Şimdi Ara

Yaşadıklarım Türk.Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar donanım haber forum kullanıcıları . Sizlere birkaç küçük sorum olacak . Bundan yaklaşık 1 sene önce btk bimer ve cimere yaptığım şikayetler sonuç bulup Türktelekom tarafından binama fiber kutusu getirildi mevcut tahahhütüm olduğundan geçemedim ancak tahahhütümün bitmesiyle Türk.net fibere başvuruda bulundum. Ekipler geldiler ve binama kablolama modem kurulumu gibi işlemleri gerçekleştirdiler ancak bir sorun vardı ve binamdaki kutuya internet bağlantısının gelmediği söylendi Türktelekom'un bu işle ilgileneceği ve bana belirli bir vakit veremeyeceklerini söylediler ve gittiler şimdi çaresizce kutuya bakmaktayım 1 hafta oldu ve kimsenin gelip gittiği yok . Bu konulardan ayrı olarak bana fiber diye satılan bu internetin fiber internet olmadığını düşünmekteyim kablolar ne kalın ne de kavuniçi renginde siyah ince bir kablo (aynı bakır kablo gibi) aşağıdaki görsellerden bu konu hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.

    Yaşadıklarım Türk.Net


    Yaşadıklarım Türk.Net


    Yaşadıklarım Türk.Net


    Yaşadıklarım Türk.Net


    Yaşadıklarım Türk.Net







  • Turknet biz kurulum yaptık, gerisi Turk Telekom'da diyorsa öyledir. Yoğunluğa göre süre değişebilir. Telekomun keyfini beklemekten başka çare yok. Her gün arayıp, mesaj atıp sorun.


    O kutu fiber kutusu dedikleri doğru. Kutunun içini gösteren fotoğraflardan belli zaten. Kablonun renginin bir önemi yok. İsterse pembe olsun. Fiber fiberdirYaşadıklarım Türk.Net 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.