Şimdi Ara

Yarın Okul Var Gram Uyku Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, hepimizin bildiği üzere okullar yarın daha doğrusu bugün açılıyor, liseye yeni geçtim. Heyecan da var yazdan kalma uyku düzensizliği de. Gram uyku yok açıkçası. sizden bir şey rica edeceğim ;

- Yatakta kıvranıp kıvranıp uyumaya mı çalisayim ?

- simdilik vaktimi bilgisayar başında geçirip, sabah bir kahve, redbull v.b bir sey içip okula gidip aksam gelip mi yatayim?

veya sizin alternatif uyuma önerileriniz varsa memnun olurum.

• Saat olmuş 3. 4 saat mi uyuyacaksın hiç uyuma daha iyi bu gece uyursun erkenden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugris007

Evet arkadaşlar, hepimizin bildiği üzere okullar yarın daha doğrusu bugün açılıyor, liseye yeni geçtim. Heyecan da var yazdan kalma uyku düzensizliği de. Gram uyku yok açıkçası. sizden bir şey rica edeceğim ;

- simdilik vaktimi bilgisayar başında geçirip, sabah bir kahve, redbull v.b bir sey içip okula gidip aksam gelip mi yatayim?

Bende de yok .Saat 0.30 dan 2 ye kadar yatakta kıvrandım.Sonra açtım Virgini Telden Dh ye de girdim.Gözlerim yorulmaya başladı.İyiye işaret bu.1 saat uyusam bile bana yeter. Edit: lise 1 değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentor Of Assasins -- 17 Eylül 2012; 2:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Evet arkadaşlar, hepimizin bildiği üzere okullar yarın daha doğrusu bugün açılıyor, liseye yeni geçtim. Heyecan da var yazdan kalma uyku düzensizliği de. Gram uyku yok açıkçası. sizden bir şey rica edeceğim ;

Liseye yeni gecmenin heyecaniyla uyuyamazsin okulda cok uykulu gozukme de ilk gunden alay konusu olma

• Aynen ya, 2 senedir uyumadan başlıyorum okula. Bu sene bari uyurum dedim. Uykum vardı 3 saat once, gözlerim kapanıyordu. Dişleri firçalayip, yatağa bir girdim uyku kalmadı.
  • Siz gene evdesiniz ben disardayim metrobus bekliyorum.o gelecekte ben eve gidicem de uyucam ohoooo.yatin kalkin sukredin lan.bi 2 gun boyle gecer sonra duzeltirsiniz uyku duzenini

• Ehehe simdi siz bide okula gitceksiniz nan. Yazik la.
    Otur 3 saat daha. Nescafe ic. Yuzunu yika, balkona filan cik hava al. Sonra naparsan yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyuma diyosunuz yani ? :D
  • yarın lise yok ama uykum çok
  • O değilde okulda ilk gün saça karışırlar mı ? :D Serbest merbest bir şeyler diyorlardı da kestirmedim valla :D
  • quote:

O değilde okulda ilk gün saça karışırlar mı ? :D Serbest merbest bir şeyler diyorlardı da kestirmedim valla :D

Lise kaçtasın?
  • quote:

O değilde okulda ilk gün saça karışırlar mı ? :D Serbest merbest bir şeyler diyorlardı da kestirmedim valla :D

Cok cok sacini kes der. Inat edersen 1 hafta sonra okula almaz berbere yollar. Eger yine kestirmezsen okulun hizmetlilerinden biriyle yollayip 3'e vurdurur. Tecrubeyle sabittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

quote:

Cok cok sacini kes der. Inat edersen 1 hafta sonra okula almaz berbere yollar. Eger yine kestirmezsen okulun hizmetlilerinden biriyle yollayip 3'e vurdurur. Tecrubeyle sabittir.

Lise 1 :D
  • Bizim okul 24'ünde açılıyor
  • Bugun staj var gram uyku yok arkadas benimde her sene boyle olur zaten 2 gune toparlarsin

• 7-8 saat once alkol aldim almadan once basim ağrıyordu zaten, simdi agri uyutmayacak düzeye geldi. Umarim parol keser

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Saat olmuş 3. 4 saat mi uyuyacaksın hiç uyuma daha iyi bu gece uyursun erkenden

hocam diş hekimliğinde okuyorsun ama imzanın altındaki yazı beyinle alakalı ne alaka?
  • hocam demin tuvalete kalktım bune lan resmen 1lt terlemişim baktım tatilin son günü son saatleri kalktım geldim buraya
  • Kalmis surda 1 saat neyini uyuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Kalmis surda 1 saat neyini uyuyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.