Şimdi Ara

Yarın Futbol Maçım var (yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sağ bekim yarın ilk macıma cikacagim enerji patlaması istiyorum ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koş

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    ciddi olamazsın

• upuppupupupup

• Mesir Macunu senin için en etkili çözüm olacaktır hatta redbull+mesir macununu birlikte tüketebilirsin :)
  • şalgam iç
  • Bırak enerji patlamasını falan dengeli oyna gerektiğinde koş. Kontrolsüz güç, güç değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cikolata ye içecek iç. Bide gokhan gönül e özen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCawres

sağ bekim yarın ilk macıma cikacagim enerji patlaması istiyorum ne yapmalıyım ?

Hiç bir ilaç insan beyninden fazla etki etmez motivasyon için madem konu açıldı bir anımı anlatayım.

Üniversite 1 senem okula başlayalı 2 ay olmuş tamam çevre yaptık ama manita yok hala . Derken bizim çocuklar dedilerki yarın moda tasarım bölümü ile maç var(moda tasarım bölümü %90 kız öğrenciden oluşur tekstil olduğu için arada erkek var ama onlardan zarar gelmez kız içinde kala kalak yumuşuyorlar). Neyse bende voleybolda hiç anlamam varsa yoksa futbol ilk başta yok olum ben anlamam felan dediyim taki rakip takımı görene kadar. Herneyse maça bir hafta kala bunların takım kaptanına yazmaya başladım kantinde kızda bana tutulmuştu ama en son ben buna dedimki kızım ben seni seviyorum dibine kadar hemde ondan sonra kız bişiy demedi kalktı gitti. Maç günü geldi çattı iki takımda ısınıyor salonda son olarak toplandık koç son taktikleri verdi kulübede sonra sahaya yolladı baktım bu beni çağarıyor gittim ama ses çok olduğundan uzaktan el kol hareketi yapıyom noldu felan diye buda gel gel yapıyor eliyle gittim yanına kadar formamdan tuttu ben seni seviyorum dedi.

Bence beni o maçta hiç bir ilaç bu kadar dopingleyemezdi ne oynadıydım be. Yani futbolcu olup 2 ligde oynarken real madriden teklif gelseydi ancak bu kadar sevincimden havalara uçardım herhalde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.