Şimdi Ara

Yaşadığımız Paranormal, korkunç olay ve anılarımız (ciddi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
45
Favori
9.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 yaşında hiç unutmuyorum uyanmıştım ve çok net duydum eminim şöyle bir ses geldi ( biz geldik ) sonra 1 hafta boyunca uyuyamamıştım
  • Yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc356

Evet arkadaslar benim başıma bu yazdigim olay geldiginden beri psikolojik bir baskı ve kusku icindeyim, sizler de ne yasadiginizi anlatirsaniz meraklar giderilebilir. Iyi forumlar.

Ankara da aksam üstü 6 da halk otobusunu bekliyordum, benle birlikte değişik tiplerde 5 kişilik bir grup vardı otobüs geldi ben bindim otobüste kimse yoktu onlar binmedi otobüs harekete gecti 60-70 km hizla 2-3 km gitti, durakta durdu ve o grup otobuse bindi ben şok oldum, nasıl olduda 3 km yolu 2 dk da bitirip otobüse bindiler, korktum yanlarına gidip sormaya cesaret edemedim hepsi ruh gibiydiler, biri arkasını bana dönüp baktı ben korktum ve indim

Hocam belkide o kişileri arkadaşalrı araba ile aldı . O kişilerde belli bir yere gidiceklerdi belki . Arkadaşları araba ile alınca muhabbete daldılar ve gidecekleri yeri söylemeyi unuttular . Gidecekleri yeri söylediklerinde ise arkadaşı ben o tarafa geçmiycem demiştir . O lafı söylerken durağın önünden geçiyorlardı ve onları durağa bıraktılar .

Olamazmı böyle bişey olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyiz gece 3 4 de bidaha bakın daha iyi oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digerkisi -- 8 Mart 2014; 19:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

quote:

Evet arkadaslar benim başıma bu yazdigim olay geldiginden beri psikolojik bir baskı ve kusku icindeyim, sizler de ne yasadiginizi anlatirsaniz meraklar giderilebilir. Iyi forumlar.

Ankara da aksam üstü 6 da halk otobusunu bekliyordum, benle birlikte değişik tiplerde 5 kişilik bir grup vardı otobüs geldi ben bindim otobüste kimse yoktu onlar binmedi otobüs harekete gecti 60-70 km hizla 2-3 km gitti, durakta durdu ve o grup otobuse bindi ben şok oldum, nasıl olduda 3 km yolu 2 dk da bitirip otobüse bindiler, korktum yanlarına gidip sormaya cesaret edemedim hepsi ruh gibiydiler, biri arkasını bana dönüp baktı ben korktum ve indim

Hocam belkide o kişileri arkadaşalrı araba ile aldı . O kişilerde belli bir yere gidiceklerdi belki . Arkadaşları araba ile alınca muhabbete daldılar ve gidecekleri yeri söylemeyi unuttular . Gidecekleri yeri söylediklerinde ise arkadaşı ben o tarafa geçmiycem demiştir . O lafı söylerken durağın önünden geçiyorlardı ve onları durağa bıraktılar .

2 dk da bu dediklerin olmaz hocam, hiç sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay önce mi ne oldu.Uyumak üzereydim.Arkadan çok net bir şekilde adımı duydum.Kimse de yoktu.Bildiğin biri seslenmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 8 Mart 2014; 20:50:48 >
  • Küçükken yaklaşık 6 yaşına kadar çok sık kabus görürdüm ve gerçekle rüyayı auort edemezdim.hala hatırlıyorum her gece istisnasız kabus görürdüm bi keresinde komik bi rüya görünce cok sevinmistim annemlere haber vermistim geceleri uyumak istemezdim hep uyanık kalmaya calısırım cünkü kabus görecegimi bilirdim yada annemlerşe yatmaya çalışırdım
    Kreşe başladıgım zamanlarda bunlar geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameWind6

Bir kere gece uyumaya çalışırken uykuya yeni yeni dalıyorum hatta uykuyla uyanıklık arası bir yerdeyim. Birisi sanki dizime dokunur gibi oldu yaz olduğu için sortla yatmıştım o yüzden kolayca hissettim.

O korkuyla hemen kalktım yaklaşık yarım saat kadar sonra tekrar yattım. Bu sefer uyudum ama bir rüya gördüm rüyada sınıfın ortasında iki sıra birleştirilmiş ben o iki sıranın üstünde yatıyorum etrafımda siyah insan silüetleri kırmızı büyük gözleri var o an gercek hayatta sallanmaya başladım sınıfta tanıdığım bir arkadasım beni sallamaya başladı "Buraaaak hadi kalk" diye 3 kere tekrarladı gercekten saraildigimi hissesinde koşarak o odadan çıktım.

GEçmiş olsun stresl bir zamanına denk gelmiş uyku felçi başlangıcı olarak düşünebilrisin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

quote:

2 dk da bu dediklerin olmaz hocam, hiç sanmıyorum

şansımı deniyim dedim

• aynı olay 2 defa başıma geldi birinde yanımda kardeşim vardı diğerinde yoktu neyse olaya geleyim
    yatıyorum uyanığım yattığım yerde kapıya yakın anahtar filan yok kapının üzerinde binanın dışındaki kapılar kilitli gece kimse giremiyor Yemin ederim ister inanın ister inanmayın kapıyı açarkenki sesi duydum+anahtarın sesini de duydum(Çoklu anahtarların birbirine değmesi,.çarpması)kardeşim varken onunla beraber duymuştuk sesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhexx175 -- 8 Mart 2014; 21:35:53 >
  • 3-4 ay önce yaşadım bu olayı okuldan eve geldim bizim zile bastım diafondan biri bastı ses gelmiyodu kim o demeden ben dedim kapı açıldı gittim yukarı evde kimse yoktu
  • 18 yasindayim bunlari okudum sanirim bugun annemle yaticam

• dikkat ederseniz anıların büyük çoğunluğu uykuya dalmak üzereyken veya uyku aşamasında oluyor. uyurken insan beyni sanrı görmeye çok müsaittir. uyumaya yakınken insanların düşünceleri bulanıklaşır. yaşadığınıza yemin edebileceğiniz olaylar aslında beyninizin size oynadığı birer oyun olabilir. bunu aklınızdan çıkarmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

2 hafta önce falan uyuyoken tam uykuya dalacakken bi ses fısıldadı bana, sadece 1 kelime ama çok net, Türkçe değildi o yüzden anlayamadım. yüzümün tam önündeymiş gibi, hemen bi kendime geldim baktım kimse yok, korka korka uyudum. 3 gün önce de yine sırtüstü uyumaya çalışırken yine bi kelime fısıldandı ama o daha netti o da Türkçe değildi. hatta onu kendi kendime de tekrar ettim, tableti alıp anlamına bakıyım dedim, boşver uykum kaçmasın yarın bakarım diye erteledim ve kelimeyi unuttum. Artık sırtüstü uyumaya korkar oldum.

Aynen hocam o sıkıntı bendede var sanki öle sırt üstü yatınca ya ses oluyo yada bi kabus falan görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kili0liv12345

18 yasindayim bunlari okudum sanirim bugun annemle yaticam

Bende 18 im, bir sürü şeyler yaşadım ama annemle yatmam herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

dikkat ederseniz anıların büyük çoğunluğu uykuya dalmak üzereyken veya uyku aşamasında oluyor. uyurken insan beyni sanrı görmeye çok müsaittir. uyumaya yakınken insanların düşünceleri bulanıklaşır. yaşadığınıza yemin edebileceğiniz olaylar aslında beyninizin size oynadığı birer oyun olabilir. bunu aklınızdan çıkarmayın.

Katılıyorum bu dediğine, birde benim yaşadığıma el at?

• quote:

quote:

dikkat ederseniz anıların büyük çoğunluğu uykuya dalmak üzereyken veya uyku aşamasında oluyor. uyurken insan beyni sanrı görmeye çok müsaittir. uyumaya yakınken insanların düşünceleri bulanıklaşır. yaşadığınıza yemin edebileceğiniz olaylar aslında beyninizin size oynadığı birer oyun olabilir. bunu aklınızdan çıkarmayın.

senin olay cinli bisi ya

• Pcdeydim kapı çaldı kapıya bakayım diye geldim kapının önüne bir kırılma sesi geldi , kapıda açık olduğu için anında kapıyı dıştan kapadım evden çıktım Allahtan gelenler annemlermiş , eve tekrar girdiğimde her yere baktım hiç bir şey kırılmamıştı.

Edit: Evde tektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad Doc -- 8 Mart 2014; 22:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kili0liv12345

quote:

quote:

senin olay cinli bisi ya

korkutma milleti

• quote:

Orijinalden alıntı: Iustinianus

Madem öyle ben de yaşadığım bir olayı paylaşayım. Psikolojimi bozmadı ama normal değildi.

Yaklaşık 7-8 yıl önceydi sanırım, belki de 10 yıl. Bir yaz günü ailece büyük babamın yayla evine gidiyorduk. O zamanlar Nokia 1100 çıkalı çok fazla olmamıştı. Kullananlar bilirler bu telefonun hoparlör kısmında yumuşak plastik bir parça vardır. Bende de 1100 vardı ve bu plastik parça yerinden çıkıyordu sürekli. Yaylaya giderken yol boyunca telefonla oynadığım için bu parça yerinden çıkıyor ben yerine takıyordum. Bir ara bizimkilerle bir konuşma geçti dikkatimi telefondan ayırdım. Sonra bu parçanın yerinde olmadığını farkettim. Sağa sola, cebime falan baktım yok. Yaylaya vardığımızda belki arabanın içine düşmüştür diye arabayı didik didik aradım yok. Ümidi kestim ben bundan arabayı kilitledik eve doğru yürüdük. Eve ilk giren bendim. Yayla yolları malum tozlu, elimi yüzümü yıkayıp öyle ellerini öpeyim dedim bizimkilerin. Lavaboya gittim bir de ne göreyim benim telefonun parçası lavabo aynasının yanında ıslak bir şekilde duruyor. Başkasının koymuş olma ihtimali yok çünkü en önde eve ilk giren benim, lavaboya ilk giren benim. Başkasına ait olabilir mi diye inceledim ama benim telefonun parçasıydı, bir köşesi aşınmıştı ve bikaç tane de çizik benzeri iz vardı üzerinde çünkü. O zamanlar fazlasıyla tırsmıştım, hiç kimseye anlatamadım. İlk kez burda paylaşıyorum.

Eğer uzun kollu hoodie tarzı bir şey giyiyorduysanız kolunuza düşmüş olabilir, ellerinizi yıkadığınızdada düşmüş ve ıslanmıştır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.