Şimdi Ara

YAŞASIN POLO 40 BIN LIRA (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
12.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşi bilen insanlar Kesinlikle Bahsi geçen arabaya o parayı vermiyorlar Polo ile Palio arasındaki fark nedir? Fark yok belki palio daha kaliteli olmasına rağmen adı Palio olduğu için kötüdür kalitesizdir ama VW cilere göre sadece VW kalitesidir bir açıklaması olmayan VW kalitesi.

Buradaki kalite farkı ne kadar çok para basabiliyorsan aynı Klasmandaki araca o araç o kadar kaliteli ve kendini elit hissetme çabasında öteri gitmeyen bir zihniyet ve anlayışın eseridir..

quote:

Orijinalden alıntı: emrckr79

Ayrıca aracın tipinin göreceli olduğuna inanan biriyim. Fakat artık araçlar yeterince kaliteli. Dizayn konusuna bir şey demem ancak bir FORD ile VW arasında kalite farkının olduğuna inanmıyorum. Ne fiesta ile polo, ne focus ile jetta, golf, nede passat ile mondeo. Bence hepsi aynı kalitede. Kişilerin tercihleri genelde, göze hitap, ekonomiklik, satış fiyatı ve motor şanzıman ve elektronik donanımlara endeksli değişiyor.

Boşuna üzmeyin birbirinizi

• polo ile palio arasında fark yokmu yani şimdi .. kalite donanım değildir .. fiestanın donanımı polodan daha yüksek ama dikkatli incelendiğinde kalite farkı çıkıyor ortaya .. tamam polo pahalı ama diğer araçlarda ucuz değil .. hatta corsa polodan pahalı ..
  • 41.000 liraya 1.6 132 hp auris alabilirsiniz mesela.polo gerçekten çok pahalı.1.6 90 hp dizel ne ya avrupada ellerinde kalan artık satamadıkları eskimiş motorları türkiye ye gönderiyorlar bizim vatandaşta alıyor ohh ne ala.yıllarca 8subaplı 102 hp lik bomboş eşşek gibi arabaları sattılar rezillik ya araba felan değildi onlar böyle iğrenç bir motor olamaz.bunu bir japon aracı kullanan daha iyi anlar.vw daha nice yıllar kazıklar vatandaşı ben diyim.millet gitti tsi lere akın etti istanbulda şehir içi 10 litreden aşağı kimse ortalama tutturamaz bir benzinli araçla dur kalk dur kalk anası ağlıyor arabaların.vw işini bilir.elinden çıkarmak istediği her ürün Türkiye 'ye ihraç ediyorlar.
  • Bu arada Tsi motorlara lafım yok.Gerçekten inanılmaz bir teknoloji şu an piyasadaki en iyi motor diyebilirim ama ben sözüm bu araçları satarken şehir içi 7 ortalama vaadeden insanlara.Ya akıl var mantık var isterse 1.0 tsi olsun 900 kg olsun araç şehir içi anca yakalar 7 litre ortalamayı.Şehir içi diyince adam bana geliyo ben 6.5 ortalayla sürüyom diyor.SÜrdüğü yol da çevre yolu sabit 80 km/s hız dur kalk yok tümsek yok çukur yok mahalle arasına girmiyor.Köprü trafiğinde kullanıp karar vermek lazım bence.
  • Tamam yeni Polo güzel araç ama değeri bu olmaması gerek. Rakamı biraz daha aşağılarda olsa bu kadar yankı yapmazdı ve daha rahat satardı.
    Şu an 3. Polomu kullanıyorum ancak buna rağmen imkanım olsa yeni Fiestayı alırım. Bana göre gerçekten hoş bir kasa yaptılar bu sefer.

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

geçen ışıklarda bekliyorum birde baktımki yanımda yeni polo var inanılır gibi değildi sevincimden ne yapacağımı şaşırdım çünkü altımdaki 17bin tl lik arabayla ilk kez 40 bin tl lik yeni poloyu tokatlayacaktım içim içime sığmıyordu yandaki şöföre kapışma mesajı göndermek için arabayı 1. vitese baktım azıcık ilerler gibi yaptım o esnada dönüp adama baktım güldüm herif kıl olsun istiyorum çünkü yoksa kapışmaz sonra oda ilerledi anladıgım kadarıyla mesajı almıştı bende az daha ilerledim baktım sarı ışık yandı ki 40bin tlilik polocu bastı gaza yeşil bile yanmadan hemen basdım ardından topukladım yakalamam zor olmadı çabuk yakaladım ama işin zevkini çıkarmak için hemen geçmedim yan yana paralel sürdüm geçemiyormuş gibi yaptım polucu sevinsin istedim ne de olsa adam 40 bin tl para verdi beni ekmesi lazım o araba bunu yapamıyorsa üzülmesi gerekir neyseki polocunun sağında biraz gittim adama baktım güldüm sonra geçtim dikiz aynasından baktım yetişecem diye basıyor ama nafile

Merak ettim arkadaşım, aracın nedir?

• o kadar para etmez.. biraz mantıklı yaklaşalım
  • Bi arkadaş tsi motorda 7lt demiş.O 7lt fabrika verisi.İlk 1.5ay çok yakar.İlk bakımdan sonra ise 5.6lt'ye düşüyor yakıt tüketimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

Bu arada Tsi motorlara lafım yok.Gerçekten inanılmaz bir teknoloji şu an piyasadaki en iyi motor diyebilirim ama ben sözüm bu araçları satarken şehir içi 7 ortalama vaadeden insanlara.Ya akıl var mantık var isterse 1.0 tsi olsun 900 kg olsun araç şehir içi anca yakalar 7 litre ortalamayı.Şehir içi diyince adam bana geliyo ben 6.5 ortalayla sürüyom diyor.SÜrdüğü yol da çevre yolu sabit 80 km/s hız dur kalk yok tümsek yok çukur yok mahalle arasına girmiyor.Köprü trafiğinde kullanıp karar vermek lazım bence.

TSI ler için 7 lt. ortalamayı kim diyor? Ktabındaki teknik bilgilere göre konuşalım lütfen. Denmemiş birşey e denmiş demeyelim.

• polo deyince herkesin aklına eski polo geliyor

ben yeni polo'yu gittim inceledim

bambaşka bir araba

arabaya sınıf atlatmış adamlar, siz hala polo o kadar etmez diyorsunuz

yeni polo'dan sonra vw alt segmentine yeni bir araba ekleyecektir gibime geliyor

bende 2004 es cvt jazz var

yeni polo'nun türkiye'de satılan motor seçenekleri ve donanımla, jazz'ı bırakıp yeni polo'ya geçmem

ilerde 1.2dizel dsg ve full bir donanıma sahip yeni polo'ya geçmek isterim

hatta düşünüyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 27 Ekim 2009; 9:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Bi arkadaş tsi motorda 7lt demiş.O 7lt fabrika verisi.İlk 1.5ay çok yakar.İlk bakımdan sonra ise 5.6lt'ye düşüyor yakıt tüketimi.

şaka mı yapıyorsun? 5.6 lt ha? istanbulda? düz yolda dizel araçlarda 3.3-5 ortalamayla gidebiliyor öyle hesap ediyorsan eğer sabit 60 km/s hızla.istanbulda şehir içi trafiğinde benzinli bir araç kolay kolay 10 litrenin altında tüketmez.ilerleyen aylarda görüşelim istersen.sen 5.6 ile sürüyorsan dizel araç sahibi 4 ortalamayla sürdüğünü farzedelim.
    5.6x 3.4= 19 tl /100 km
    4x 2.8= 11.2 tl /100 km

dizel araç 100 km de senden herşeye rağmen 8 tl daha ekonomik

100.000 km de 8.000 tl yapıyor az para değil.araç ay yakıt tüketiyor olabilir ama benzin fiyatları herşeye rağmen benzinli araçları binilmeye korkulan aletler haline getiriyor.gerçek bu.

• tsi sanıldığı kadar az yakmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: traktus

tsi sanıldığı kadar az yakmıyor

Arkadaşlar hiç bir benzinli motor dizelden ekonomik değildir.

Ancak TSI yi de zevk alarak hor kullanmadan, az tüketim değerlerine sahip olmakta rüya değil. Şu anda TSI benzinli motorlar arasında en ekonomik ve hacimine göre en kuvvetli motordur.

En ekonomik dizeli bile yüksek devirlerde ve hızlarda kullanın bakalım ekonomik oluyor mu?

Eğer ekonomik araç istiyorsanız önce ekonomik araç kullanmayı öğreniniz ve uygulayınız. O zaman inanın TSI ekonomik ve güçlü bir araç oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrckr79 -- 27 Ekim 2009; 13:10:26 >
  • Hocam iyi haklısında benzinin litresi olmuş 3.40 7 ortalamayla sürsen bile dünyanın parası yapıyor ya 24 kuruşa felan denk geliyor yine de.az değil yani bir de gaza basmaya korka korka sürecen arabayı ne yol biter ne ömür.tsi 10 numara motor ama gel görki memleketimde benzin altın gibi kıymetli olunca motorda değerini yitiriyor.türkiye için en güzel motor 1300 cc den küçük hacimli turbo beslemeli motorlardır kanımca heleki bu araç dizel olursa tadından yenmez.alırken ucuz bandrolu ucuz yakıtı az ohh daha ne ister insan
  • Bak ben ne yazmışım yukarda.5.6 lt bakımdan sonra oluyor diye.Sen tutmuş çekmişsin konuyu.Ben de ilk aldığımda 11ltden aşağı yakmıyordu.Yani şaka bunun neresinde.
  • yemişim tsi motorunu adamlar esp yi sis farını söküp kakalamaya uğraşıyorlar bizim milletimizde hemen atlıyor... polonun en fullune en fazla 28000 veririm daha da fazla vermem...donanım listesine bir bakın tekerlek standart direksiyon standart yazıp yapıştıracaklar resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superonline1

142500 KM DE VW CADDNİN BASKI BALATASINI DEĞİŞTİRDİK

BENCE AŞAĞI RESİMDEKİ ADAM KENDİ MALLIĞINA YANSIN,
    DOĞUŞDA BULDU BUNUN GİBİ YAĞLI MÜŞTERİYİ HER BALATAYA 3 BİN DE İSTER 5 BİN DE
    BEN DOĞUŞUN YERİNDE OLSAM BU ADAMI DAVA EDERİM, ARABA KULLANMAYI
    BİLMEYEN Bİ MALIN YÜZÜNDEN MARKA KARALANMAYA ÇALIŞIYOR
    TİPİ DE ZATEN CADDY E YAKIŞIR BİR TİP DEĞİL
    ONA Bİ CONNECT VERECEKSİN YA DA BİR TOFAŞ KARTAL TIR TIR GİDECEK
    ZORLA PARA BİRİKTİRMİŞ CADDY ALMIŞ ARABA KULLANMAKTAN Bİ HABER
    ONDAN SONRA YANDIM ANAM
    ÖNCE ARABA KULLANMAYI BİLMEK LAZIM GERİSİ HİKAYE

quote:

Orijinalden alıntı: almiranda

quote:

Orijinalden alıntı: almiranda

Yaşasın vosvos doğuş otoda

YAŞASIN POLO 40 BIN LIRA

işte fazla veren müşterinin hali oda ramış hayrola

Ellerine Sağlık.

• quote:

ONDAN SONRA YANDIM ANAM

Hocam tamam, "araba kullanmayı bilmiyor" de.
    De ama, üstüne "mal" demen, arkasından da "tipi Caddy`ye yakışmıyor, gitsin Connect veya Kartal`a binsin" demen ağır kaçtı sanki.
    Bu forumda Connect kullanan da var Kartal kullanan da.

Ağır oldu bence, ama yine sen bilirsin tabii.

• POLO İLE PALIO YU KALİTE OLARAK BİR TUTANLARA YUH DİYORUM
    BİR DİĞERİ SADECE 1,6 102 HP MOTORLARI GAGALAMIŞLAR DİYOR
    BUGÜN PİYASADAKİ EN SORUNSUZ ÇALIŞAN MOTORLARDAN BİRİDİR BU MOTOR
    JAPON ARABALARINI KULLANANLAR BİLİR DİYORSUN, BİZ DE KULLANDIK JAPON
    ARABASI JAPON DEMEK GÜÇ İSTİYORSAN YÜKSEK DEVİR DEMEK YÜKSEK DEVİR
    DE FAZLA YAKIT DEMEK ARABA 5. VİTES 5000 DEVİR HIZ 155 NE YAPTIM HIZ YAPTIM
    EKONOMİ YAPTIM, SEN ÖYLE SAN. YÜKSEK TEKNOLOJİYMİŞ DAHA DÜNE KADAR
    ARABALARINDA YOL BİLGİSAYARI YOKTU, YOL BİLGİSAYARININ NE OLDUĞUNU YENİ ÖĞRENDİLER
    17 BİN LİK ARABASI İLE 40 BİNLİK POLOYU GEÇEN ARKADAŞ BEN İDDA EDİYORUM
    10-12 BİN LİK 306 GTİ SENİN ARABANI DEĞİL 70-80 BİN LİRALIK ARABALARI TOKATLAR
    SEN ARABALARI FİYATLARI YÜKSEK İSE ÇEKİŞİ DE O KADAR YÜKSEK OLUR ZANNEDİYORSUN
    EĞER ÖYLEYSE BÜYÜK GAFLET İÇİNDESİN.
  • ARKADASIM AMA BU ARABA İÇİN BÖYLE ŞİKAYET AMA
  • EVET HAKLISINIZ KUSURA BAKMAYIN BİRAZ YANLIŞ CÜMLELER KURMUŞUM
    AMA İYİCE KIL OLDUM

quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

ONDAN SONRA YANDIM ANAM

Hocam tamam, "araba kullanmayı bilmiyor" de.
    De ama, üstüne "mal" demen, arkasından da "tipi Caddy`ye yakışmıyor, gitsin Connect veya Kartal`a binsin" demen ağır kaçtı sanki.
    Bu forumda Connect kullanan da var Kartal kullanan da.

Ağır oldu bence, ama yine sen bilirsin tabii.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.