Şimdi Ara

Yaşadığımız Paranormal, korkunç olay ve anılarımız (ciddi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
45
Favori
9.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırt üstü yatınca asrı seyahat falan oluyor diye biliyorum. Gidenlerin falan olduğunu söylüyorlardı.
  • Olayların hepsi uyurken yada küçükken olmuş. Küçükken hangimiz karanlıkta elbiseleri insan zannedip korkmadık. OÖcü diye diye korkutmuslar sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece okucam

• küçükken gece evin ben diğer odalarından sesler gelirdi annemi babamı uyandırırdım hep bu ses ne falan derdim onlarda yukardan oğlum falan derdi ona rağmen her gece büyük bir korkuyla uyurdum.

ciddi olarak ise garip garip fısıltı duymuşluğum oldu. sonradan anneme sordum diğer odadaydı sesi duyuyormusun dedim? o da hangi sesi dedi birden ses kesildi. o da etkilemişti beni.

2. bir olay ise odada ailece film izliyorduk kapı kapalıydı ben kapıya odaklanmıştım birden bire kapının önünden ağır adımlarla biri geçti aşırı tırsmıştım evde herkes vardı tek değildim ama korkutmuştu beni küçük olduğum için de sormak gelmedi aklıma aileme gördünüz bi bakalım falan diye. bu belki paranormal olmayabilir hırsız da olabilir :D ama gerçekten hiç zannetmiyorum diğer türlü bir şey olmasını da zannetmiyorum kafam karışık

edit: yeni hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 9 Mart 2014; 17:10:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: David Draiman.

Öncelikle kesinlikle CSB değildir.

Ben lise2 deyim anlatcaklarım gecen donem oldu.Bizim okul carsıya 15 km uzak bi köyün yanında.Yurdu var okulun orda kalıyoruz.Neyse köye doğru giderken bi mezarlık var köyün mezarlığı.Okul 16da bitti.Hava da erken kararıyo.Gittim ormana doğru yaşadıklarımı düşünüyorum bi kızla ilgileniyodum falan.Neyse gittim gittim şehir cereyanı baz istasyonları köylülerin tarlalarının olduğu bi yere geldim.Hava kararmıştı dönüyodum mezarlıktan dönücektim bi dönemeç vardı.Ciddiyim hiç bi ses ve ışık yoktı zaten köyde bikaç kişi yaşıyo.Mezarlığın yanından geçerken walking dead geldi aklıma öylesine yürüyen ölü dedim.Derken dönemeci dönüyodum birden bembeyaz bi ışık çıktı arkamdan sonra çok yüksek sesle bi kamyonet geldi üstüme sürdü arabayı.Hızlıca kaçtım ordan.Sonra geldiğim yere bi daha gittim dönerken bi tane simsiyah bi karaltı bana doğru bakıyodu gözlerini dikmiş.Kimse var mı dedim sesim titriyodu.Cevap gelmedi.Abi sen kimsin dedim bi şey demedi sadece gözleri parlıyodu sonra kaçtım koşarak arkamı döndüm hala aynı şekil bana bakıyodu gözleri parlıyodu.

hocam bu büyük ihtimal koca ayak ve uzaylıdır söylim sana

ama bil isterim gece surat gördüğünü zannedebilirsin dalda bir kuş yada kedi vardır onun gözleri parıldıyordur yada daha farklı bir hayvan bakıyordur sen onu yanlış anlamışsındır

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88893284&p=1

Bu konuyada bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Burak

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88893284&p=1

Bu konuyada bakın

O konuda ürkütücü ama bence yapay manken olabilir yada psikolojisi bozuk bir kadın, Paranormal bir durum yok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z!pp0

Olayın geçmesinden 1 ay bile olmadı ;
    Evde babaannem ben ve annem kalıyor babam alanyada çalışıyor. Bizde manavgatta yaşıyoruz annemle üniversite için buraya taşındık herneyse olaya geçiyorum.

Babaannem alzaimer hastası ve geceleri neredeyse düzenli uyku uyuyamam onunla aynı odada kalıyoruz yani şöyle anlatayım odanızı düşünün ve içini pvc ile ayrıldığını bir kısmında siz diğer kısmında başkası kalıyor odaya girmek için 2 kapı var odanın kapısı ve benim tarafıma geçmek için pvc bir kapı her neyse hep kalkar konuşuru bağırır falan filan ve bende bu boş boş konuştuğu için babaanneme musallat olduklarına inanıyorum. Olay şöyle gerçekleşti (inanmayanlar şimdiden okumasın bu konuda ciddiyim yaşadıklarım gerçektir)

Saat gece 2:30 3 civarıydı bilgisayarda oyun oynadım ve tuvalet molası verdim tam odadan çıktım pvc kapıyı açtım diğer kapıya yöneldim babaanneme hiç bakmadım ama dikkat etmedim tuvalete doğru yönelirken parzitli erkek sesi gelmeye başladı besmele çektim ve tuvaletin ordan direk annemin odaya koştum ve annemi uyandırdım annem kalktı benim odaya geçtik ışığı yaktık ama ışığı yanmıyordu sonra koridorun ışığıyla aydınlanan yattığı çekyat görünüyordu ama babaannem yoktu iyice korktum ama ses hala ufaktan geliyordu annemle birlikde besmele çektik babaanne nerdesin dedim hı ? diye bir ses geldi çekyatın arka tarafından hani çekyatı açarsınızda arka tarafı boşluk olur ya duvara yasladığınız tarafı işte babaannemi orda bulduk ama gel diyoruz gelmiyor neyse çekyatı çektim annem kaldırmaya çalıştı kalkmıyor bu dedi 2 kişi bir kadını zor kaldırdık yemin ediyorum ama direk korkudan ayaklarına baktım bişey olmuşmu acaba çarpıldı mı diye ama ayakları şişmiş ve mos mordu olay gecesi zar zor uyudum ışığı ve bilgisayarı açtım müzik dinleyerek uyudum. Sabah oldu annem hala uyuyordu geç yatmıştı belli benden sonra beklemiş biraz daha neyse kaldırdım kahvaltısını verdi babaannemin ve benim geri yattı annem sonra bi sürtünme sesi geldi ama hiç önemsemedim biliyordum babaannemdi yani normal şeyler olarak düşündüm ama kadın elinde çay tası ve bacaklar bağdaş şekilde odada daireler çizip sürünerek geziyordu babaanne kalk yatağına otur dedim kalkamıyorum dedi neyse zar zor yine bacaklarını çözdüm oturttum hala olay bana normal geliyordu saat öğlen yine 14:30 15:00 arasıydı bu sefer yine aynı sesi duydum saate baktığımda tırstım tekrar normal değildi babaannem 4 senedir bizde ilk defa öyle sesler duymuştum babaannemin tarafına gittiğimde babaannem yine bağdaş kurmuş duvarla konuşuyordu ama hırıltılı bir sesle duvarla konuşması normaldi çünkü alzaimer hastasıydı ama o sesle konuşması hiç normal değildi. Neyse babaanne dedim napıyorsun kiminle konuşuyorsun dedim oturuyorum dedi kiminle konuşuyorsun dedim söylemedi babaanne iyimisin nasıl dedim tekrardan iyiyim sağol sen nasılsın dedi bende iyiyim dedim kiminle konuşuyorsun dedim hiç birşey söylemedi yine kiminle konuştuğunu hiç söylemedi ama diğer tüm sorularıma cevap verdi. Neyse dedim geçtim tekrar odaya kortum ve kulaklığımı takayım dedim en azından sesi duymak istemiyordum kulaklığı taktım saat 17:00 civarı annem öyle bir bağırdı ki Burak koş koş gidiyor dedi kulaklıkla bile annemin sesini duyup kendi tarafımdan çıktım birde baktım ki babaannem yatağında yatıyor kaskatı olmuş mosmor ve sadece ama sadece istifra ediyordu babaannemin ağzını temizledik doğrulttuk yattığı yerden ve sorular sordum bilincini kaybetmesin diye konuşuyorum iyimisin diyorum kafasını hafiften yukarı aşağı oynatarak evet diyordu doktora gidelim mi diyordum hayır diyordu kafasıını sallayarak. Babamı aradım artık o kadar olayda arayıp korkutmak istemedim ama artık aramalıydım belli ki kadın ölüme doğru gidiyordu ve tekrar yatırdık 4-5 dk. geçmeden tekrar istifra ediyordu ve artık soluması zorlaştı ve iyice morarmaya başladı konuştuğu duvara baktı ve kafasını hayır anlamında yine sağa sola sallamaya başladı duvara baktığımda hiç birşey göremiyordum yarım saat sonra babam geldi kapıyı açtık ve babam kucakladığı gibi hastaneye götürdü annemde yanında gitmişti evde de köpek olduğu için ben gidemedim evde tek başıma kaldım. Saat 9 gibi falan babam aradı anneni getircem diye tamam dedim kapattım telefonu. Bir ses duyduğuma emindim ne olmuş dedi irkildim köpeğide aldım dışarda beklemeye başladım o annemin geleceği 20 dakika bana 20 gün gibi gelmişti evin içine giremedim korkudan. Babaannem 1 hafta yoğun bakımda yattı ve şuan hala bizde kalıyor iyileşti arada sırada o duvara bakıp duruyor ama hala konuşmadı geldi geleli. Umarım birdaha aynı olay olmaz çünkü anlattıklarım yaşadıklarımdan daha korkunçtu... CSB değildir inanmayanlar için odamım ve babaannemin ss lerini gönderirim.

SS

• 6. Sınıftayım o zamanlar kayseride yaşıyoruz bilenler bilir jandarma komutanlığı var orada yüksek bir yokuş ardından hafif bir düzlük ve yine,Bi yokuş vardı.yiğit apartmanında kalıyorduk yeni yapılmıştı Bi 500 600 metre gitmeden çevrede hareketlilik göremezsiniz.
    neyse biz 4 arkadaş top oynuyorduk yağmur başladı birden bizde merdivenlere oturup konuşmaya başladık apartman o donemde boştu 6 daire doluydu sadece 4 dairede biz arkadaşların aileleri birinde yaşlı teyzeler var ötekisinde de emekli bir öğretmen avukat çift vardı.o gün sohbet ediyorduk 4. Kata çıktık orda kapısı açık bir daire vardı.oraya girdik arkamızdan kapı kapandı içerisi uğuldadı altımıza yapıyorum korkudan hemen çıktık o gece duvarlarda gölgeler görmüştüm hiveee diye sesler geliyordu kulağıma bide apartmanın çevresi hep otluk.
    o olaydan Bi kaç gün sonra inşaata topumuz kaçtı ben inşaata girerken toprağa gömüldüm inşaatttan gıcırtılar gelince kaçtık.yangın merdivenlerinden odama girdim evde kimse yoktu elektrik kesilince el odaklı musluklar açılır kapanır bilirsiniz ama elektrik vardı el kontrollü musluktan su sesi geliyordu(aradaki farkı sesten fark ediyordum lavobolara vurma sesi farklıydı) onun etkileri uzun sure surdu korkunca bisiklete binip hızlıca insanların daha çok olduğu yerlere surerdım csb değil biraz dağınık anlattım

• tırsarak okudum

8-12 yaşlarındayım teyzemler annem filan tanımadığım etmediğim bi akrabayı ziyarete gittik. kuzen var benim yaşıtız akrabalarında bizden 1-2 yaş büyük kızı var. kuzen ben o kız oturuyoruz kızın odasında. cinlere geldi konu. akraba kızı eline blok flütü aldı () 3ümüz yatağın üstüne bağdaş kurduk kız sakın yere basmayın dedi ve flütü çalmaya başladı (buraya kadar birbirimizi korkutma filan ciddi değiliz ama) çaldıktan sonra uzaklardan flüt sesi geldi sanki pencerenin dışından geliyodu. kaç yıl oldu unutamam hala kafam almaz.

üniversitenin ilk yılı kyk da kalıyorum sigara içmeye yangın çıkışına çıkar herkes. yangın çıkışıda demirden değil bayaa devlet binası merdiveni. betondan. saat 4 civarıydı odada herkes uyumuştu bende yangın merdivenine sigara içmeye çıktım havada gram rüzgar yok kapının hemen yanındayım kapının diğer tarafına bakıyordum. kapı laaaps diye kapandı direk kapıya döndüm kapının camından baktım koridor bayaa karanlıktı. cama yapıştım içeri baktım kimse yoktu. işin ilginç tarafı kapı kitlenmişti. üst kata alt kata baktım kapılar kapalıydı. odadan arkadaşımı telefonla uyandırıp kapıyı açtırdım. olayı anlattım iyide kapı kitlenmiş filan dedi o sıra öğrendim kitlendiğini. altıma s*çıyordum

yine saat 3-4 gibi arkadaşla terminale gitcez arkadaşın sevgilisini almaya. uzun düz bomboş bi caddede yürüyoruz. yürürken yol boyunca yanmayan sokak lambası ona 3-5 m yakınken kesik kesik yanmaya başladı. biz tabi paçalardan akıtarak koşmaya başladık. çok ilginçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

quote:

Evde babaannem ben ve annem kalıyor babam alanyada çalışıyor. Bizde manavgatta yaşıyoruz annemle üniversite için buraya taşındık herneyse olaya geçiyorum.

Babaannem alzaimer hastası ve geceleri neredeyse düzenli uyku uyuyamam onunla aynı odada kalıyoruz yani şöyle anlatayım odanızı düşünün ve içini pvc ile ayrıldığını bir kısmında siz diğer kısmında başkası kalıyor odaya girmek için 2 kapı var odanın kapısı ve benim tarafıma geçmek için pvc bir kapı her neyse hep kalkar konuşuru bağırır falan filan ve bende bu boş boş konuştuğu için babaanneme musallat olduklarına inanıyorum. Olay şöyle gerçekleşti (inanmayanlar şimdiden okumasın bu konuda ciddiyim yaşadıklarım gerçektir)

Saat gece 2:30 3 civarıydı bilgisayarda oyun oynadım ve tuvalet molası verdim tam odadan çıktım pvc kapıyı açtım diğer kapıya yöneldim babaanneme hiç bakmadım ama dikkat etmedim tuvalete doğru yönelirken parzitli erkek sesi gelmeye başladı besmele çektim ve tuvaletin ordan direk annemin odaya koştum ve annemi uyandırdım annem kalktı benim odaya geçtik ışığı yaktık ama ışığı yanmıyordu sonra koridorun ışığıyla aydınlanan yattığı çekyat görünüyordu ama babaannem yoktu iyice korktum ama ses hala ufaktan geliyordu annemle birlikde besmele çektik babaanne nerdesin dedim hı ? diye bir ses geldi çekyatın arka tarafından hani çekyatı açarsınızda arka tarafı boşluk olur ya duvara yasladığınız tarafı işte babaannemi orda bulduk ama gel diyoruz gelmiyor neyse çekyatı çektim annem kaldırmaya çalıştı kalkmıyor bu dedi 2 kişi bir kadını zor kaldırdık yemin ediyorum ama direk korkudan ayaklarına baktım bişey olmuşmu acaba çarpıldı mı diye ama ayakları şişmiş ve mos mordu olay gecesi zar zor uyudum ışığı ve bilgisayarı açtım müzik dinleyerek uyudum. Sabah oldu annem hala uyuyordu geç yatmıştı belli benden sonra beklemiş biraz daha neyse kaldırdım kahvaltısını verdi babaannemin ve benim geri yattı annem sonra bi sürtünme sesi geldi ama hiç önemsemedim biliyordum babaannemdi yani normal şeyler olarak düşündüm ama kadın elinde çay tası ve bacaklar bağdaş şekilde odada daireler çizip sürünerek geziyordu babaanne kalk yatağına otur dedim kalkamıyorum dedi neyse zar zor yine bacaklarını çözdüm oturttum hala olay bana normal geliyordu saat öğlen yine 14:30 15:00 arasıydı bu sefer yine aynı sesi duydum saate baktığımda tırstım tekrar normal değildi babaannem 4 senedir bizde ilk defa öyle sesler duymuştum babaannemin tarafına gittiğimde babaannem yine bağdaş kurmuş duvarla konuşuyordu ama hırıltılı bir sesle duvarla konuşması normaldi çünkü alzaimer hastasıydı ama o sesle konuşması hiç normal değildi. Neyse babaanne dedim napıyorsun kiminle konuşuyorsun dedim oturuyorum dedi kiminle konuşuyorsun dedim söylemedi babaanne iyimisin nasıl dedim tekrardan iyiyim sağol sen nasılsın dedi bende iyiyim dedim kiminle konuşuyorsun dedim hiç birşey söylemedi yine kiminle konuştuğunu hiç söylemedi ama diğer tüm sorularıma cevap verdi. Neyse dedim geçtim tekrar odaya kortum ve kulaklığımı takayım dedim en azından sesi duymak istemiyordum kulaklığı taktım saat 17:00 civarı annem öyle bir bağırdı ki Burak koş koş gidiyor dedi kulaklıkla bile annemin sesini duyup kendi tarafımdan çıktım birde baktım ki babaannem yatağında yatıyor kaskatı olmuş mosmor ve sadece ama sadece istifra ediyordu babaannemin ağzını temizledik doğrulttuk yattığı yerden ve sorular sordum bilincini kaybetmesin diye konuşuyorum iyimisin diyorum kafasını hafiften yukarı aşağı oynatarak evet diyordu doktora gidelim mi diyordum hayır diyordu kafasıını sallayarak. Babamı aradım artık o kadar olayda arayıp korkutmak istemedim ama artık aramalıydım belli ki kadın ölüme doğru gidiyordu ve tekrar yatırdık 4-5 dk. geçmeden tekrar istifra ediyordu ve artık soluması zorlaştı ve iyice morarmaya başladı konuştuğu duvara baktı ve kafasını hayır anlamında yine sağa sola sallamaya başladı duvara baktığımda hiç birşey göremiyordum yarım saat sonra babam geldi kapıyı açtık ve babam kucakladığı gibi hastaneye götürdü annemde yanında gitmişti evde de köpek olduğu için ben gidemedim evde tek başıma kaldım. Saat 9 gibi falan babam aradı anneni getircem diye tamam dedim kapattım telefonu. Bir ses duyduğuma emindim ne olmuş dedi irkildim köpeğide aldım dışarda beklemeye başladım o annemin geleceği 20 dakika bana 20 gün gibi gelmişti evin içine giremedim korkudan. Babaannem 1 hafta yoğun bakımda yattı ve şuan hala bizde kalıyor iyileşti arada sırada o duvara bakıp duruyor ama hala konuşmadı geldi geleli. Umarım birdaha aynı olay olmaz çünkü anlattıklarım yaşadıklarımdan daha korkunçtu... CSB değildir inanmayanlar için odamım ve babaannemin ss lerini gönderirim.

SS

Odamın ss leri yukarda zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Rams+ein

3-4 ay önce yaşadım bu olayı okuldan eve geldim bizim zile bastım diafondan biri bastı ses gelmiyodu kim o demeden ben dedim kapı açıldı gittim yukarı evde kimse yoktu

Belki hırsız falandır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Çok küçükken ilkoku 3. Sınıfta fálan idim galiba 10-11 yaşlarındayken sürekli olarak kötü rüyalar görürdûm. Hatta 1 sene o kadar oldu ki artık uyurken even dışarı çıkmışım o sırada ablam beni görmüşte tam çıkarken uyandırmıştı. İşte o zamanlar koridorda tek başıma oynarken gôremediğim bir şey elimi yakalamıştı. Parmaklarımı eğip bükûyordu canımı yakmaya başladığında snirlenip elimi çekmiştim. Hafif korkuyla etrafıma bakındım ama kimseler yoktu. Birkaç kez tekrarlandıktan sonra besmele çekmiştim. Geçip gitmişti. Aradan birkaç ay geçince(tabi bôyle olaylar sürekli olmaya devam ediyor) bir rüya gördüm. Söyle; evin içinde bir odaya giriyorum etrafta türlû yaratıklar dolanıyor. İçlerinde bücür şeytan kılıklı bir tanesi benimle uğraşıyor. Bende bununla dövüşmeye başlıyorum. Ben besmele çektikçe elimde bir taş beliriyor ona atıyorum ama buda bana sataşıyor. En sonunda bir dua okuyorum ve elimde benden büyük bir kaya beliriyor. Bununla onu eziyorum altında kalıyor. Bu rüyadan sonra hiç rahatsız edilmedim.

Hocam olayda yaşadığınız bir şey kötü niyetli bir cin, şeytan vs... olabilir. Sonuçta bu tür varlıklardan Kur'an-ı Kerim' de de bahsedilmekte. Senin gördüğün rüya da iman kuvvetiyle bu kötü niyetli varlıkları kovabileceğini anlatıyor olabilir. Benim görüşüm bu yönde.

• Ben de başıma gelen paranormal mi değil mi olup olmadığını düşündüren bir olayı anlatayım

Bundan 2-3 belki de 4 sene önce ailemle İstanbul'dan Edirne'ye seyahat ediyorduk ben arka koltukta telefonumla ilgileniyordum. Babam Barış şu havadaki şey ne dedi. Baktım belki de 10 m falan uzaklıkta ve yükseklikte fişek gibi parlayan yuvarlağımsı bir nesne(Bu arada gece karanlıktı her yer). Yere düşüyordu. Birden daha da parladı alev almış gibi sonrasında da aniden söndü ve sanırsam yere düştü. Ama ne bir ses ne bir ışık çıktı düştüğünde. Gece olmasaydı inip bakacaktık. Başıma gelen garipliklerden biri bu.

Bir tane daha var onu da yazlıkta yaşamıştım arkadaşla bisikletle turluyorduk. Her neyse gökyüzünü seyrediyorduk aynı zamanda. Bir anda bir şimşeğe benzer bir şey gördüm. Turuncu renkteydi havada bulut falan da yoktu tepeden bir şimşek çaktı ama yerle bağlantısı olmadı. Tamamen turuncu renkteydi hatta videoda çıkmıştı kaydetmiştik bulabilirsem buraya koyarım.

• doğaüstü varlıkların varlığına inanıyorum ama nedense bu olayların hepsi psikolojikmiş gibi geliyor. yani yaşadığınız çoğu paranormal deneyimin mantıklı bir açıklaması olabiliyor. önceki sayfalarda arkadaşın da dediği gibi çoğu çocukluk yıllarında ya da uykuya yakınken yaşanıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaris2001

quote:

Orijinalden alıntı: Rams+ein

3-4 ay önce yaşadım bu olayı okuldan eve geldim bizim zile bastım diafondan biri bastı ses gelmiyodu kim o demeden ben dedim kapı açıldı gittim yukarı evde kimse yoktu

Belki hırsız falandır hocam

hırsız kapıyı kendi üstüne kitlemez heralde

• Geçen yaz amerikada bir kasabadayım, akşam canım sıkıldı bi etrafı turlayaym dedim ama sokak lambaları yanmıyor karanlık etraf.
    Ben geçerken birer birer yanmaya başladı hangisine yaklaşsam yanmaya başlıyordu .Etrafta ölüm sessizliği var.evlerden ışık gelmiyor ay ışığı ve ben baştan bir tırsıntı geldi.
    Seçilmiş kişi miyim noluyo lan derken dank etti sensörlüymüş lambalar .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

quote:

SS

Odamın ss leri yukarda zaten

sonradan farkettim.

geçmiş olsun.

• Sadece bu başıma geldi ama piskolojimi baya etki
    4 arkadaş dışarda geziniyorduk 7 veya 8 gidiyordum. O zamanlar tabi korkmayı seviyorduk gece 12 1 lere kadar dışarda kalıp bahçede çardakta hikayler anlatıyorduk her neyse bir gün yürüyoruz yine 4 kişi Arkim lan kadın sesini duydunzu mu bağırıyordu dedi tabi kalan 3 müz dalga geçtil alaya aldık arkim ciddiyim dedi. Biz takmadık bi kaç adım attı ki kanalizasyon kapağının altından yani yer altında aaaaaa diye yardım isteyen ve acı çeken çok tiz bir kadın sesi duyduk hepimiz birbirimize bakıyoruz ama ne pis korkuyoruz ben şoktayım arkadaşlarım konuşuyorlar duydunuz mu diye ben tabii o gün erkendem eve gittim site 2 apt. Ben hep tek başıma gidiyorum Valla kesinlikle csb değil 4 müzün aynı anda duymasına şaşıyorum.

• son yaşadığım karabasan olayı olabilir

uyuyordum biri beni boğmaya çalıştı ben direkt aha hırsız girdi beni boğuyor diye düşündüm gözlerimi bi açtım mor gözleri yeşil bir şey gördüm gözleri kapadım aha oğlum s.çtım dedim içimden 10-15 saniye sonra geçti tabi bu his vücut kendine geldi ama korkudan 2-3 gündür sızmadan uyumuyorum korkudan

ama bu bilimsel bir şey paranormal sayılmaz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.