Şimdi Ara

Yaş 22 oldu hiç kız yok beyler nasıl olacak bu işler :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hem arıyorum hem gerçekten aradığım bu hayatta hep bir eksik yaşadım acaba bunun nedenleri kadınlar mıydı ilgi duydular kötü davrandım nedeni ni bilmiyorum ama çok üzgünüm psikolojimin altında bu hareketleri yapmaya iten nedir hiç anlayamadım şu an tamamen yalnızım. Keşke bir şeyler değişse ama bu işler sihirli değnekle olmuyor bilmiyorum. Özelliklede üniversitenin ilk yıllarında kızlar benle ilgileniyordu ama hepsi hayatımdan çıkınca anladım koca 2 senede sadece egomu tatmin ettim kimseyle duygusal veya başka bir türlü iletişim kurmadım kendimi yalnızlığa ittim şimdi de bundan yakarıyorum insanoğlu çok garip kendisini dışarıdan gözlemlemesi bir deneyi izlemek gibi.

• işin olduktan sonra kız bulmak kolay, gerçi ben sap olmayı yeğledim   malum evlenmek bile artık boşa israf. kadın bulursun en az 100k hesap kitler sana. iyisi mi al eline ekonomik özgürlüğü, sonra istediğini yap  

• hocam son durum nedir ?

• Sonuç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat olun, bizim kizlarla harcadiginiz zamana yazik zaten. Coğu boş, iki laf edemezsin. Ne bir vizyon var, ne bir kaliteli fikir. Anca yaptiklari instagrama foto yukleyip cuzdani kalin bir koca bulup hayatlarini kurtarmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızları gözünüzde büyütmeyin bizim değil aksine onların bizim ilgimize ihtiyacı var seçilen değil seçensiniz özgüvene dikkat edin sonra yavru ceylan gibi sekerler size

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.