Şimdi Ara

Yarın Ehliyet Sınavı Var Hiçbirşey Bilmiyorum :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Crosshair

quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik
    araba sürmeyi bilmeden de direksiyon sınavını geçmiştim. gerçi hala bilmiyorum

yuha :D

Evet aynen benimde ehliyetim var ancak tam olarak araba sürmeyi bilmiyorum.Trafikte panik oluyorum.Yokuşlarda stop ettiriyorum keza ışıklarda da öyle.Böyle sistem olunca da kazalar kaçınılmaz oluyor.Güya ehliyetimiz var işte
  • http://www.aydinsari.com.tr/sinavsorulari.php

site bu işte ne pm i alın bende çoğunda geçiyorum 70i de sallayarak geçtiğim için korkuyorum
  • Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

bende a2 sınavına giricem 20 soru

Aynı şekilde B ehliyetini alırken biraz çalışmışdım umarım yarın içinde yeterli olur
  • valla arkadaş siteyi vermiş ceza almamak için vermek istemedim nolur nolmaz bugünlerde yöneticilerin sinirleri en üst seviyede

Sınava Girecek Bütün arkadaşlara BAŞARILAR DİLERİM...ALLAH KOLAYLIK VERSİN....

Haydi İyi geceler DH Allah RAhatlık versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 26 Aralık 2009; 1:39:28 >
  • Orijinalden alıntı: tyndare0s

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

Aynı şekilde B ehliyetini alırken biraz çalışmışdım umarım yarın içinde yeterli olur

kurstan 2 tane 20 soruluk test aldım 2sindede aynı sorular sadece yerleri farklı gözüm kapalı geçerim allah B sınıfı adaylarına kolaylık versin

• Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

Orijinalden alıntı: tyndare0s

kurstan 2 tane 20 soruluk test aldım 2sindede aynı sorular sadece yerleri farklı gözüm kapalı geçerim allah B sınıfı adaylarına kolaylık versin

Arkadaşın verdiği sitedeki soruları çözdüm de, hemen hemen aynı sorular büyük ihtimal 90 altına düşmem bu sınavda :)

• aynen valla sabahlamayı düşünüyorum bakalım..
  • Ehliyet sistemimizin ne hallerde olduğunun kanıtı.

Ömrü hayatında direksiyon başına geçmemiş adam direksiyon sınavından geçer.
    Sadece bir gün önceden çıkmış sorulara bakarak sınavdan 95 alırlar.
    Motordan zerre kadar anlamazlar fakat yine geçerler.
    Sonrada trafik canavarları her yerde derler.

Marşa basana ehliyet verirsen daha çok beklersin insanlardan saygıyı sevgiyi.
  • Uyku tutmadı ya , sıcaktan mı ehliyet sınavından mı bilmiyorum 3 saat sonra sınava giricem 1 saat uyku ile...

120 Soru , arkadaşların yaptığı siteden çalıştım bende baya en iyi skorum 120 soru , 111 doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 26 Aralık 2009; 7:23:36 >
  • ben çalıştım

dur bakalım hayırlısı 2 saat kaldı sınavın başlamasına
  • bende sadece motor dan giricem ve sadece son 4 sınavın sorularına çalıştım umarım yeterli olur.
    50trafik - 40motor - 30 ilk yardım 120soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonli

Ehliyet sistemimizin ne hallerde olduğunun kanıtı.

Ömrü hayatında direksiyon başına geçmemiş adam direksiyon sınavından geçer.
    Sadece bir gün önceden çıkmış sorulara bakarak sınavdan 95 alırlar.
    Motordan zerre kadar anlamazlar fakat yine geçerler.
    Sonrada trafik canavarları her yerde derler.

Marşa basana ehliyet verirsen daha çok beklersin insanlardan saygıyı sevgiyi.

bu işler okumakla yazmakla çizmekle olmaz zaman deneyim tecrübe işleri...

evet sınava giren arkadaşlar nasıl geçti sınavlar?? benim 20 soru 5 dakikada bitti boşu boşuna 45 dka salonda beklettiler gözüm kapalı yaptım hepsini

• quote:

...

evet sınava giren arkadaşlar nasıl geçti sınavlar?? benim 20 soru 5 dakikada bitti boşu boşuna 45 dka salonda beklettiler gözüm kapalı yaptım hepsini

Zaman ve deneyim işi haklısınız.
    Kollarımızda veya gözümüzün önünde bir düzine insanın can verişine şahit olduktan sonra ilk yardım konusunda bilgi sahibi olabiliriz.

Nasıl düşünemedik biz bunu?
    Kaldırın sınavı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 26 Aralık 2009; 22:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

...

Zaman ve deneyim işi haklısınız.
    Kollarımızda veya gözümüzün önünde bir düzine insanın can verişine şahit olduktan sonra ilk yardım konusunda bilgi sahibi olabiliriz.

Nasıl düşünemedik biz bunu?
    Kaldırın sınavı...

karşıma dişli biri çıktı

sınav için bi diyecegim yok tabikide böyle olması lazım ama sadece sınav la ne kadar başarılı olabiliriz ki ? madem sınav la başarılı ölçülüyo peki niye uygulama sınavları var?Sizde bi eğitmensiniz. kagıt üzerinde herkez herşeyi yapar 2 cümleyi ezberleyemicek kapasitede insanlar degiliz.. Yada uygulamada başarılı olan biri yazılı sınavda başarısız olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 26 Aralık 2009; 23:01:11 >

• Girdik çıktık sınavdan , çok kötü değildi ama iyide değildi

Ama geçeriz inşallah yinede , geçmiş olsun herkese
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.