Şimdi Ara

Yarın Ölüler Günü(popomundo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ölüler günü yaklaşıyor... V.I.P olmayanların o gün evden dışarı çıkmaları tehlikeli olabilir..Haberlerde zombiler Buenos Aires' e gelecekler deselerde , zombilerin İstanbulda da çıkma olasılığıda var..Çünkü aşağıda ki yazı da okuduysanız Sarp Koraltan İstanbulda ölmüş ve İstanbulda zombi olarak doğmuştur,yani DİKKATLİ olun..
    Ölüler Gününde tedbirinizi alın karekterinizin mezara gitmesini istemezsiniz herhalde...

Maçka'da Zombi Görüldü...!
    Bu gün öğleden sonra saat 15:00 civarlarında 2007-08-21'de ölen Sarp Koraltan'ın zombi olarak görüldüğü iddia edildi!

Gavin Barclay ve diğer görgü tanıkları gördüklerine inanamazken "Seyahat Güvenliği"nin duruma el koymasıyla olayın yatıştığı düşünüldü. Ancak Seyahat Güvenliği'nden kurtulan Sarp Koraltan tekrar mezarına döndü. Bu olaydan da zombilerin İstanbul'a geleceği düşünüldü , ancak bilimadamlarının yaptığı açıklama İstanbulluların yüreğine su serpti. "Zombiler Buenos Aires'e gelecekler"(popomundo sitesinden alıntı)

Bu olaylardan çok korkan İstanbul halkından birisi ise Sarp'ın fotoğrafını çekmiş. İşte Fotoğraf;http://img250.imageshack.us/img250/8092/sarphj7.jpg

"Allah Buenos Airesteki kardeşlerimizi korusun!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KueRaKa -- 3 Eylül 2007; 12:40:22 >

• Arkadaşlar zombiler 09.04.2007 tarihinde Buenos Aires"te çıkacaklar..Orda olan arkadaşlara baş sağlığı diliyoruz..
  • vay be ilginç olay..şimdi bu adam öldü ama karakterini kontrol edebiliomu?yane karakterini kontrol edip zombi olarak gezio?yoksa oyun kendisimi yapıo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 26 Ağustos 2007; 16:45:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: closed01

vay be ilginç olay..şimdi bu adam öldü ama karakterini kontrol edebiliomu?yane karakterini kontrol edip zombi olarak gezio?yoksa oyun kendisimi yapıo..

Valla bende bilmiyorum , zaten bu özellik yeni eklendi..Ama iyi ki İstanbulda değil..

Arkadaşlar mutlaka bu karektere bakın arama menüsünden;Jonas Holtenerberg..(bakanlar yorumlarını yazsın..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KueRaKa -- 26 Ağustos 2007; 16:48:38 >
  • voovadam 1857 gün önce girmiş onu geçtim adam zombi öldürmüşbakalım orda yazanları bi çevirip okiim..
  • vipler Z.Ö.T adında bi örgüt kurdular ve zombileri avlıcaklar
    ve ekstradan başarı puanı alcaklar..

-Popomundo da ölen karekterler,ölüler gününde tekrak doğucaklar,Sarp Koraltan ın günlüğüne baktıysanız İstanbulda ölmüş , İstanbulda tekrar canlanmış..Yani zombiler İstanbulda da çıkabilir..
    -V.I.P olmuyan arkadaşlar her ihtimale karşın ölüler gününde evlerinizden çıkmayın yoksa karekter mezara gidebilir..
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 31 Mayıs 2011; 19:43:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocagoz

Ölüler günü 4 eylül mü oluyo

evet..

arkadaşlar Sarp Koraltan ismini aradığız zaman 2 tane bu şahısdan olduğu gözüküyor..
  • arkadaşım bu jonas mıdır nedir o zaten admin nin admini ayrıca Sarp Koralaltan mdır nedir herifin olayla bir alakası olduunu sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris_ekin

arkadaşım bu jonas mıdır nedir o zaten admin nin admini ayrıca Sarp Koralaltan mdır nedir herifin olayla bir alakası olduunu sanmıyorum

Sarp Koralaltan ismine arama yaptıysan görürsün..İki tane Sarp Koralaltan var.., arama yapmadan konuşma arkadaşım..
  • hee ya bende diom neden iki tane var pardon kardeş sende biraz düzgün açıkla
  • aslında düzgün açıkladı ama sen anlamadın
  • evet doğru salp mıdır nedir iki kişi gözüküyo bloğuna yazmışki 2. hayata dönmek ne güzel
  • Geçmiş olsun!
  • oyunda ölünce zombi olarak mı gelion
  • popomundo dünyasndabişiler oluyor zombiyi geçtim POPOGEDDON benim sorunum..
  • popogeddon zati zombiler oluo
  • inanmayın bu bilim adamlarına bence istanbulda veya ankarada çıkcak çünkü en çok vip bu şehirlerde var
  • konserde var..konseri zombiler basıyomuş..çekilin leyyn ZOMBİEGRUP geldiii!!
  • @grawpi bilim adamlarının dedii şehirde çıkcak ama istanbulda ankarada flnda çıkabilirler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.