Şimdi Ara

yarın kuponum nasıl ? (epl+seri b+belçika)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1e4 veren kuponlarınıza bile talibim, çıkarabileceğiniz en banko kuponlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 25 Aralık 2013; 22:30:35 >

• 1'e 4'e bile mi :D 4 oran yakalamak kolay bir şey mi kardeşim :) Foruma bi konu açtım takip edersen yarın da maçlar paylaşacağım belki yakalarsın maçları birleştirip istediğin oranları :)
  • Aynen bana da lazım böyle bir kupon 1 e 2 olsun hatta yüklü girmeyi planlıyorum
  • TuySiklet T kullanıcısına yanıt
    1e4 rahat çıkar, premier lig var, basket var
  • resmi koyabildiysem nasıl bu kupon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Sizde benim gibi hocam kasa 0 a inmiş :)

• Tottenham, Anderlecht, City maclarina bende boyle oynayacagim. İtalya 2.ligine hic guvenemiyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

Sizde benim gibi hocam kasa 0 a inmiş :)

bilyonerde oynayıp çekiyorum ondan genelde sıfır

italya b liginde genelde eşit form grafiğinde olan takımları seçtim, bir iki maçta da ters form grafiğine girmiş takımlar var ama maç sonucundan çekindim açıkçası, şike falan olur şimdi.

giresun-hatay maçına ne diyorsunuz bir de, tüm yorumcular 2 demiş ama merak ettim fikri olan var mı diye

• Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ona biley diyemicem benim son oynadığım kuponlarda konu açtım orda var :)

• Arkadaşlar 6 tane kupon verdim "Günlük kasa katlama (!)" başlıklı konumda. İstediğini seç oyna. Ayrıca bir tanesine 50 bastım. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YahsiAzeri

Arkadaşlar 6 tane kupon verdim "Günlük kasa katlama (!)" başlıklı konumda. İstediğini seç oyna. Ayrıca bir tanesine 50 bastım. Kolay gelsin.

Hocam 6. Kupona tempoda kalan son 20 lirami basmayi dusunuyorum basıyımı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arwen Undomiel kullanıcısına yanıt
    bas abi
  • quote:

bas abi

Sistem yaptım ne olur ne olmaz diye.

İyi yapmışsın hocam. Zaten ben maçları verirken bayiden oynayan arkadaşları dikkate alıyorum özellikle. Ama tempodan ve ya oranı yüksek olan sitelerden oynuyorsanız 1X ve ya 3.5 ALT oynamakta fayda var.
  • quote:

İyi yapmışsın hocam. Zaten ben maçları verirken bayiden oynayan arkadaşları dikkate alıyorum özellikle. Ama tempodan ve ya oranı yüksek olan sitelerden oynuyorsanız 1X ve ya 3.5 ALT oynamakta fayda var.

Hocam eksta olarak tempo vs. den oynayanlar için de kupon yapabilirseniz çok iyi olur.

Dikkate alıcam hocam. Zaten hafta sonu geldi diyebiliriz. Hepsi düşük oranlı ama sağlam kuponlar olucak. 2 tane kupon veririm tempo ve ya diğer sitelerden oynayanlar için.
  • quote:

Dikkate alıcam hocam. Zaten hafta sonu geldi diyebiliriz. Hepsi düşük oranlı ama sağlam kuponlar olucak. 2 tane kupon veririm tempo ve ya diğer sitelerden oynayanlar için.

Çok iyi olur hocam

• Bir tanesini şimdi paylaştım zaten. İstersen baka bilirsin hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.