Şimdi Ara

yaris-picanto-corsa? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • corsa da alınabilir veya yaris.ama ikisinininde artı ve eksileri var.ben olsam yaris alırım ama bagaj yok gibi.ama yaris daha iyi gibi. aslında sana bir tavsiye git fabia 1.2 classic al.ben kullanıyorum çok memnunum.arac hem sağlam hem kaliteli hem ekonomik.tabii yaris kadar ekonomik değildir heralde.ama yaristen daha güvenli duruyo.fabia 1.2 1050 kg.yaris 930 kg.hem fabia daha kalıplı duruyor ve çok kaliteli iç mekanı var..tavsiye benden istersen git bak.ha picantoyu zamanında bende düşündüm.ama sadece fiyatı ucuz.yoksa gerisi hikaye.picantonun rakipleri ; chevrolet spark, suzuki maruti gibi.......corsaya veya yarise vereceğin paraya git fabia al...bence...veyawww.clubskoda.com/forum a tıkla

1.skoda fabia
    2.toyota yaris
    3.opel corsa
    4.kia picanto

• ya lütfen corsa ya hakaret edip bu iki arabayla kıyaslamayın, bu topic i açılmamış kabul ediyorum
  • bence corsa
    alman almandır
  • hepsini geç honda jazz al ben bir sene kullandım 10 numara bir araba....

quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

bu arabalardan birini almayı düşünüyorum. picantonun fiyatı çok uygun ama hakkında pek birşey bilmiyorum. eğer bilgisi olan varsa bu 3 arabayı kıyaslayıp tavsiyelerde bulunabilirmi? bir sorum daha var. arabayı 0km alacam. pazarlık payı ne kadardır? yada pazarlık edilebiliyormu? ne kadar bir indirim yapabilirler?
    teşekkürler
  • niye kardeşim opel kimmişte yarıştan üstün olacakta hem de karşılaştırılmayacak asıl yaris diğerleri ile karşılaştırılmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

ya lütfen corsa ya hakaret edip bu iki arabayla kıyaslamayın, bu topic i açılmamış kabul ediyorum
  • Honda Jazz +100000
    Süper bir araba. Arabayı satmak için değilde kullanmak için alıyorsan biraz paraya kıyıp honda jazz CVT alsan süper olur. Hem ekonomik + hem otomatik + hem geniş + hem full hemde ..........
    Jazz'ı pass geçmeyin derim. 10 numara bir araba
  • yeni honda city geliyor Aralık ayında onu da bekliyebilirsin...

yaris-picanto-corsa?
  • honda city SÜPER
  • jazz bence de güzel de pahalı, ona param yetişmiyor. yarisin yeni kasasını beklemeye karar verdim. eğer fiyatı uçmazsa yaris alacam. uçarsa tekrar başlıyacaz araştırmaya. dizel getz veya micra olabilir. fikirleriniz için teşekkürler.
  • honda citynin ifyatı nekadar olacak beyler tah. varmı ?
  • opel nezamandan beri alman..?
    opellerin içindeki motoru general motor yapmıyo mu??
    general motor amerikan deil mi??
    Yok içindeki koltuk paspas fln almansa bilemem..
    quote:

Orjinalden alıntı: ArrowBow

bence corsa
    alman almandır
  • opel general motors tarafından satın alınmış bir alman markası. eskiden almandı yani. sanırım hala merkezi almanyada.
  • 2 hafta önce corsa 1.4 2004 twinport aldım.ve çok çok memnunum.keşke birazdaha az yaksa....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.