Şimdi Ara

Yarın muhabbet kuşu alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1.Alırken nelere dikkat etmeliyim

2.Aldıktan 10 gün boyunca ne yapmalıyım...

Not:Erkek mavi kuş alıcam

Orijinalden alıntı: WestCoast35

2 soru sormak istiyorum.

gözleri parlak, sürekli hareket eden,tüyleri ve gagası düzgün olan, ayaklarında sorun gözükmeyen olursa hayırlı olur.

Orijinalden alıntı: Nihat034

quote:

2 soru sormak istiyorum.

gözleri parlak, sürekli hareket eden,tüyleri ve gagası düzgün olan, ayaklarında sorun gözükmeyen olursa hayırlı olur.

kaç aylık olmalı ayrıca eve getirir getirmez ilk 2-3 gün ne yapmalıyım ?

2 soru sormak istiyorum.

1-) alırken tirnaklarini kontrol et tammi diye benim babam almisti tirnaklari yoktu 1 tanesi su an 7-8 ay geçti saglıklı yani sonra erkek olursa çok çabuk konusur disi olursa cana yakın olur erkek daha iyi ama sen bilirsin
    2-) aldiktan sonra kafesini getir kusu koy yemini suyunu 1 hafta öyle kalsin kafese sokma elini kafesin altindaki tuvaletini yaptigi kagitlari bile elleme korktumu bir daha alisamaz ve 1 haftanin sonunda disariyi sal aksamlari yatarkende bir şey örtme

3-) kuşun suyunu her gün yosun tutyor altindaki tuvalet yaptigi kagidi 2-3 günde bir mamasinida 2-3 günde bir degistir

4-) Kuşun kapısı benim 7/24 açik ve istedigi zaman girip çikiyor cam acik olsa biri gitmiyor diger odalara götüyorum korkuyor ve aksamlari yatarken bir şey örtme öyle alissin daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

2 soru sormak istiyorum.

1-) alırken tirnaklarini kontrol et tammi diye benim babam almisti tirnaklari yoktu 1 tanesi su an 7-8 ay geçti saglıklı yani sonra erkek olursa çok çabuk konusur disi olursa cana yakın olur erkek daha iyi ama sen bilirsin
    2-) aldiktan sonra kafesini getir kusu koy yemini suyunu 1 hafta öyle kalsin kafese sokma elini kafesin altindaki tuvaletini yaptigi kagitlari bile elleme korktumu bir daha alisamaz ve 1 haftanin sonunda disariyi sal aksamlari yatarkende bir şey örtme

3-) kuşun suyunu her gün yosun tutyor altindaki tuvalet yaptigi kagidi 2-3 günde bir mamasinida 2-3 günde bir degistir

4-) Kuşun kapısı benim 7/24 açik ve istedigi zaman girip çikiyor cam acik olsa biri gitmiyor diger odalara götüyorum korkuyor ve aksamlari yatarken bir şey örtme öyle alissin daha iyi

Teşekkür ederim...

• Kuşu aldım arkadaşlar.Başlarda çıldırdı sürekli.Ordan oraya zıpladı kafeste...Şimdi sakince bana bakıyor ona olduka yakın bir şekilde cicikuş diyorum ıslık falan çalıorum.Bakıor bana ayrıca parmağıma göğüsüne azıcık dokunuyorum kaçmıyor...
  • h.olsun elini kafese sokma derim ben soktum 6-7 ay alişamadi sonra alisti aksam yatarken bir şey örtme sabah çok erken kalkalar çevreyi tanisin 1-2 hafta arasi sal diyorlar her yerde ben aldigim günün 3.günü saldim ordan oraya yere düstü filan bir yere kondu iyikide salmisim daha iyi alisti

Orijinalden alıntı: MoonDeath

h.olsun elini kafese sokma derim ben soktum 6-7 ay alişamadi sonra alisti aksam yatarken bir şey örtme sabah çok erken kalkalar çevreyi tanisin 1-2 hafta arasi sal diyorlar her yerde ben aldigim günün 3.günü saldim ordan oraya yere düstü filan bir yere kondu iyikide salmisim daha iyi alisti

Bana sanırım hemen alıştı gibi geliyor.Kafesin dışından parmağımı sokuyorum korkmuyor.Azıcık kaçıyor ama izin veriyor sevmeme.Elimi kafese soktum hafif hafifi dokunmama izin veriyor.Onun dışında sürekli kendi odamdan salona götürüyorum kuşu ayrıca balkonada çıkartıyorum zararı olur mu ?
  • balkonda kaliyormu ? kaliyorsa gün boyu yada aksam üstleri sabahlari sakıncali olur hem hastalanir çok cabuk hasta olup ishala cevirir 1-2 haftaya vetereneri götürürmezse ölür birde karga baykuş filan koku aliyor muhabbet kuşunun kafes kapali olsa bile yiyor bir şekilde benim arkadasim civcivleri kafesteken kafalari kopuk bir şekilde bulduk
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.