Şimdi Ara

Yasayan Efsane ( Vw Jetta MK2 İcerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yaklasik 9 yildir eski kasa araclarla ugrasiyorum.Bu benim icin tamamen bi zevk gecesinin 4-5in de kalkip jant boyadigimi bilirim o derece bi hastalik yani :) Daha once konularim mevcuttu bugunde son aracimin resimlerini paylasayim dedim kendisi ihtiyar bi jetta 86 model dizel henuz 155bin kmde kazasi degiseni yok benden onceki sahibi boyasini yapirmis fakat begenmedigimden dolayi komple arabayi ince zimparaya aldim uzerine pasta cila sanki yeni boyanmis gibi oldu :)

Ha bu arada inanilmaz derecede yakiti kokluyor 1 depo ile yaklasik 1200 km yol yapiyorum 1.6 motor.Koltuk dosemeler ilk gun ki gibi yipranmamis fabrika cikisi orjinal recaro kullaniciyi iyi sariyor uzun yolculukta pek rahatsizlik yasamiyorum.

Plaka 06 idi daha sonra 34 plakaya VAG ekledim.Eski golfumde plakasini ben almistim oda VAG plakaliydi

Kış nedeniyle jantlari cikardim tenekelerle devam ediyorum.Bu arada bbs rs benim icin bi tutku suan 3 takim jantim mevcut hepsi orjinal iki tane 15 1 tane 16 mevcut.Ofset kisimlari full polisajli yakindan gormeniz gerekir diye dusunuyorum :)

Bu resimlerde ince zimpara pasta cila ve boya korumadan sonra cekilmistir.Tum iscilik bana aittir

Uygulamayi yaptim malum yagmur yagdi yine temiz gorunemedik Ama olsun boyasi kendine geldi

Bunlarda olmazsa olmazlarim

Bunlarda Bonus Olsun Vw Golf Mk1,Mk2 ve Vw Vento

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 16 Aralık 2015; 17:43:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel olmuş tam yurtdışı işi, elinize sağlık. Üst resimlerdeki jant renk seçeneği daha iyi olabilirmiş ama.
  • Elinizden is geliyor belli de o renk nedir..

• Büyük uğraş, güzel hobi :)

Hocam jantları dayamışsınız koltuğa, halıların üstü desen ayrı bir konu vallaha tam hanımdan fırça yemelik :D

• Hocam Allah kaza bela vermesin inşallah.O mor jantları da çıkarıp daha sade bir şey koyarsanız daha orjinal olur bence

• ellerine sağlık çok güzel olmuş ama golf daha güzel sanki
  • Resimlerde renk itici gelsede canlida gercekten guzel duruyor.Guzel dusunceleriniz icin Allah razi olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a3 su kaybi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İtici değil aksine güzel olmuş bence emeğinize elinize sağlık
  • Jantın rengi dışında güzel olmuş
  • Hocam plaka degisikligini nasil yaptiniz, ucret falan anlatirmisiniz.Bende ankarada araba alicam 06 plakayi 55 MRT 61 yapmak istiyorum?

• Temelyus T kullanıcısına yanıt
    Hocam anlami olan 3 harf plakalar baya pahali ben 2 aracida vag yaptigimda kartal subede bi suru dumen yaptim bi anlami yok iste cocuklarin isimlerinin bas harfi filan ilk plaka icin 600 tl ikinci plakada 300 lira verdim

• tam bir german style maaşallah aracınıza jant rengini çok beğendim
  • Her şey iyi güzel de mor olmamış
  • Çok iyi beee

• araç güzel duruyor.

tek eksik 911 turbo jant

• Hocam benimde çok ilgimi çeker böyle eski arabalara yapılan restorasyonlar. Elinize sağlık çok güzel olmuş ama kusura bakmayın jantlar biraz apaçi işi olmuş Bu arada zamanında akrabamızda mk1 golf vardı. Araba traktör gibi çalışırdı çocukken içine binince korkardım sesinden Ama dediğiniz gibi mazotu koklardı araç.
  • Eski dizeller harika. Bizim birada kaportacıda ayni Jetta'dan. Kızartma yağı vs. ne bulursa koyuyorlar motor yakmam demiyor.

• Apaci isi demeyelim hocam alman tarzi genelde bu sekilde yani piyasada satilan replika urunlerden degil 3 parca orjinal bbs cok fazla yok piyasada

• Güzel olmuş elinize sağlık yalnız sürücü koltuğu çok yatık duruyor öyle kullanıyorsanız sıkıntılı bence

• Çok güzel duruyor beğenmeyenlerin aksine ben araba-jant renk uyumunu sevdim. Sade ve kaliteli yapılan işleri her zaman takdir ederim maşallah sizin aracınız da gayet kalite duruyor. Allah kaza bela vermesin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.