Şimdi Ara

Yaşım 41 ben ne zaman evlenicem ya? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

öyle tadı çıkmazz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yesil1026

Depresyona girecek bir durum değil. Evet, evlilik olsa, iyi anlaşabileceğin kendine göre birisiyle olsa çok iyi olur ama evlenemedim diye de kafayı yememek lazım. Uzun zaman önce boşandım, tekrar evlenmeye bakıyorum; ancak evlilikte yaşadıklarımı hatırladıkça "Senin aklın başında mı?" diyorum kendime. En ideali iyi anlaştığın birini bulabilmek, ben de bulamadığım için aynı durumdayım. Yoksa evlilik tek başına mutluluğun veya huzurun garantisi olmuyor.

Boşanan insanlar genelde evleniyo bu dikkatimi çekti .) neden hocam peki Çokmu kötü ayrıldınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bencede neden acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ne yaparsan kendine yapıyosun. Tutumluysan mal mülk yaparsın yada benim gibi iyi bi motosiklet alıp ege akdeniz karadeniz turları falan yaparsın, barlarda takılırsın. Uzun süreli işsiz kalmadıkça cebinde hep paran olur. İşyerinde tepeni attırırlarsa bırakıp başka bir işe girersin, kimseye mecbur kalmazsın, eyvallah etmezsin.

Varlıklı biri olmayıp evlenirsen ömür boyu kıt kanaat faturalarla boğuşursun. Yok ben atadan zenginim diyorsan yine evlenme, git keyfine bak. Nereden bakarsan değneğin ucu fena yere çıkıyo  

Orijinalden alıntı: woxow

Ne yaparsan kendine yapıyosun. Tutumluysan mal mülk yaparsın yada benim gibi iyi bi motosiklet alıp ege akdeniz karadeniz turları falan yaparsın, barlarda takılırsın. Uzun süreli işsiz kalmadıkça cebinde hep paran olur. İşyerinde tepeni attırırlarsa bırakıp başka bir işe girersin, kimseye mecbur kalmazsın, eyvallah etmezsin.

Varlıklı biri olmayıp evlenirsen ömür boyu kıt kanaat faturalarla boğuşursun. Yok ben atadan zenginim diyorsan yine evlenme, git keyfine bak. Nereden bakarsan değneğin ucu fena yere çıkıyo  

İşte tam benim kafadan biri,abicim ben hep diyorum takılın evlenip neden bu sorumluluğu alıyorsunuz işsiz bile kalsam bekarken kafan rahat oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.