Şimdi Ara

Yasaklı olmayan yasaklı site www.cyberghostvpn.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta görüldüğü gibiwww.cyberghostvpn.com sitesi aslında yasaklı değil. Nerden biliyorum? BTK sayfasından mahkeme kararı ile veya BTK kararı ile yasaklanmış siteler görülebiliyor. Ama bu site ne mahkemeden yasaklanmış ne de hakkında tedbir kararı var. Ama Türk Telekom serverlarından yurtdışına çıkamıyor.

Ben de durumla ilgili BTK' ya başvurdum. Gelen cevap: Servis sağlayıcınıza danışınız, biz yasaklamadık oldu.

Bunun üstüne gittim Turksat' a mail gönderdim.

Gelen cevap: Biz de sorun yok, bizden çıkabiliyorsunuz ama Türk Telekom çıkışından çıkılamıyor.

Onun üzerine Türk Telekom' a aynı soruyu sordum.

Cevap gelmedi.

BTK kararına göre eğer BTK veya mahkeme kararı olmaksızın TT bir siteyi yasaklıyorsa ceza ödemek zorunda. Zaten geçmiş aylarda bununla ilişkili ceza ödediler.

Bence herkesin BTK' ya bu siteyi sorması lazım. Hatta elinizde böyle siteler varsa ve BTK sayfasında yasaksız gözüküyorsa gelin hepsini şikayet edelim.

• Siteye baktım da sitemiz servis sağlayıcınızda yasaklı olsa da VPN hizmetini kullanabilirsiniz sorun çıkmaz diyor.
    Siteye traceroute attığımda da DSLAM'dan öte gitmediğini görüyorum:
    traceroute towww.cyberghostvpn.com (217.114.211.246), 30 hops max, 60 byte packets
    1 192.168.1.1 (192.168.1.1) 4.122 ms 4.076 ms 4.053 ms
    2 192.168.20.1 (192.168.20.1) 6.185 ms 7.133 ms 9.064 ms
    3 192.168.20.1 (192.168.20.1) 10.469 ms !H * *

TurkTelekom bir şekilde bir yasak bindirmiş siteye.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.