Şimdi Ara

Yaşamak çoğu zaman bir işkence gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toplasan hayatımın yüzde 10'u mutlu geçmiştir geri kalanı acı mutsuzluk keder ve ızdırap

Hani çoğunlukla guzel olsun da demiyorum ama en azından fifty fifty olsaydin be hayat ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En azından yaşıyorsun. Artık yeter deyip gidip ne yapmak istiyorsan yapabilirsin ölmeden önce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkalarını zengin etmek için yaşadığımız sürecede böyle olacak maalesef.

Pc araba ev gibi komik şeyleri elde edip sevinmekte avuntu olmuş insanlar için.

Daha geçen infaz memuru olmuş bir arkadaşım wazzap grubunda "özgür olduğum zamanların kıymetini bilemedim" minvalinde bir paylaşım yapmıştı çekindiği foto ile.

Kurulan sistemde 5 ila 10k maaşlı çalışan bir çark olursun. Günün güneşli olan saatlerini sistem için harcar kendinden üst rütbeli kişilerden azar yer meslek taşların arkandan atar veya sen onların arkasından atarsın. Sebebide 3-5k daha fazla alabilmek için hayat sonuna kadar. Yaş olur 60 emekli olursun hayatta kimse seni iplemez. Yapmak istediğin şeyler için artık çok geç. Ölüm psikolojisi insanın üstüne çöker. Yapamadığın şeylerin ezikliğiyle diğer insanlara musallat olursun. Onları aşağı çekmeye çalışırsın.

Noldu? Adı hayat yaşadın.

Yok maalesef sadece yaşadın. Hayat yaşamadın. Hayat dediğin olay her gün aynı rutinleri yapmaktan ibaret değildir.

Çözüm nedir?

Çözüm yok. Birileri dünyaya böyle sistem kurmuş ya onları zengin etmek için yaşayıp kendinde çok basit şeylerle mutlu olacaksın yada dh gibi forum köşelerinde yazdığın yazılarla depresyona girip yok olup gideceksin.

Bu tarz şeylerin boş olduğunu keşfeden kişiler gerçekten hayattan soğuyor. Ama en azından diğer insanlar gibi sığır değiller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yaş kaç kardeş? bunlar ergenlik sendromları falan mı? ızdırap dediklerin neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

yaş kaç kardeş? bunlar ergenlik sendromları falan mı? ızdırap dediklerin neler?
    Izdırap lafın gelişi ama genel olarak bu hayatta yüzümüz çok az güldü

Yas 24

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Izdırap lafın gelişi ama genel olarak bu hayatta yüzümüz çok az güldü

Yas 24

Alıntıları Göster
    önünde uzun bir ömür bar boş yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C39A73B0

Bu mesaj silindi.
    Gerekli olan neyse yapıyorum çalışmaysa çalışma ozveriyse özveri ama olmuyor olmuyor olmuyor hayatım bir türlü düzene girmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.