Şimdi Ara

Yaş 25 ama 18 gibi gösteriyorum nasıl daha büyük gösterebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdeyse 30 a gelicem ama halen çocuk gibiyim nasıl büyük görünebilirim. Kimliği göstermeden 25 olduğuma inanmıyorlar bu yüzden yaşıma uygun kızda düşüremiyrum :(

Edit SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 14 Şubat 2012; 21:56:09 >

• sakal yap
  • 60 ikende 45 gösterirsin iyi yanından bak
  • SS koyabilirsin
  • Sakal+Kas
  • Millet genç görünmek için server harcıyor sen şikayet ediyorsun.Allah vergisi var gençlik var kullan onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1110_Engin -- 14 Şubat 2012; 21:54:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Nerdeyse 30 a gelicem ama halen çocuk gibiyim nasıl büyük görünebilirim. Kimliği göstermeden 25 olduğuma inanmıyorlar bu yüzden yaşıma uygun kızda düşüremiyrum :(

Derdin buysa

İlerleyen yaşlarda da genç gösterirsin işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 14 Şubat 2012; 21:56:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ss
  • Vücut çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

Ss

quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

SS koyabilirsin

Koydum :)

quote:

Orijinalden alıntı: 1110_Engin

Millet genç görünmek için server harcıyor sen şikayet ediyorsun.Allah vergisi var gençlik var kullan onu

Dostum kimlik kontrolünde polis tüm arkadaşlarımın kimliğine bakım benim kimliğime bakmayınca insan bozuluyor küçük ççocuk sanıyorlar beni

• Daha ne istiyosun 30 yaşındayken 20 lik çıtırları götürürsün işte :) Biraz sakal biraz kas olur bu iş
  • 2 ncı resim nasıl bi poz dur allah aşkına gelde cocuk gibi gorunme ve o giyim tarzı en karşim biraz yaşına gore giyen yahu ha yakısanıda war ama sana yakısmamıs bence oglan gibi olmussun biraz olgun giyin derım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

2 ncı resim nasıl bi poz dur allah aşkına gelde cocuk gibi gorunme ve o giyim tarzı en karşim biraz yaşına gore giyen yahu ha yakısanıda war ama sana yakısmamıs bence oglan gibi olmussun biraz olgun giyin derım hocam

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

2 ncı resim nasıl bi poz dur allah aşkına gelde cocuk gibi gorunme ve o giyim tarzı en karşim biraz yaşına gore giyen yahu ha yakısanıda war ama sana yakısmamıs bence oglan gibi olmussun biraz olgun giyin derım hocam

Gömlek ve tişört her zaman moda o yüzden ortalama bir tarz takılmaya çalışıyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Daha ne istiyosun 30 yaşındayken 20 lik çıtırları götürürsün işte :) Biraz sakal biraz kas olur bu iş

Ben şimdi isiyorum hatunları, kendini benim yerime koy ve bir kez daha düşün

• 2. resimde çok cılızsin
  • Fotoğrafı güncelleye bilir misin? merak ettim de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.