Şimdi Ara

Yaşım İçin Fitness Uygun Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 15 Yaşındayım(Kardeşim Değil ) 14 Yaşımdan Beri Fitnessla Uğraşıyorum Vücudumun Yeterince Gelişmemiş Olduğunu Düşünüyorum.Yemek Seçerim Ancak Protein,Yağ Ve Karbonhidrat Açığı Olmaması İçin Karışım Hazırlıyorum.Hazırladığım Karışımın Protein Değeri 62 Gr,Yağ Değeri 32 Gr,Karbonhidrat Değeri İse 36 Gr Benim Günlük Protein İhtiyacım 82.49 Gr,Yağ İhtiyacım 73.32 Gr,Karbonhidrat İhtiyacım 302.47 Gr
    Ben Yaptığım Karışımdan Bir Bardak İçip Vücud Geliştirmeye Başlıyorum Bittikten Hemen SOnra Tekrar İçiyorum.

Bu Yeterli Olur MU

Birde

Fitness Programı:
    2x10 Olarak Şınav
    5x5 Olarak Mekik
    3x10 Olarak Dumbell Kaldırma(5 Kg)

Yaşım:15
    Boyum.1.65
    Kilom:46

Vücudum Fitness İçin Uygun Mu ?

• uygubn mu değil mi diye kendini şartlandırma.başla ve uygula.büyüdükçe daha çok gelişeceksin.istersen bi salona yazıl ve adam gibi çalış.
  • la bu nasi fitness programi kardesim sen sorunlumusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş fazla bu 1 mekik 2 şınav çek tamamdır.

• Bericht kullanıcısına yanıt
    kardesim bence suan baslamana gerek yok ben senin yerinde olsam ilk is teakwondo ya yazılırım 16 yasından sonra biraz sıkıntı oluyor smdiden bacaklarımı acarm 1 sene teakwondo yap bence sonra 16 da bodybuilding e baslarsn hatta bi yandanda boks kickbox veya muay thai ile de ilgilenirsn hem güzel bi fizigin hem esnek bi vucudun olur hemde kendini savunmayı ögrenirsn
  • Yaşın bu sporun ileri evreleri için erken. Bu yaptığın hareketler de belli bir zaman sonra kasların gelişeceği için seni kesmez. Senin için en iyisi,ergenliğinin son evrelerine kadar vücudun tüm kaslarını aynı anda çalıştıran sporlar yapman. İyi de beslenirsen bu sporları yaparken kemiklerin, tendoların, eklemlerin ve kasların iyice gelişmiş ve sağlam olur ki bu ileride body building sporuna başlamak istersen senin için büyük avantaj sağlayacaktır.
  • Cevaplar İçin Teşekkürler Ama Dediğim Gibi 14 Yaşından Beri Yaptığım İçin Bu Programla Ancak Kasım Gelişiyor :)

Mekik Ve Şınava Gelirsek Hahahahah Şakamı Yapıyorsun Dostum ? 15 Mekikten SOnra Karnımda Ağrı Hissetmeye Başlıyorum Şınav Çekerken 13'De Ağrı Hissetmeye Çalışıyorum Siz Beni Kolaarı Güçsüz Veled Mi Sandınız Lütfen Konuda Yazdıklarıma Göre Mantıklı Cevap Verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bericht

Cevaplar İçin Teşekkürler Ama Dediğim Gibi 14 Yaşından Beri Yaptığım İçin Bu Programla Ancak Kasım Gelişiyor :)

Mekik Ve Şınava Gelirsek Hahahahah Şakamı Yapıyorsun Dostum ? 15 Mekikten SOnra Karnımda Ağrı Hissetmeye Başlıyorum Şınav Çekerken 13'De Ağrı Hissetmeye Çalışıyorum Siz Beni Kolaarı Güçsüz Veled Mi Sandınız Lütfen Konuda Yazdıklarıma Göre Mantıklı Cevap Verin

Kardeşim dalga geçiyoruz böyle programmı olur ? Sen çok yanlış anlamışssın bence.Doğru bir şekilde kilo al ve bir yere yazıl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bu yazdıkların fitness programı değil herkes seni trollemeden adminlerden rica et konuyu silsinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevaplar İçin Teşekkürler Ama Dediğim Gibi 14 Yaşından Beri Yaptığım İçin Bu Programla Ancak Kasım Gelişiyor :)

la olum nerden dostun oluyorum ben senin 14 yasinda bebesin abilerinle dostum diye konusuyon amerikami burasi

• quote:

En fazla 15 şınav çektiğine göre kolları güçsüz bir ''veled''sin.
  • 14 Yaşında oLduğumu Söylemedim Ki 14 Yaşından Beri Bu Konuyla Uğraşıyorum Dedim Birde 30 Mekik 30 Şınav Çekiyorum 15 çEKİYORUM Demedim Lütfen Beyninizle Anlayın Beni
  • http://agirsaglam.com/programlar/atletik-calisthenics?showall=&start=3

Bunu yap.

• Bericht kullanıcısına yanıt
    cok zayıfsn ayrıca programın berbat saglam bi diyetle kilo al önce sonra güzel bi program bulup fitness a baslarsn
  • Çoçuğun bu kadar üstüne gitme . düzgünce konuş sen ona saygı duy oda senle duysun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.