Bildirim
Yarın dershanem var sınıfa nasıl girmeliyim? (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Canım kardeşim, dershanedeki kızlara elbette takılacaksın genç adamsın ne kadar uzak dur desekte nafile biliyorum, ama sen ODTÜ, İTÜ, BOĞAZİÇİ gibi bir üniversiteyi kazandığında peşinde tur atıp "Acaba onunla tanışmaya hangi cümleden girsem!" diyerek bakacak kızlara odaklan daha çok (bu kızlar evlenilecek tarzda değildir ama amaç bu değil zaten anlaşılan şu olayda) ve sınıfa DERSİ EN İYİ NEREDE DİNLEYEBİLİR VE KONSANTRASYONUMU BOZMADAN TÜM YIL DEVAM EDEBİLİRİM sorusunu kendine sorarak gir... Selamun aleykum demen yeterli içinden başını hafif öne eğerek, en iyi giriş budur kanımca.
En iyi yer de en ön sıradır genelde, hocanın kürsüsünün durduğu taraftaki en ön sıradır. Sonrasında da hocalarınla konuş tek tek, hepsinden tavsiyeler iste... Bütün derslere aynı şekilde çalışılmaz, emin ol farklı önerilerle karşılaşacaksın ve bu hem ders çalışmanı daha zevkli hale getirecektir hem de seni motive edecektir ilk günden öyle umut ediyorum...
Allah zihin açıklığı versin, emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ne senin ne de ailenin..._____________________________
� Beşiktaş JK � ÇARŞIEy iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
-
quote:
Orijinalden alıntı: devilmc
elinde fotoraf makinesi ve hasır şapkayla gir where is the sultan ahmet de
ahahaha bu iyiydi..._____________________________
� Beşiktaş JK � ÇARŞIEy iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) -
_____________________________ Ford Focus 1.6 tdci -
Bence bir omzuna deri ceketle ve çantayıda elinle taşı sınıfın en arkasına otur işe yarar
ben yaptım bugün işe yarıyor_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Azula77
merhaba ben mesut çevik bu videomuzda dershaneleri inceleyeceğiz diyerek gir
_____________________________ cCc Temel Reyiz cCcBeşiktaş !
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlkYunuS
quote:
Orijinalden alıntı: Azula77
merhaba ben mesut çevik bu videomuzda dershaneleri inceleyeceğiz diyerek gir
� Beşiktaş JK � ÇARŞIEy iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
-
quote:
Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe
Dışarıdan helikopterden atlayarak camları kırarak gir bırak kızları erkekler bile verir.
:D:D
İçeri hızlıca dal herkese sertçe bak ve sonra gül,sonra ölü taklidi yap.Sonra dans et,sonra kızlara göz kırp kaş işareti yap :A_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Amazingg
quote:
Orijinalden alıntı: mcardle
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
quote:
Orijinalden alıntı: Miko_93
http://www.youtube.com/watch?v=CTN6teLIXp0
9. saniyedeki adam gibi gir içeri
ölüyorum ya
çatıdan yazıyorum
havada duruyorum hemde ordan yazıyorum
klimacıdan yazıyorum :D
sınıfa kazmayla gir baba xD yada direk sen gir xD xD_____________________________ SOYTARISI GİTTİ DİYE KRALIN SARAYI YIKILACAK DEĞİL YA
-
quote:
tek elle yazıyorumPardon yanlış replik
Yerden yazıyorum muahahahah
quote:
quote:
ölüyorum ya
çatıdan yazıyorum
bu ne ya ahaha_____________________________ DH 2007Peugeot 508| Uludağ Elektronik Mühendisliği / SAP Consultant |
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarKnesS_44
Bence de burada söylenen tavsiyelerden en ideali budur.Bu adam gibi üstünde sadece beyaz bir paçalı donla gir.Ağzında sigara olsun.Dişlerine sigara külü sür ki siyah gözüksün.
Sonra da nuri alço kahkahası at.
Sonra gel buraya konu aç._____________________________ -
S.a dersanelerde karı kız düşüyor dediler geldik diyerek gir içeri. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 18 Ağustos 2010; 18:09:34 >_____________________________
Download Speed: 50.62 MB/s
Upload Speed: 5.12 MB/s -
Sınıfa çıplak gir amma da sıcakmış de bir iki kız tavla limonata ısmarla erkeklerle dalga geç. İddaa kuponu doldur en havalı sen olursun. _____________________________ -
önce sınıfın önünde pusuya yatıyorsun kapının önünde kimsenin olmadığını görünce hak puğ diye balgam çakıyosun sonrada moonwalk adımlarıyla sınıfa giriyosun pardon yau nezle olmuşum diyosun bütün kızlar üstüne atlıycak _____________________________ -
Sınıfa gir, eline bir tebeşir al ve tahtaya cCc adam haklı beyler cCc yaz ve bir yere otur. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: virtue61
quote:
Orijinalden alıntı: mcardle
quote:
quote:
ölüyorum ya
çatıdan yazıyorum
bu ne ya ahaha
Offfffffff Fatality olmuş bu._____________________________
-
Pantolonun fermuarı açık girersen sana ayrı bi hava katacaktır. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: -rockk-
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
/>
Bu şekilde gir
_____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X