Şimdi Ara

Yarın okulun ilk günü, hazırlıklı gidin? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
5.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

ondan sonra neden türkiye'de eğitim sistemi bozuk

eğitim sistemini bozan ve hatta dejenere eden öğretmenler değil bilakis ÖĞRENCİLERDİR. Bu böyle biline. Yüz verince insanın tepesine çıkıyorlar.

Öğretmenleri bilmesek kandıracaksın.

Zili çalınca sınıfa gitmektense öğretmenler odasında sohbeti yeğleyen öğretmenler dejenere etmiyor öyle mi?

Kendi branşlarında dahi bir şeyler öğretmeye çalıştığı öğrenciden daha az bilen öğretmenler. Açık söylüyorum, düz lisedeki matematik, fizik, kimya... hocalarını fen liselerinde öğrencilerin girdiği sınavlara soksak "çoğu" sınıfı geçecek notu elde edemez.

Kendi dersimi nasıl daha iyi işlerim yerine nasıl işlemem, hangi öğrenciye kafayı takarım diye düşünen öğretmenler değilse en büyük engel, başka kim olabilir?

Bu ülkede eğitim sisteminin ilerlemesindeki en büyük engel ÖĞRETMENLERDİR. Bu böyle biline. 4 yıllık bir bölüm okuyunca kendilerini Einstein zannediyorlar.

Ama sorsan öğretmen maaşı çok düşük. Devletin öğretmenlere yatlar, katlar, aylık 100.000 TL, yıllık %100+100 zam, devlet hazinesinden istediği gibi ödenek alma hakkı, istediği kadar da tatil vermesi lazım. Grev vakti geldi mi zil çalınca derse gitmeyen değerli öğretmenimiz 5 dakika durmaz bu yüzden..

Not: Çok şükür yazdığım tipteki hocalar çoğunlukla dek gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 16 Eylül 2013; 8:29:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

ondan sonra neden türkiye'de eğitim sistemi bozuk

eğitim sistemini bozan ve hatta dejenere eden öğretmenler değil bilakis ÖĞRENCİLERDİR. Bu böyle biline. Yüz verince insanın tepesine çıkıyorlar.

Öğretmenleri bilmesek kandıracaksın.

Zili çalınca sınıfa gitmektense öğretmenler odasında sohbeti yeğleyen öğretmenler dejenere etmiyor öyle mi?

Kendi branşlarında dahi bir şeyler öğretmeye çalıştığı öğrenciden daha az bilen öğretmenler. Açık söylüyorum, düz lisedeki matematik, fizik, kimya... hocalarını fen liselerinde öğrencilerin girdiği sınavlara soksak "çoğu" sınıfı geçecek notu elde edemez.

Kendi dersimi nasıl daha iyi işlerim yerine nasıl işlemem, hangi öğrenciye kafayı takarım diye düşünen öğretmenler değilse en büyük engel, başka kim olabilir?

Bu ülkede eğitim sisteminin ilerlemesindeki en büyük engel ÖĞRETMENLERDİR. Bu böyle biline. 4 yıllık bir bölüm okuyunca kendilerini Einstein zannediyorlar.

Ama sorsan öğretmen maaşı çok düşük. Devletin öğretmenlere yatlar, katlar, aylık 100.000 TL, yıllık %100+100 zam, devlet hazinesinden istediği gibi ödenek alma hakkı, istediği kadar da tatil vermesi lazım. Grev vakti geldi mi zil çalınca derse gitmeyen değerli öğretmenimiz 5 dakika durmaz bu yüzden..

Not: Çok şükür yazdığım tipteki hocalar çoğunlukla dek gelmedi.

altına imzamı atarım, çok güzel yazmışsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

hocam haklısınız disiplin olmazsa olmaz ama azarlamak ta asla ama asla bir öğretmene yakışmaz

dövsen dövülmüyor, sövsen sövülmüyor. Güzellikle anlayacak olsa zaten o davranışın içerisine girmez. Herkese anlayacağı dilden konuşmak gerekmez mi?

Azarlamak çocuğu daha mı iyi yapıyor sanıyorsunuz ?

Ne kadar azarlarsanız o kadar çığrından çıkar. Hocam diyorsanız güzellikle anlamıyorlar. Anlamazlar.
    Çünkü bir şey anlamamıza gerek yok. Dediğiniz her şeye harfi harfine uymamız da gerekmiyor. Çünkü o çocuk sizin önünüzde kravatını sonuna kadar çekse bile, siz arkanızı döndüğünüz zaman gevşetecek, belki hiç takmayacak.Hattaha gördüğü yerde ana avrat katıp küfür saydıracak. Sadece kendi kendinizi kandırmış oluyorsunuz

genjiiii uçççç

Sen ölmemişmiydin Ken-san

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 16 Eylül 2013; 10:51:52 >

• quote:

Yarın okulun ilk günü, şöyle sabahtan saçı uzun, sivil kıyafetle gelen ve serseri hareketler yapan 3-5 kişiyi güzel bir azarlayasım var.
    İlk günden milletin önünde madara olmayın. Saç sakal traşınızı olun. Sivil kıyafet bile olsa kumaş pantolon ve gömlek giyin. Hatta kravat takın. Göze batmayın. Benden söylemesi.

sivil gittim herkes sivildi hiç bir allahın kuluda gelip sen neden böyle geldin diye sormadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

Edebiyat öğretmen adayıyım.İleride öğretmen olursam banane öğrencinin saçından ,sakalından, giyiminden.Ben ne çektim kısacık tüy kadar sakal yüzünden okula almazlardı,Ceket olmayınca yine okula almazlardı. saç uzun diye öss başvurusu yapmazdı it herifler

Adamsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmenlerimiz böyle bizim boşuna ağzınızı yormayın formasyon öğretmeni bunlar.Maaşları çok diye konu açtım 2000TL maaş alan öğretmenler açız diye saldırdılar konuya.Yeri gelince bu ülkede 850 TL ye ev geçindirenler var derler ama 2000 TL ye açız diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

Öğretmenlerimiz böyle bizim boşuna ağzınızı yormayın formasyon öğretmeni bunlar.Maaşları çok diye konu açtım 2000TL maaş alan öğretmenler açız diye saldırdılar konuya.Yeri gelince bu ülkede 850 TL ye ev geçindirenler var derler ama 2000 TL ye açız diyorlar.

Yarın okulun ilk günü, hazırlıklı gidin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

hocam haklısınız disiplin olmazsa olmaz ama azarlamak ta asla ama asla bir öğretmene yakışmaz

dövsen dövülmüyor, sövsen sövülmüyor. Güzellikle anlayacak olsa zaten o davranışın içerisine girmez. Herkese anlayacağı dilden konuşmak gerekmez mi?

Ismin ve Öğretim yerini bana pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

sorun öğrenci değil saçla eğitim arasinda alaka kurmakta

vay arkadaş imzandaki böceğe vuracam diye ekranı kırıyordum neredeyse
  • Bugün okula serbest gittim 300 kişiden 20 kişi okul kıyafeti giymişti 1 hafta serbest kıyafete devam edilecek haftaya okul kıyafetine dönülecek saçlarım uzun yaklaşık 11 aydır uzatıyorum kimse kızmadı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.