Şimdi Ara

Yarın Sıfır Araç Alacağım Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    honda civic sedan 1,6 lpg li manuel benzin&lpg siyah 69.000tl
    sunroof ,geri görüş kamerası,koltuk ısıtma ,yagmur sensoru
    6yıl 150.000 garanti
    lpg de ortalama 21kurus yakıyor mukemmel =))
    rengı beyaz olcaksa 73.ooo =)
  • Focus bir çok bakımdan daha mantıklı keşke dizelini alabilsen.
    Bu arada artık forumda her yere mazda 3 alın diyen ergenler unutmuşlar herhalde yeni yeni civic lpg al diyenler türemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Focus bir çok bakımdan daha mantıklı keşke dizelini alabilsen.
    Bu arada artık forumda her yere mazda 3 alın diyen ergenler unutmuşlar herhalde yeni yeni civic lpg al diyenler türemiş

Hee bir de takır tukur giden focus'un yalıtımı çok iyi acayip konforlu diyenler türedi.
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    servislerde test sürüşü ücretsiz hocam git bi sürüş yap ondan sonra gülmeye dewam edersin bu verilere..
  • YuliaN Y kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vanguarde kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğrafları görmüşsünüz zaten büyük birşey olmadığını söylüyorsunuz buna istinaden yazıyorum,

Astra'yı bence tercih edin gayet güzel fiyat vermişler ama siz son kez asılın biraz daha indirim isteyin ama başka birşeyi var mı yokmu iyi kontrol edin bu konuda birazda tedirgin oluyor insan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Focus bir çok bakımdan daha mantıklı keşke dizelini alabilsen.

Hee bir de takır tukur giden focus'un yalıtımı çok iyi acayip konforlu diyenler türedi.

gene inanmayacaksın ama neyse....
    http://www.dailymotion.com/video/xs4i7g_karsilastirma-ford-focus-vw-jetta-honda-civic_auto

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Geçen ki konuda anlattık anlamadın.

Focus= Sert süspansiyon = İyi yol tutuş = konforsuz sürüş

Civic= Orta sert süspansiyon = optimum yol tutuş = optimum konfor

Jetta= Yumuşak süspansiyon = zayıf yol tutuş = konforlu sürüş

Testte esp kapanınca açıkça takla atma noktasına geldiği gözüken jetta iyi yol tutuyor diyen birinin sözüne ne kadar güvenilir? Esp olmasa o araç yolda duramaz.

Focus'un konforlu ve iyi yalıtımlı olduğunu söyleyen başka bir araca binmemiştir ya da bu güne kadar binebildiği en iyi araç Focus'tur.
  • Sıfır boyalı araç... işte yeni türkiye işte hizmet
  • Herkes kasa değiştirecek falan demişte, bu kasa classic olarak minimum 2 sene satilacak ben cok buyuk deger kaybi olacagini zannetmiyorum.

Zaten arabalarin fiyatlari 2 senede 20-25.000 artti. Halada artmaya devam ediyor.

Astra kacmayacak firsat, arac dusunuyo olsam ben bile ilgilenirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araç 2. El fiyatına astra derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün satış temsilcisi bana yanlış bilgi aktarmış araçtaki çizik henüz giderilmemiş ben istersem kendileri lokal boya yaparak düzelteceklermiş. Aşağıya resimleri yüklüyorum. Multimedya donanım ile 68.250 TL den aşağıya olmayacağını da söyledi. İşlerimden dolayı Focus ile test sürüşü yapmadığımdan dolayı astrayı benim için bekleticekler. Cumartesi günü karar vericem artık
     Yarın Sıfır Araç Alacağım Yardım Yarın Sıfır Araç Alacağım Yardım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.