Şimdi Ara

Yaris ile 208 arasındayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/b5/f6/05/b5f6053ac0f774ca0d7380ee101173d3.jpg

Arkadaşlar

208 ALLURE 1.2 PureTech 82 hp ETG5 ESP 49.300 TL + 1.376 TL = 50.676 TL (Araç full )

Toyota Yaris 1.33 Fun Skypack Multidrive S 50.500 TL (Araç baz model , sadece cam tavan var )

B sınıfı cam tavanlı benzinli otomatik vites bir araç alıp 15 yıl kullanmak istiyorum kısmetse.
    Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.
    Liste fiyatları bunlar ama 1-1.5 bin tl düşerler gibi düşünüyorum.
    Peugeot un ort tüketimi 4.8 iken yarisin ort tüketimi 4.3.
    Peugeot ta vergi avantajı varken Toyota da aklımı çelen Toyota sorunsuzluğu ve servis kalitesi mevcut.
    Bagaj hacimleri aynı 286 lt. Yani bagaj diye birşey yok aslında.
    Yariste lastik basınç sensörü varken 208 de sürücü kol dayama+hız sabitleme var.
    Aracın tüm bedeli nakit ödenecek.

Soru şu ,

Ne halt edeceğim ?

Yaris ile 208 arasındayım

• b segmenti arabaya 50.000 nasıl veriyorsunuz hayret ediyorum ya

bari 1.2 benzinli almayın dizel alın. punto urban (en üst paket) 1.3 multijet 48-50 arası birşeydi en son.

ayrıca yarisin iç mekanı biraz kalitesiz.
  • Yeni yarisi test etmiştim. Linkte izlenimlerim var.

http://forum.donanimhaber.com/m_97180101/f_//tm.htm#97180101

208 çok yakın bir arkadaşımda var. Uzun yola da çıktım, şehir içinde de kullandım. Aracı iyi tanıyorum.

İkisi arasında ben olsam yarisi tercih ederim. İkisi de güzel araba, aralarında çok fark yok ama motor şanzuman olarak toyota daha iyi. 208in şanzumanı biraz daha hantal ama yine de şehir içi kullanım için yeterli.

Bu arada nataş bayii yeni yaris için 2500tl indirim yapmıştı bana. Fun special cvt için 47500 fiyat vermişti. Alıcı olsam 500 daha düşerdi bence.
  • 208'in içine oturun. Direksiyon, gösterge ve konsol yapısına içiniz ısınırsa geri kalan herşey için @icemy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota iyininde iyisi

• vay beee nakit 50 bin lira sayılan arabalara bak...
  • Tip:208
    Yakit 208
    Donanim:208
    Genişlik:208
    Kalite:yaris
    Sorumsuzluk ve güven:yaris
    2.el:yaris

Ben olsam o paraya nissan note alirim. Hiz sabitleyici esp standart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiesta'ya da bir bakın derim.Malzeme kalitelerini karşılaştıramam çünkü yarisle 208 i bilmiyorum ama fiesta performansta şanzıman konforunda fark atar.

• 15 yil kullanilacak ise en dolu donanim kesinlikle kriterlerden biri olmali

• Ikisi arasindan yaris derim, 2015i beklerseniz yeni mazda 2 derim

• 15 yıl binmek için peugeot almak . İsterseniz 15 yıl önceki(99-2000model) peugeotların haline bir bakın sonrada Toyotaların haline bakın. Sanayideki ustalara bir sorun bakalım ne diyecekler.
    Ikisi arasından kesinlikle yaris. Ikisi dışından o sınıf için kendi sıralamam şuan fiyatlarıda göz önüne alarak swift>fiesta>yaris

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

208'in içine oturun. Direksiyon, gösterge ve konsol yapısına içiniz ısınırsa geri kalan herşey için @icemy

bence kesinlikle 208.özellikle allure donanım sözkonusuysa.araçta yok yok.cam tavanlısı olursa ambians ışıklarıyla gece çok güzel oluyor.vergi avantajı var.
    bir arkadaşım var.Eşine yaris aldı.benim aracı kullandıktan sonra(peugeot a önyargılı)pişman oldu.208 bence sınıfının en iyi aracı.
  • Yaris cemkiren kız gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dusau

15 yıl binmek için peugeot almak . İsterseniz 15 yıl önceki(99-2000model) peugeotların haline bir bakın sonrada Toyotaların haline bakın. Sanayideki ustalara bir sorun bakalım ne diyecekler.
    Ikisi arasından kesinlikle yaris. Ikisi dışından o sınıf için kendi sıralamam şuan fiyatlarıda göz önüne alarak swift>fiesta>yaris

Ufkum iki katına çıktı

Arkadaş 15 yıl önce üretilen arabadan yola çıkıp günümüzde sıfır satılan arabanın gelecek analizini yapmış

Aradaki 15 yıllık Arge süreci pas geçilmiş. Fizik problemindeki hava sürtünmesi mi bu, neyi ihmal ediyorsun derler adama.

Sonra yok efendim bu ülke neden yerinde sayıyor. Bu zihniyetle güncel konumumuza şükretmek lazım

• bence uzun süre binecekseniz Suzuki swifte bakın derim .

iki araç arasın da kalsam Peugeot diyorum hız sabitleyicisi benim için çok önemlidir .
  • Yaris kullanıcısı olarak kesinlikle yaris derim.

• fiesta, micraya da bakin.

ama 50000 b sinifi araca cok.

• Bir araca araç gözüyle bakmayıp , Donanım gözüyle bakanlara Şaşarım! Düşünemiyorki araç kalitesiz olduktan sonra ben Gırtlak dolusu Donanımı ne yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 17 Ekim 2014; 18:56:18 >
  • Fiesta veya 208 tercih et yeni yarisin tipi berbat olmuş.

• Yaris-Fiesta-Polo Bu üçlü asla üzmez...Ama konu sorunsuzluksa 1-Yaris 2-Fiesta 3-Polo Diyorum.

Her zaman incikli cincikli gösterişli araçlardan uzak dur...Nasıl insanın iç güzelliği , Dış güzelliğinden daha önemliyse...Araçlardada durum böyle...Dışı beni Aşka boğarken İçi yaktıkça yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 17 Ekim 2014; 19:12:01 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.