Şimdi Ara

Yarın Yenersek Lig yeniden Başlıyor!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 puan hiç bişey değil ve yeni transferlerimiz Telles Hajrovic Günter vs vs takıma çok olumlu katkı yapacak, yarın yenersek bu yeniden başlar.

• önce bi yenelim de öyle açın şu başlıkları
  • Fener yenildi diye lakayıt oynarsak zor. Onlar gibi bizde mücadele etmeliyiz ve daha hırslı olmalıyız. Yarın ki oyun belli edecek her şeyi. Takım gene vurdum duymaz mı olack bakalım?
  • gazianteple berabere kalmıcaktık
  • 7 puan hiç bir şey değil mi?..hmmm..ilginç
  • Sanki fener kotu oynuyor da biz süper top oynuyoruz... bunları konuşmak için çok erken biz yeni bir yapilanma icindeyiz ne olacağimiz belli degil hele ki sampiyonluk konusmamiz icin cok erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer yarın kazanırsak geçen hafta kaybedilen (kazanılan desek daha doğru mu olur bilmiyorum) puanlara çok yanarım
  • gaza gelmeyin arkadaşlar sakin
  • Yarın arenayı Bursaya dar etmemiz lazım. Çok zor maç ama artık kazanma vakti geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

7 puan hiç bir şey değil mi?..hmmm..ilginç

3 derbisini de dışarıda oynayan bir takım için hiçbir şey evet
  • 1 maca gaza gelmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz iyi oynasak içimde umut olur da bu sene çok zor. 2. olsakta şampiyonlar ligine direk gidiyoruz olaya iyi yönünden bakmak lazım.
  • Feneri çok abarttılar bugün doğru düzgün 2 pas yapamadı , Eskişehir son pasları yapabilse farka bile giderdi. Her zaman söylüyorum fenerin bizden fazla bir farkı yok sadece temposu yüksek biraz.
  • Yarin 3-5-2 yi denememeliyiz, melo orta sahada, lisans ciktiysa Telles kadroya, takimin en iyi forveti Burak ilk 11 de, taraftar 12.adam sonuç 3 puan.
    2-1 alacagimizi dusunuyorum. Bursa da cekindigim yeni transferleri Fernandao var. İyi tutmaliyiz adami. Bakalim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daum gerekeni yapıcaktır fenerbahçesi için. bir galatasaraylı olarak içim hiç rahat değil renktaşlar
  • Ya arkadaş gene herkes çoşmuş Yarın yenelimde öyle başlayın konuşmaya kalacaz gene mal gibi

Yarınki oynayacağımız oyun,istek,baskı vs. takımın şampiyonluğu isteyip istemediğini gösterecek eğer yarın ruhsuz ruhsuz oynarlarsa çok deli sövecem hepsine
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Feneri çok abarttılar bugün doğru düzgün 2 pas yapamadı , Eskişehir son pasları yapabilse farka bile giderdi. Her zaman söylüyorum fenerin bizden fazla bir farkı yok sadece temposu yüksek biraz.

Evladım kuyt 3 net pozisyonu, sow ve egemen 1 net pozisyonu değerlendiremediği için ne rahat konuşuyonuz bakım siz....Ah canlarım....
  • fb nin tüm maçlarını izleyen futboldan anlayan fb taraftarı zaten oyun kalitesinin iyi olmadığının farkındadır
    60 a kadar önde olmazsa fb neredeyse 2 4 4 e dönüyor. geriye yaslanan takımlar bir yere kadar duruyor sonunda golü yiyip puan(lar)ı hediye ediyordu

detaya girmeden fb nin dediğim mevzu ve şansınında yardımıyla haketmeden ekstra puan aldığı maçlar
    eses
    kasımpaşa
    gençler
    erciyes
    bursa
    antalya
    rize

bu kadar maçı öyle ya da böyle oyun olarak haketmeden iyi bile geldiler
  • bundan 2 sezon önce play off zımbırtısına yarım puanla şampiyon olduğumuzu düşünürsek yarında yendiğimizi düşünürsek 7 puan yinede çok şey bence hele bu sezonki futbolu düşünüyorumda

ancak şöyle bir gerçek var ki galatasaray galatasaray gibi oynarsa elbet sezon sonunda şampiyon oluruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.