Şimdi Ara

YARIN SON..Iphone 3gs 16gb Beyaz(600TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar telefonun ilk sahibiyim, geçek sene amerikadan bizzat kendim aldım. Cihaz kendi pasaportuma kayıtlıdır ve asla sıkıntı olmaz(her türlü güvenebilirsiniz). Cihaz 16 gb Beyaz modeldir, tertemizdir ve sorunsuzdur.

Cihazın önünü aldığım günden beri jelatinle koruyorum, şuan parmak izi bırakmayan mat ekran koruyucu vardır. Kısacası çiziksizdir ekranı. Arka tarafı ise belli olmayan çok ufak birkaç kılcal çizik vardır, sim giriş yerinde çok ufak çatlak vardır(fotografla belirttim). Dediğim gibi cihaz sorunsuzdur, jailbreaklıdır. Içersinde birçok uygulama ve oyun vardır.

4.1 sürümüdür ve 4.3 ve 4.3.5 ShSh kayıtları vardır. Cihaz ipad baseband yüklüdür, costum firmware ile rahatca cihazı güncelleyebilirsiniz. Gevey vs gerektirmez

Cihaz full kutuludur, şarj cihazı, usb kablosu, kulaklık, kitapçıklar ve ekstra olarak teknosa'dan 75 tl'ye aldığım, iphone için uyumlu Jabra kulaklık vereceğim. Sadece 1 2 kere kullandım. Yanında şarj cihazını da göndereceğim.

Ekstra olarak beyaz delikli arka koruyucu kapak gönderilecektir.

Samsun - Atakum'da oturuyorum, 343. kısa dönem askere gidecegim için satıyorum(mesajlarımı inceleyip görebilirsiniz). İsteyen elden görüp alabilir.

Fiyatım 600 TL'dir. Lütfen Takas istemeyiniz.

resimleri upload ettim ama sorun çıktı.

link vereyim
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-3gs-16gb-beyaz-66805542/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeanCarlo -- 9 Aralık 2011; 19:14:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Guncel

• baltazar1903 adlı arkadaşa satılmıştır. hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.