Şimdi Ara

YASAKLI YAYINLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 müfredatına uygun cogu fem kitapını aldım şimdi meb yasaklama getirmiş bizim okuldaki hocaya sordum okulda bulundurmak bile yasak dedi ama bu yasak uygulanırmı ?

http://www.ogretmenlerhaber.com/ogretmenler/meb-ogretmenleri-ve-idarecileri-uyardi-okullarda-artik-bunlar-yasak-h2650.html

soruları keser yine götürrürüm ama yinede hiç ol

• Ahahahahahaha
    Duyduguma gore bu kitaplari yaninda bulunduranlar asilacakmis

Turkiye gelisiyor derken 1 asie geriye gitmek ahaahhaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametc6464 kullanıcısına yanıt
    Gazete ve dergilerin yani fetö nün görüşlerini bildirebileceği yayınlar yasak bakarsan sitedeki listeye ders yayınları yok ayrıca yeni siparişlerde alıyo böyle bir durum olsa direk kapatırlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 10 Eylül 2016; 13:43:51 >
  • Ulan yasak olsa kitapçılarda niye satılsın aklınız alıyor mu?
  • Aynen ayrıca ygs kimya ile ygs biyoloji simetri sipariş listesine eklnemış yeni müfredatı dahaca stokta yok ama duyduğuma göre yeni yazarklar getirilip kayyumla devam ediceklermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteBlackie

Aynen ayrıca ygs kimya ile ygs biyoloji simetri sipariş listesine eklnemış yeni müfredatı dahaca stokta yok ama duyduğuma göre yeni yazarklar getirilip kayyumla devam ediceklermiş

Hocam hala stokta yok diyor hangi site acil
    Edit: Pardon tam okumamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 10 Eylül 2016; 13:43:39 >
  • Okulda kitap bulundurmak her türlü yasak, femle alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    ilk defa duydum böyle bir şey mi vardı
  • bizim okulda hocayla konuştum o öyle dedi ben de buraya yazdım varmı böyle bir şey sürat dagıtım yazıo oda güvender deilmi ?
  • Sürat yayın test kitaplarının yanında fetönün din vb. gibi ktaplarınıda basıyo o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 10 Eylül 2016; 15:43:25 >
  • Evet doğru okularda ek yayın yasak ama hocalar ihlal ediyo o kuralı
  • iki kere konu açmışım
    saolun beyler
  • fem simetri ygs kimya ve biyoloji çıktı ama soruşturma olduğundan dolayı satışa çıkmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.