Şimdi Ara

Yasaklanan, Sansürlenen Şarkılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce açıldı mı diye aradığımda bulamadım, açıldıysa affola. Bir sebepten ötürü belli bir süre yasaklanan veya bir bölümü sansürlenen şarkıları bu konuda paylaşalım.

Başlamak gerekirse, Gigliola Cinquetti - Si : 1974 yılında Eurovision'da İtalya adına yarışan ve 2. olan şarkının bizzat Rai televizyonu tarafından yarışma esnasında yayını sansürlenmiştir. Gerekçe ise yarışmanın yapıldığı günlerde ülkenin referanduma hazırlanıyor olması ve şarkının ismi de olan "evet" kelimesinin sözlerde sıkça tekrarlanması.

• Türkiyeden redd diye bi grubun ''öperler'' isimli şarkısı yasaklanmıştı sözleri güzeldi gerçi klip mi yasaklandı yoksa şarkı mı tam hatırlamıyorum
  • Falco-jeanny...

Sultana-Kuşu kalkmaz
  • Gilbert Becaud - Nathalie : Sözleri nedeniyle bir dönem ülkemizde çalınması ve dinlenmesi yasaklanmıştı.
  • Armin Van Buuren Feat. Racoon - Love You More ( Ülkemizde yasaklı diye biliyorum )
  • Asım Can Gündüz'ün Boku Yedik şarkısı ve albümü. Senelerce bandrol alamamış. 1990'da çıktı sanırsam.
  • deli - ösym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radical -- 20 Kasım 2009; 2:27:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafya - aşk içeren filmler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: radical

deli - ösym

O adamları bi ara arıyolardı ne oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.