Şimdi Ara

Yarın Mac Alacağım Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yarın MacBook Pro 13" alacağım. Aklımda bir kac soru var şimdi bunu aldığımda içindeki isletim sistemi tam olarak ne olacak OSx Lion mı? Snow Leopard' mı? Onun dısında Windows da yapıp MacOs da yapamadığım seyler neler? Digeri ise Windows a indirdiğim gibi Minecrafti internetten ucretsiz indirip kasmasan oynayabilir miyim? Ayrıca belleği ne kadar. Yardımcı olursanız cok sevinirim alınca aklımda soru işareti kalsın istemiyorum, teşekkürler...

• UP
  • OS X lion kurulu olacak içinde, windowsta yapıp mac te yapamadığın şey yok diye düşünüyorum şu an aklıma pek bişey gelmedi ama sıkıntı yaşamazsın, haa yapamayacağın şey mesela .exe uzantılı dosyaları açamazsın.. exe bi program kullanman gerekiyorsa illaki, kullanamazsın yani.. bellek derken ram i kastediyorsan 4gb ram olur..
  • minecraft'i eve gidince sana mesaj atarım linkini
    Windowsta yapıp macte olmayan şeyler: Exe açamazsın ama mac'in özel .app uzantısı var exe açmak için bootcamp ile hdd nin bir bölümüne windows kurarsın
    gelcek işletim sistemi:Osx Lion (Snow Leoparda Düşürmek İstersen :http://www.iphoneyardim.net/bilgi_kutuphanesi/58081-mac_osx_liondan_snow_leoparda_downgrade-new-post.html )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senel2002 -- 1 Haziran 2012; 13:33:18 >
  • Tamam teşekkürler Gidiyorum şimdi MacBookPro 13" alacağım buyuk ihtimal
  • Exe'ler Wine'nin Mac OS sürümüyle direkt mac os x altında çalışır. Ben bu şekilde birkaç program kullanıyorum.

http://winebottler.kronenberg.org/

Eğer bu kesmezse ücretsiz bir program olan VirtualBoX'ın OS X sürümüne Windows yüklenebilir

www.virtualbox.org

Buda tatmin etmezse en son bootcamp ile kolayca dual boot Windows kurulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 4 Haziran 2012; 13:23:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.