Bildirim
Yarın Lastik Alıyorum Ne Önerirsiniz?..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dunlop bu üçü arasında daha kalitelidir. Dunlop sp sport fastresponse , Kumho ku31 , hankook k105 Ventus prime alabilirsiniz.Daha ucuz birşey istiyorsanız Barum tercih edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 30 Nisan 2010; 21:53:21 >_____________________________ -
Ben HANKOOK kullanıyorum, 195 60 R 15 ebadındakilerden, yaklaşık 40000 km dir aracımda takılı oldukça hesaplı almıştım ve gayette memnunum bi 10 bin km daha idare eder, sessiz ve yumuşak lastikler _____________________________ -
Sizdeki k 415 modeli olması lazım. _____________________________ -
saydıkların arasından hankook veya dunlop. _____________________________ 2004 Fiesta TDCİ -
hankook 3 senedir kullanıyorum güzel lastik -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tiesto55
Sanırım hankook a karar verdim zaten araçtan performans aramıyorum peki hankooktan sorun yaşayan varmı?
biz sorun yaşamıştık 4 tane taktık takdığımız gün arka iki lastik kaldırıma sürttü ve yarıldı ama o sürtmeyle çoğu lastik yarılmazdı hankook yarıldı.Sonra michelin taktık_____________________________ '13 VW Passat Highline TSI
'08 Škoda Fabia TDI -
Nexen de fiyat olarak uygun ve nispeten iyi bir lastik ... _____________________________ YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE !!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler