçerlerse Yasuo almıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.