Şimdi Ara

Yaş 20 ilk arabamı alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ve 20,000 nakitim var. motorsiklet sevdalısıyım ama ailemle rahatça seyahat edebileceğim 2. el araç arıyorum. Tecrübesiz ve bilgisizim tavsiye'de bulunun lütfen.

sedan ve cüzdanı ateşe vermeyenlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castorio -- 11 Şubat 2014; 23:05:45 >

• 2009 2010 era yada symbol bakın bence
  • Opel astra g sedan 1.6 16v cd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 11 Şubat 2014; 23:45:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Opel astra g sedan 1.6 16v cd

• symbol
  • Symbol, Era gibi araçlara çok tahammül edemiyorsanız benim gibi, biraz daha kaliteli hemde yürütme masrafı cep yakmayan araçlara yönelmeniz en doğrusu.

Focus mk1
    Astra G
    Pug 307
    Lancer, gibi sıralayabiliriz.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda da seçeneklerinizi daha fazla daraltabilirsiniz.
  • focus 1 ,megane 2 olabilir

tavsiyem belki biraz asar ama megane 2 al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakılmasın bunların hiçbiri genç arabası değil. Punto alsan daha memnun olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Kusura bakılmasın bunların hiçbiri genç arabası değil. Punto alsan daha memnun olursun.

Adam sedan demis hocam

• Cabrio araba almak pek iyi degil diye duydum rüzgar ve sesi cok geciriyormus sizce ne kadar dogru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Kusura bakılmasın bunların hiçbiri genç arabası değil. Punto alsan daha memnun olursun.

Adam sedan demis hocam

Ha pardon onu atlamışım hocam. O zaman 1.6 ies diyeceğim ama temizleri çok pahalı. Corolla ve Focus1 daha makul gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calimaestro

ve 20,000 nakitim var. motorsiklet sevdalısıyım ama ailemle rahatça seyahat edebileceğim 2. el araç arıyorum. Tecrübesiz ve bilgisizim tavsiye'de bulunun lütfen.

sedan ve cüzdanı ateşe vermeyenlerden

era diyorum ve gidiyorum fakat 2009 alın derim öncekilerde sorunlar olabiliyormus direksiyonla ilgili ben 2009 kullanıyorum ve çok memnunum km başı 35 krş yakar 1.4 benzin
  • Ben de era diyeceğim..
    Emsali olan araçların içinde bir türlü rahat edemedim.. Era diğerlerine nazaran bir nebze daha geniş..

Ayrıca "yağını suyunu koy bin" türü bir araçtır.. Satış rakamları çok yüksek olmasına rağmen sıkıntı yaşayan azdır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.