Şimdi Ara

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
28
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulağıma maden suyu kaçması ile orta kulap iltihabı oluştu . Çok acı vermişti

Tutar bu konu.
  • Bagırsağım tıkandı. Doğum sancısı çektim. Harbi fenaydı hem de kaç gün...

Bir de ameliyat sonrası acı çektim 1 hafta felan. 50 cm platin takılmıştı. Ama sayısız uyuşturucu, ağrı kesici aldığımdan genelde hafif geçiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğulmam.. Ölüyorum sandım

• Küçükken abimin kullandığı bisikletin önünde gidiyordum birden ayağım bisiklet jantina sıkıştı, çok az hatırlıyorum ama çok kötüydü ayağı çıkarmak için jantları kesmişlerdi.
  • Tırnak batması

• Burun ameliyatindan sonra tampon cikarilirkenki aci

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Sag bacağım ön tarafı bileğin yarım karış üst tarafı. Yara oldu ve iltihaplandı yara 6 kez hastaneye gidip temizlettiğim halde ilaçlar vs. bir türlü iltihabı temizlenmedi akıp duruyordu.

yaranın kalınlığı en boy 2cm boyutlarına ulaştı bir gün çok sinirlenip iltihaplı tüm dokuyu patates soyacağı ile kopardım. Bacağımdaki yer kemiğe kadar açıldı ve aşırı kan kaybettim ve müthiş bir acı duydum. Daha sonra içli dışlı 100 den fazla dikiş ile kapatıldı orası. İltihaplı dokuyu komple koparttığım için iltihap olmadı ama doku kaybından dolayı izi asla geçmedi hala duruyor.

Sağ bacağım kemer hizasından 1 karış asağısından sağ tarafından kama ile bıçaklandım. Bıçak girdiğinde değilde çıkarken çok canımı yakmıştı. Kanaması uzun süre durmadı. Üçgen bıçak olduğu için dikilmeden yarası kapanmadı.

Sağ kolumda bilekten 1 yarım karış yukarıda kolun üst tarafında 8 cm lik derin kesik kemiğe kadar açıldı oldukça canım acımıştı. Özellikle dikilmeden önce içinde kalan cam parçaları temizlenirken acı çekmiştim.

Sağ omuzum da 2 tane 2 cm ve 2,5 lik kesik 3 er dikiş yemiştim diğerlerine göre orta halli bir acı hissettim.

Sol bacağım dizin hemen altında döner bıçağı yarası var. Kıkırdak yapıya denk gelmişti dehşet bir acı hissetmiştim. 5 dikişle kapatıldı.

Son olarakta sırtımda sol omuzdan sırtımın sağına doğru çapraz bir kesik var kavgada sallama ile yapmışlardı ilk anda hiç acımadı yara temizlenip dikildikten sonra 2 3 gün çok canım yandı. Boynumu çevirsem bile acıyordu eğilmek kalkmak kolumu hareket ettirmek vs. O yara kapanana kadar her hareketim canımı yaktı.

Sadece canımı çok yakanları yazdım. Ufak tefek bir çok hatıram var vücudumda

BEYLER SAKIN OKUMAYIN HEPSİNİ SALLAMIŞ. NİCKİNE BAKIN ZATEN VAZGEÇECESİNİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Yaşadığınız en büyük fiziksel acı

Ameliyat olmuştum. İçerde biriken kanı suyu bu drenler ile çekiyorlardı. Drenlerin cıkacagı gün. o nasıl bir acı,ağrıdır anlatılmaz yaşanır o borular içimde bildigin zigzag çizmiş çekiyor çekiyor bitmiyor isanki içimdeki tüm organlar cıkıyor gibi olmuştu

İçim bi tuhaf oldu la

• Apandisit ameliyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankes98

Tırnak batması

Hocam benimde tırnak batması sorunum vardı gerçekten yürürken ki o acı çok fena tırnağı çekerken de o iğnelerin acısını da unutmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_Qirl

quote:

Sag bacağım ön tarafı bileğin yarım karış üst tarafı. Yara oldu ve iltihaplandı yara 6 kez hastaneye gidip temizlettiğim halde ilaçlar vs. bir türlü iltihabı temizlenmedi akıp duruyordu.

yaranın kalınlığı en boy 2cm boyutlarına ulaştı bir gün çok sinirlenip iltihaplı tüm dokuyu patates soyacağı ile kopardım. Bacağımdaki yer kemiğe kadar açıldı ve aşırı kan kaybettim ve müthiş bir acı duydum. Daha sonra içli dışlı 100 den fazla dikiş ile kapatıldı orası. İltihaplı dokuyu komple koparttığım için iltihap olmadı ama doku kaybından dolayı izi asla geçmedi hala duruyor.

Sağ bacağım kemer hizasından 1 karış asağısından sağ tarafından kama ile bıçaklandım. Bıçak girdiğinde değilde çıkarken çok canımı yakmıştı. Kanaması uzun süre durmadı. Üçgen bıçak olduğu için dikilmeden yarası kapanmadı.

Sağ kolumda bilekten 1 yarım karış yukarıda kolun üst tarafında 8 cm lik derin kesik kemiğe kadar açıldı oldukça canım acımıştı. Özellikle dikilmeden önce içinde kalan cam parçaları temizlenirken acı çekmiştim.

Sağ omuzum da 2 tane 2 cm ve 2,5 lik kesik 3 er dikiş yemiştim diğerlerine göre orta halli bir acı hissettim.

Sol bacağım dizin hemen altında döner bıçağı yarası var. Kıkırdak yapıya denk gelmişti dehşet bir acı hissetmiştim. 5 dikişle kapatıldı.

Son olarakta sırtımda sol omuzdan sırtımın sağına doğru çapraz bir kesik var kavgada sallama ile yapmışlardı ilk anda hiç acımadı yara temizlenip dikildikten sonra 2 3 gün çok canım yandı. Boynumu çevirsem bile acıyordu eğilmek kalkmak kolumu hareket ettirmek vs. O yara kapanana kadar her hareketim canımı yaktı.

Sen yenisin galiba

• quote:

quote:

quote:

Sen yenisin galiba

http://vocaroo.com/i/s0yQdbEa650G

• Dişimi çektiklerin de
  • quote:

http://vocaroo.com/i/s0yQdbEa650G

Ergen gördüm de böylesini yeni görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1342

Konu dısı halkı yasadiginiz en buyuk aci neydi ?
    Benimki 6 yasindayken dayimin surdugu bisikletin jantina bilegimin sikismasi sonrasi derimin kopmasiydi mesela :((

Bana da olmuştu hala izi var topuğumda

• kırk yılın bası köye gidecegim tutmustu dagda yuvarlandım
  • Sabah okula gitmek icin hazırlanmıştım. Kapının önünde duran topu odaya atmak icin gerildim topla beraber kapının kenarına bi koydum ....
    sonuç: çatlak serçe parmağı.

• Kolum 2 kere yanlış kaynamadan ötürü tekrar kırıldı yani böyle çekti doktor ve asistan çok bağırcaktım elimle ağzımı kapadım bağırmamak için çok acılıydı
  • Mide spazmı geçirmiştim.Düşman başına..
  • Must hold.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.