Şimdi Ara

Yarın Sistem Alıyorum Son Aşama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son kez toplam sistemi size sormak istedim.
    Önerilerinizi yaparken nedeninide söylerseniz çok sevinirim.

Gigabyte P35-DS3R 1333 FSB/DDR2 1066 S+GL+RAI+16X

OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4

Seagate 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ

Cooler Master RC-690 KKP2 GP 460W ATX Kasa Black

Zotac 8800GT AMP 512 MB 256Bit GDDR3 SLI 16X

Intel CPU E8200 2.66 GHz 1333MHz 6MB Core2Duo

Şimdiden teşekkürler.

Edit :

Intel CPU E8400 3.00 GHz 1333MHz 6MB Core2Duo
    Bunu alsak nasıl olur. Ki büyük ihtimalle bunu alcam
    bir de o/c de kasadan gelen 460w psu darboğaz yaparmı.
    psu calculatorda hesapladım o/c yapınca 450 lere gelior.

Kasa KKP2 modeliymiş düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerS -- 11 Nisan 2008; 15:46:42 >

• Sistem gayet güzel hayırlı olsun.
  • up edit...
  • 360w güç kaynagının yeterli geleceginden şüpheliyim yeterliligini tam olarak araştırın bence onun haricinde gayet güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyto66

360w güç kaynagının yeterli geleceginden şüpheliyim yeterliligini tam olarak araştırın bence onun haricinde gayet güzel

460W gelior.Diğer bir konu normalde 358W çekio sistem hesapladığıma göre.
    o/c yapınca işlemciye çıkıyor o kadar Vcore (V) 1.5 yapınca abarıyor.

Edit:
    Şimdi gördüm özür diliyorum. 360W yazıyor. Fakat 460W geliyor o kasa ile ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerS -- 11 Nisan 2008; 15:34:19 >
  • hdd 410a olanımı oysa eger taivan malı olanı al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meymet

hdd 410a olanımı oysa eger taivan malı olanı al

(Kod: 410AS, 3AAC)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sizin seçdiginiz kasada gayet hoş ama lian li pc 007 ye bi bakmanızı öneririm bununla birlikde(kasayla birlikte güç kaynagı satılmıyor) 550w dan az olmayan bi güç kaynagı yeterli olacakdır gerci siz 450w olarak hesaplamışınız ama en kaliteli güç kaynakları bile tam degeri veremeyebiliyor işi saglama almak adına 550w lara bakmanızı öneririm

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-007FB
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meymet

hdd 410a olanımı oysa eger taivan malı olanı al

taivan çin modeli fark etmiyor ben cin modelini kulalnıyorum acılıştada 3aac yazıyuor fark yok oda mor motorlu diyeride fark yok anlıyacan alacak arkaşada şimdien hayırlı olsun
  • quote:

sizin seçdiginiz kasada gayet hoş ama lian li pc 007 ye bi bakmanızı öneririm bununla birlikde(kasayla birlikte güç kaynagı satılmıyor) 550w dan az olmayan bi güç kaynagı yeterli olacakdır gerci siz 450w olarak hesaplamışınız ama en kaliteli güç kaynakları bile tam degeri veremeyebiliyor işi saglama almak adına 550w lara bakmanızı öneririm

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-007FB

Açıkcası şu an acelem var ne zamandır almayı planlıyordum alamamıştım sistemi.
    Kasa olarak rc 690 çok hoşuma gitti diyebilirim. psu sunu bilgi amaçla soruyorum.
    Yoksa evde 3-4 tane psu var. eskilerden bi tane tagan 460W var şimdi kullandığım.gerekirse aktiv ederim onu olur 800-900 W :P
    Ama işte evdeki kasayıda hiç bozmadan kardeşime vericem için biraz daha bilginin zararı olmaz die sordum :)
    Bu pcde en fazla oynanacak oyun Wow olduğu için o/c siz beni yazı çıkarır diye düşünüyorum yaza kadarda psu dert olursa düşünürüm. böylece evdeki psu sayısı 5 olur :P

• alacagın kasanın ıcındeki psu hangı marka bılmıyorum ama en azından evdeki taganla alacagın kasanın ıcındekini degistir cunku 460w senın alacagın sıstem için sınırda ve o haliyle oc yapmanı önermem
    ha hiç bişi olmayabilirde ama işi şansa bırakmaya gerek yok
    bu arada sistemin şimdiden hayırlı olsun çok ideal ve benim kendim için düşündügüm sistemle nerdeyse aynı diyebilirim inş yakın zamanda almak banada kısmet olur
  • quote:

alacagın kasanın ıcındeki psu hangı marka bılmıyorum ama en azından evdeki taganla alacagın kasanın ıcındekini degistir cunku 460w senın alacagın sıstem için sınırda ve o haliyle oc yapmanı önermem
    ha hiç bişi olmayabilirde ama işi şansa bırakmaya gerek yok
    bu arada sistemin şimdiden hayırlı olsun çok ideal ve benim kendim için düşündügüm sistemle nerdeyse aynı diyebilirim inş yakın zamanda almak banada kısmet olur

inş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.