Şimdi Ara

Yaşadığım Çeşitli Steam Sorunları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Oncelikle Steam de kart düşürme probleminden bahsedeyim. Idle Master hiç bir oyunumu görmüyor. Bağlantılar tamam her şey normal ama rölantide çalışan hiç bir oyun yok . Aynı şekilde ArchiSteamFarm programı bağlanıyor ama ''Bu hesapta çalıştırılacak hiç bir şey bulamadık!'' diyor ve oyunları görmüyor.

    Diğer ilginç sorun ise Call of Duty WW2 oyunu. Oyun çalışıyor oyunu bitirdim. Oyun kartları düşüyor, oyunun oynanma saati steam tarafından tutuluyor. Sorun oyuna girdiğim andan itibaren ne kadar oynadığım önemli değil. Steam durumumda oyunda göstermesi yerine online gösteriyor. Diğer oyunları denedim. Hepsinde oyuna girdiğim an hangi oyunda olduğum durumda yazıyor. Call of Duty hariç.


    Bu iki saçmalık başıma gelmeden önce steam de yaptığım ufak değişikler yok değil. Durduk yere başıma gelmediğinin farkındayım.

    İlk yaptığım yurtdışında yaşamama rağmen Türkiye mağazasını kullanmak. Yani Türküm sonuçta. 31 liralık CUPHEAD oyununa 20 euro niye vereyim. Mağazamı değiştirmek kolay oldu kardeşime verdim bilgileri Türkiye de giriş yaptı ve Mağazayı Türkiye olarak değiştirdi.

    İkinci yaptığım ise Call of Duty WW2 **** den satın almam. Adamlar ilk indirimi yapmıştı bende üşenmedim hesap açtım vs 2 adet steam key i direk aldım biri hediye. Hediyeyi ilettim yerine sorun çıkmadı. Kendi keyimi girdim hesabıma . Steam uyarıyı çaktı. Bu ürünü bölgenizde etkinleştiremezsiniz gibi bir msj. **** de sağolsun insan yazar bölgesel key diye. Hiç bir uyarı yoktu. Neyse kardeşime verdim keyi hesabımda Türkiye de aktif etti. Çalışıyor.

    Bunları ban riskini alarak yaptım. Bölge değişikliğinin steam kullanım şartlarına uymadığını biliyorum. Yakalarsalar sorun değil geri alırım hesabımı Türkiye vatandaşlığım ve ikametgah vs gönderirim açmak zorunda kalırlar.

    Herhangi bir sıkıntı yok. Steam cüzdana tl yükleyebiliyorum. Mağazadan yurtdışında yaşamama rağmen oyun satın alıp oynayabiliyorum. Sorun idle master ArchiSteamFarm kütüphanemi okuyamıyor. Call of Duty ww2 oyunda iken steam beni online göstermeye devam ediyor.

    Kafam karışık yol gösterir misiniz ?







  • Hocam kardeşinizi, eşinizi dostunuzu uğraştırmak yerine Steam destek birimine bir mail ile Türkiye vatandaşı olduğunuzu bildirirseniz hiçbir sıkıntı çıkartmadan mağazanızı ve anahtar aktifleştirme bölgenizi Türkiye olarak değiştiriyorlar diye biliyorum.
  • 1Life1Chance kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında yaşıyorsanız. Steam mağazanızın bölgesel ayarlarını istediğiniz bölgeye kendiniz ulaşamıyorsunuz. Ya bölgenin bulunduğu ülkeden steam e giriş yapılması gerek, diğer bir seçenek vpn ile kendinizi o ülkede göstererek bölgenizi seçebilirsiniz. Aksi halde bölge seceneklerinde sadece bulunduğunuz ülke ve uluslararası fiyatlandırmayı sunan Dolar para birimli seçeneği mevcut.

    Sorun bu değil. Steam destekten yardım almak mantıklı. Ama steam ayarlarımda bölge seçeneğim ve yaptığım bir takım alışverişler. Call of Duty ww2 nin steam key i sadece türkiye de kullanılan ürün kodu olduğu halde benim bunu yurtdışında kullanmam vs kısaca steam hesabım inceleme altına alınacağı için destek almak hesabımın banlanmasına sebep olabilir.
  • güzel soru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.