Şimdi Ara

Yaş 20 hiç sevgilim olmadı sevgili yok (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LoveTheMooN

Sağlık çalışanı mısın ?

hem evet hem hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

@Lotus Expeditor @Miyav Miyav @iamsonasty @Hasret62 @tokatatanosuruk

Lotus Expeditor:Nişanlandıktan sonra bana sormadan arabayı alabilir evlenmeden önce üstüne isterse art niyetli olduğunu düşünürüm.

Miyav Miyav: İlla bize tapu at bugünde utanalım modunda bir liseli daha

iamsonasty:Honda civic 2008 model benzinli

Hasret62: Ev sıfır temelden aldım şu anda içindeyim araba honda civic 2008

tokatatanosuruk:Olabilir bazı belirtiler var ama kendi içinde bazı çelişkileri var ikicilik yapmışlar daha tam oturmamış

İroni denen şeyden bihabersin sanirim hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Hz inekmatur
    @hd webcam

@William Henry Gates

@Death Note @Epsilon

Hz inekmatur:Hocam ne bileyim hiç kızın peşinden koşmadım ego tatmin etmedim gerçekten sevebileceğim bir kızı bekledim ama böylede olmuyor gerçekten sevebileceğim bir kız için bile koşmalısın kızlar sürekli pas atıyor gibi ben almasını pek bilmiyorum.

hd webcam:Mesela hadi şuraya gidelim dese giderim buluşma amaçlı oraya buraya şuraya bırak özel şöforlük yaptırırsa olay çıkar.

William Henry Gates:Umuyorum olmayacak duaya amin diyin

Death Note:Turbo ile 100. dereceden akrabalığım bile yoktur.

Epsilon:Olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

quote:

Lotus Expeditor:Nişanlandıktan sonra bana sormadan arabayı alabilir evlenmeden önce üstüne isterse art niyetli olduğunu düşünürüm.

tokatatanosuruk:Olabilir bazı belirtiler var ama kendi içinde bazı çelişkileri var ikicilik yapmışlar daha tam oturmamış

Cidden 100 kişiye sorsak ironi demez ona gülücük atsan espri denilir hadi de

• quote:

Orijinalden alıntı: misafirmemo

Cok takiyosunuz olm siz 2 dakika bosaldigin zaman bitiyor o mutluluk evlenmeyi hic duunmeyin ben asik oldugum kisi ile evlendim bok yedim tabiri caizse evlilik hapisten başka bir sey degil gidinlan ozgue olun kirin ustunuzdeki tabuyu gidin olm

Hocam pek dertlisin anlatırsan dinlerim.İnsan sevgili istiyor bir yerden sonra yalnızlık konusunda başı çeken biri olarak sevdiğim olsa saçını okşasam duygulansam diyorum Sabırlı ol hocam
  • quote:

quote:

quote:

Bknz :İroni, biriyle ya da bir olayla alay.

• 20 yaşında, memur maaşı ile hem araba hemde ev alacak parayı biriktiremezsin, csb.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bknz :İroni, biriyle ya da bir olayla alay.

Peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

20 yaşında, memur maaşı ile hem araba hemde ev alacak parayı biriktiremezsin, csb.

Ss attım daha napayım evine mi geleyim

• quote:

quote:

Cok takiyosunuz olm siz 2 dakika bosaldigin zaman bitiyor o mutluluk evlenmeyi hic duunmeyin ben asik oldugum kisi ile evlendim bok yedim tabiri caizse evlilik hapisten başka bir sey degil gidinlan ozgue olun kirin ustunuzdeki tabuyu gidin olm

Hocam pek dertlisin anlatırsan dinlerim.İnsan sevgili istiyor bir yerden sonra yalnızlık konusunda başı çeken biri olarak sevdiğim olsa saçını okşasam duygulansam diyorum Sabırlı ol hocam

Anlatayim sonra bana dertli insanlar demesin tipsizim sevgilim yok.

Askerde ilk karimi kazada kaybettim 6 yillik sevgilim dostum her seyim anam babamdi 3 yil evli kaldik askerligi bitirmek icin yaptim son 2 ayi kaybettim onu diyarbakir lice askerdim ogrendim komutan dedi hadi olum helikopter pistine git ktm ye gideceksin sana 10 gun izin verdim neden dedim komutanim dedi ktm git orda izin kagidinda yazar ben işgillendim aradim eşimi caliyor açan yok hic unutmam saat 11 den geceye kadar rahat 1000 defa aradim açan yok anladim ölduğunu kafama dayadim silahi tabi arksdaslarim ogrenmis komutan tembihlemis silahi aldigi gibi çullanin ustune zor aldilar benden silahi sonra zaten askerligim sona erdi 1 yil disari cikmadim insan yuzu hava yuzu guneş yagmur gormedim her yagmur yagdiginda pencereden gelecek yagmurum dedim gelemedi bende gidemedim ismi yagmurdu sonra annem babam bosandilar benden dolayi annem suclu hissediyodu babamla yapamadilar evin tek ogluyum 2 yil gecti annem bi kiz begenmis evlen dedi unutman icin kiz da beni begendi ama benim derdim belki unuturum diye evlendim şimdi ise hayattan bezmiş biriyim mutlu degilim ama kiz yaşadiklarimi bildigi icin benim arkamda sagolsun allah ondan razi gelsin maddiyat sikintim yok ama yağmurum gelsin ben malimi mulkumu ulan en sevdigim ne varsa veririm ama hep sorarim ulan ben askerde ölmeliydim ölemedim ama neden ben bilmiyorum bzim sarkimiz ahmet aslan susarak ozluyorum parçasini ne zaman dinlesem aglarim ben gozumdeki yaşlar vucudumu sırılsıklam olasincaya kadar.

Uzun oldu ama allahtan hep olmeyi bekledim ölemedim mk ölemedim siz buyutmeyin aşik olmayin kaybederseniz benim gibi yapmassiniz direk intihar falan edersiniz.

Bu arada yaşi.26 antalya yaşiyorum dinleyenlerden allah razi olsun bana dua edin sevdikleriniz ile hic ayrilmayin lutfen sizden ricam sımsıkı sarilin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@rashmush @Oda Kokusu @rtuzz @Inkyz @eneox

rashmush: Bilemeyecem artık napardın

Oda kokusu: Cevabını ilk mesajda bulabilirsin resim attım sütünü iç uyu ve karne hediyesi olarak uzaktan kumandalı araba iste

rtuzz:Benzinli honda civic 2008 model (immobilizer çalışmıyor yenisi gelecek)

Inkyz:Memurum

eneox:Kendi evim tapu attırmayın tek yaşıyorum

Dostum içerleyip dışa öfke kusacağını düşünmemiştim,özür dilerim. İstersen ilk mesajımı silebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

quote:

@rashmush @Oda Kokusu @rtuzz @Inkyz @eneox

rashmush: Bilemeyecem artık napardın

Oda kokusu: Cevabını ilk mesajda bulabilirsin resim attım sütünü iç uyu ve karne hediyesi olarak uzaktan kumandalı araba iste

rtuzz:Benzinli honda civic 2008 model (immobilizer çalışmıyor yenisi gelecek)

Inkyz:Memurum

eneox:Kendi evim tapu attırmayın tek yaşıyorum

Dostum içerleyip dışa öfke kusacağını düşünmemiştim,özür dilerim. İstersen ilk mesajımı silebilirim.

Sorun değil silmene gerek yok

• quote:

quote:

quote:

Anlatayim sonra bana dertli insanlar demesin tipsizim sevgilim yok.

Askerde ilk karimi kazada kaybettim 6 yillik sevgilim dostum her seyim anam babamdi 3 yil evli kaldik askerligi bitirmek icin yaptim son 2 ayi kaybettim onu diyarbakir lice askerdim ogrendim komutan dedi hadi olum helikopter pistine git ktm ye gideceksin sana 10 gun izin verdim neden dedim komutanim dedi ktm git orda izin kagidinda yazar ben işgillendim aradim eşimi caliyor açan yok hic unutmam saat 11 den geceye kadar rahat 1000 defa aradim açan yok anladim ölduğunu kafama dayadim silahi tabi arksdaslarim ogrenmis komutan tembihlemis silahi aldigi gibi çullanin ustune zor aldilar benden silahi sonra zaten askerligim sona erdi 1 yil disari cikmadim insan yuzu hava yuzu guneş yagmur gormedim her yagmur yagdiginda pencereden gelecek yagmurum dedim gelemedi bende gidemedim ismi yagmurdu sonra annem babam bosandilar benden dolayi annem suclu hissediyodu babamla yapamadilar evin tek ogluyum 2 yil gecti annem bi kiz begenmis evlen dedi unutman icin kiz da beni begendi ama benim derdim belki unuturum diye evlendim şimdi ise hayattan bezmiş biriyim mutlu degilim ama kiz yaşadiklarimi bildigi icin benim arkamda sagolsun allah ondan razi gelsin maddiyat sikintim yok ama yağmurum gelsin ben malimi mulkumu ulan en sevdigim ne varsa veririm ama hep sorarim ulan ben askerde ölmeliydim ölemedim ama neden ben bilmiyorum bzim sarkimiz ahmet aslan susarak ozluyorum parçasini ne zaman dinlesem aglarim ben gozumdeki yaşlar vucudumu sırılsıklam olasincaya kadar.

Uzun oldu ama allahtan hep olmeyi bekledim ölemedim mk ölemedim siz buyutmeyin aşik olmayin kaybederseniz benim gibi yapmassiniz direk intihar falan edersiniz.

Bu arada yaşi.26 antalya yaşiyorum dinleyenlerden allah razi olsun bana dua edin sevdikleriniz ile hic ayrilmayin lutfen sizden ricam sımsıkı sarilin

Hocam başın sağolsun.Gerçekten sıkıntılı zamanlar geçirmişsin ve izi hala devam ediyor.Kendimle kıyaslamıyorum bile.

• misafirmemo M kullanıcısına yanıt
    yenge duymasın hocam.yinede mutlu değil misiniz?ben yinede mutlu olacağınızı düşündüm.öyle değil mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 13 Haziran 2016; 7:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsi

yenge duymasın hocam.yinede mutlu değil misiniz?

Mutluyum tabiki ama psikolojim bazen git gel yapiyor kimsede birsey demiyor intihar falan edecegimi duşunuyolar ki yaptim zamaninda yani sanki kalbim yerinden cikiyor anilar aklima geldiginde sukur ediyoz her gun bir fiil ziyaret ederim mezarligi aksatmadim bugune kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    fiil ziyaret ederim derken?konudaki herkes mi şizofren arkadaş?

şaka yaptımda üstteki mesajda şizofren falan yazmış ya o yüzdende dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 13 Haziran 2016; 8:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsi

fiil ziyaret ederim derken?konudaki herkes mi şizofren arkadaş?

şaka yaptımda üstteki mesajda şizofren falan yazmış ya o yüzdende dedim.

Sanirim oructan
    Yani her gun ziyaret ederim sizofren derken anlamadim

• 2008 model arabanın anahtarına bak. Rezillik resmen.

üstteki mesajda şizofren falan yazmış ya o yüzden de dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 13 Haziran 2016; 8:39:04 >
  • HaNGar kullanıcısına yanıt
    ne acılı şarkısı aç pantera dinle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.