Şimdi Ara

yaşadıgım semtten nefret ediyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizimde Keçiören girişinde benzinlik var.Ama Keçiörende kesinlikle oturmayı düşünmüyoruz.Ta Yıldızdan K.Ören e geliyoruz hergün
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO
    istanbul üsküdar
    bende yaşadığım yerden nefret ediyorum eskiden elit insanların oturduğu bu güzel semtte artık kro diye tabir ettiğimiz insanlar geziyor yola
    tükürenmi(kusan) dersin 4.kattaki mutafağından suyu lavabo yerine sokağa dokenmi dersin eline bıçağı tespihi alıp memati kesilenmi dersin omzuna çarpıpda bide üstüne hesap soranmı dersin....
    saymakla bitmez... elbetteki bu tür insan heryerde var ama üsküdarda artık iş çığırından çıkıyo

Halbuki uskudar a disardan baktiginda hakikaten elit bir yerlesim yeri gibi duruyor ilk defa duyuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 22 Mart 2008; 0:26:03 >
  • Piyango felan tuttursam da kaçsam buralardan İlerde gerçekten okulum bittiğinde ilk işim Keçiörenden taşınmak. Sanırım üniye başlayıp bitirene kadar ailemle birlikte coktan tasınmıs oluruz. Yahu keşke K.Esat'ta otursaydık eskisi gibi. Ben ne yapacagım 5 yıl daha yaşarım en az Keçiörende. kafayı yiyeceğim ya.Resmen yalnızım . Okulda yalnızım,sokakta yalnızım vs.. vs.. tek başıma geziyorum ya
  • keçiören dediğin yer Türkiyedeki çoğu şehirden büyük bir semt... sen neresinden bahsediyosun bilmiyorum ama çok saçmalamışsın.... etlik te keçiören, bağlum, ufuktepe de keçiören. ben meteorolojide oturdum ve orda oturanların çoğu kültürlü insan... sen bunları yazarak yeterince kültürsüz old gösterdin.. bahçeli tunalı nasıl sanki altlarında fiyaka ciyak ciyak öten işsiz güçsüz boş insanla kaynıyo....

oralardaki kızların sanki hepsinin ağzının bişey war hepsi öyle konuşuyo ve ben nefret ediyorum bundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuat01

keçiören dediğin yer Türkiyedeki çoğu şehirden büyük bir semt... sen neresinden bahsediyosun bilmiyorum ama çok saçmalamışsın.... etlik te keçiören, bağlum, ufuktepe de keçiören. ben meteorolojide oturdum ve orda oturanların çoğu kültürlü insan... sen bunları yazarak yeterince kültürsüz old gösterdin.. bahçeli tunalı nasıl sanki altlarında fiyaka ciyak ciyak öten işsiz güçsüz boş insanla kaynıyo....

oralardaki kızların sanki hepsinin ağzının bişey war hepsi öyle konuşuyo ve ben nefret ediyorum bundan

Ben Gazino'da oturuyorum.okulum dutlukta.ben Keçiören'i beğenmiyorum,bu benim görüşüm. Ben de 'k' harfini 'g' olarak telaffuz eden kızlardan nefret ediyorum.(hepsi öyle değil ama..)

Bu arada: Tunalı şöyledir böyledir demiyorum,sadece örnek gösterdim.Yani Keçiören'de karşılaştıgım insan tipine bazı yerlerde bu kadar karşılaşmıyorum anlamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 22 Mart 2008; 0:44:21 >

• Bide SultanÇiftliğine Gelin bakim :)
  • quote:

keçiören dediğin yer Türkiyedeki çoğu şehirden büyük bir semt... sen neresinden bahsediyosun bilmiyorum ama çok saçmalamışsın.... etlik te keçiören, bağlum, ufuktepe de keçiören. ben meteorolojide oturdum ve orda oturanların çoğu kültürlü insan... sen bunları yazarak yeterince kültürsüz old gösterdin.. bahçeli tunalı nasıl sanki altlarında fiyaka ciyak ciyak öten işsiz güçsüz boş insanla kaynıyo....

Kerçiöreni bilmesem sana inanıcam hacı yaa.. yapma etme Allah aşkına... göz var nizam var..

• quote:

aktepe kuyubası tarafına gel nedemek istedigimi anlarsın

dedigin gibi kültürlü bi kesim var ama çok az

• istanbulun nerdeyse 4 te 3 ü bu dediğin gibi şayet heryerini gezdim aşşağı yukarı zengin muhitede gitsen dediğin vasıfları taşıyan çokca insanla karşılaşıyorsun her parası olan medeniyet sahibi değil yani eğer ordan kurtulmak istiosan eskişehir tavsiye ederim ufak ve saygılı bir yer :)
  • hocam ben de keçiörende oturuyorum. gökçek parkının arkasındaki sarı sitelerde. ulaşımı beni çıldırtıyor resmen üni ye her sabah gidiş geliş işkenceden beter bi fatih köprümüz vardır ki of ki ne of. insanları hakkaten arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 22 Mart 2008; 1:11:20 >
  • ""bebe" lafı sadece Ankara'da kullanılıyormuş :)""

http://forum.donanimhaber.com/m_21271275/mpage_1/key_bebe/tm.htm
  • öncelikle allah sabır versin diyorum

ben bursa / görükleliyim ve halada burada oturuyorum taşınmayıda düşünmüyorum belki biraz özeniceksin ama ben anlatıyım mesela

görüklede uludağ üniversitesi öğrencisi çoktur ve bu yüzden kültür seviyesi oldukça yüksek
    insanları aşırı sevecendir yardım konusunda çekinmeden yardım ederler
    esnafı iyidir tatlı dillidir
    istediğin bütün ortamları bulabilirsin , nasıl istrsen öyle giyinirsin nasıl istersen öyle konuşursun burada

Görüklemi çok seviyorum ya
  • Siz çinçin'e gidin tabi yiyosaa..Keçiören oranın yanında yumuşak kalır...
  • Allah kolaylık versin valla. Hergün kavga ederdim demek orda otursam.
  • burda da fakülte var. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO
    istanbul üsküdar
    bende yaşadığım yerden nefret ediyorum eskiden elit insanların oturduğu bu güzel semtte artık kro diye tabir ettiğimiz insanlar geziyor yola
    tükürenmi(kusan) dersin 4.kattaki mutafağından suyu lavabo yerine sokağa dokenmi dersin eline bıçağı tespihi alıp memati kesilenmi dersin omzuna çarpıpda bide üstüne hesap soranmı dersin....
    saymakla bitmez... elbetteki bu tür insan heryerde var ama üsküdarda artık iş çığırından çıkıyo

Halbuki uskudar a disardan baktiginda hakikaten elit bir yerlesim yeri gibi duruyor ilk defa duyuyorum...

evet eskiden çok güzel bi yerdi yerleşim alanı etkinlikleri alışveriş merkezleri olarak da süper biyer ama insanı kotu geceleri dışarı çıkarken annem uyarıyo olum dikkat et laf eden olursa bakmadan geç diye adamın canı sıkılıyo gözünün üstünde kaşın var diye sataşıyo çok değişti artık

• aslında oyle ama dile getirmek istemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Ben Gazino'da oturuyorum.okulum dutlukta.ben Keçiören'i beğenmiyorum,bu benim görüşüm. Ben de 'k' harfini 'g' olarak telaffuz eden kızlardan nefret ediyorum.(hepsi öyle değil ama..)

Bu arada: Tunalı şöyledir böyledir demiyorum,sadece örnek gösterdim.Yani Keçiören'de karşılaştıgım insan tipine bazı yerlerde bu kadar karşılaşmıyorum anlamında.

gazinonun neresi bende gazinodaki sınav dersanesindeyim ama söylediklerinde cok haklısın icimi okumussun resmen

• o zaman ne olacak bu memleleketın hali ülkeyı mı ter edelim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.