Şimdi Ara

Yaşamak içim sebebi olmayanlar gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşamak için sebep arayıp bulamayanlar, hayatlarında bir hedefi olmayanlar dinlesin.

Gerçeği söyleyeyim öyle bir hedef veya sebep yok.

Tek amaç bu hayattan zaman geçirerek gitmek.

Diğer insanlar gibi hayata bağlanmak istiyorsanız eğer diğer insanların içine girmelisiniz. Çok zor gelebilir bu ama her gün takılacağınız arkadaşlarınız olmalı. Birlikte ders çalışırsınız, oyun oynarsınız, spor yaparsınız. Tek bir arkadaş değil bir arkadaş grubu olmalı ve ortak faaliyetler yapmalısınız onlarla.(müzik spor vs.). Bu neden önemli söyleyeyim; insanlar dedikodu yaparlar ve bu aslında bir kötülük değil beynimizin isteğidir evrimin parçasıdır. Homosapiensi yani bizim türümüzü binlerce yıl ayakta tutan şey dedikodudur.
    Arkadaş gruplarında da dedikodu oluşur. Bu dedikoduların olmasının çok olağan olduğunu bilip, karşılaştığınızda sorun etmemeli, olayın içine dalmalısınız. Dedikodu kötü gibi gözüksede bu insanlara hayatın iğrençliğini unutturur.

Hayat hakkında pek düşünmeyin. Hiçbir işe yaramaz. Gelecek hakkında da öyle. Girdiğiniz arkadaş ortamında dönen dedikodular sizi hırslandıracak ve istemsiz olarak çalışmaya başlayacaksınız ki arkadaşlarınızdan daha iyi olabilesiniz.

Tekrar söylüyorum bu sizin için çok yanlış olabilir ama zamanınızı sıkılmadan bu şekilde hızlıca geçirebilirsiniz.

Dedikodu yapsanızda hiç bir zaman adaletsizlik, şerefsizlik yapmayın. İyilik edin insanlaranbu sizi tatmin eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş bulamayanlar spor müzik kurslarına kulüplerine gidebilirler.

• Boğulduk boğulacağımız kadar

Yolumda engeller hep bi gün yorulacağımı sanar

Hepsi aynı kabusta tek başımayken taarruzdalar

Cam bi fanustayım yalnızlığa maruz kalan

Ruhum ablukada

Hayal gücüm sanki çocukluğumun geçtiği bir avlu kadar

Şimdi tam buradan geriye doğru aynı nakarat

Ve bu hayal içinde düştüm yere havlu atarak

Nakarat:

Yarıda kalan umutlar gibi hep kaçarak büyüdüm

Yaşayarak gördüğüm rüya.

Yarıda sönen sigaram gibi hep yaşamak öldürür

Yaşamak öldürür dünya

Joker yasamak öldurur p2

• Hayatı fazla ciddiye almamak gerek. Şu anı iyi de geçirebiliriz kötü de işin özü bu.
  • ben insanlarla arkaaş olmaya çalışıyorum nafile dahada çaba göstermeyi bıraktım ölmek için sebebim yok ama yaşamak içinde sınırdayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.