Şimdi Ara

Yarın 2.el cep telefonu alacağım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarın 2. el s5 alacağım nelere dikkat etmem gerek telefonun orjinal mi çakma mı olduğunu nasıl anlarım



  • CPU Z'den özellikleri kontrol et, parmakizi okuyucuyu kontrol et.Bunlarda problem yoksa replika olacağını sanmam.

    IMEI kontrolü yap bir de.
  • Hocam herseyden once 1200den fazla verme.Samsung turkiye garantiliyede.Delitilki ve diger yerler 1300lere sifir garantili sattilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • Boşuna s5 alma derim sadece ismi var başkada hiç bir işe yaramayan bir telefon samsung s4 ve s5 in paneli yani kasası pet şişeden yapılıyor ben sana lg g2-g3 öneririm performans olarak üst düzey telefonlar ama yinede s5 alacaksan ayarlara gir imel numarasına bak
  • S5 Türkiye Garantili 1599' liralara kadar düştüğünü bilmeni isterim.

    İkinci el alacağınız yerine 32GB LG2 tavsiye ederim.

    2.el alırken;

    arka kapak ve köşeleri kontrol edip IMEI numarasını da kontrol etmeniz dışında başka pek bişi yapmanıza gerek yok.
  • Iphone 5 düşünebilirsiniz 2. El.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar telefonu aldım şu ana kadar performans yönünden hiçbir problemle karşılaşmadım gayet hızlı ve stabil.Apple almamaya 3g'den sonra yemin ettim zamanında bu iphonelar yeni çıktığında 1700 civarı para verip almıştım 4 sene sonra telefon apple ın izlediği eski cihazlarını çöp yapma politikasından dolayı harbiden de çöp oldu telefona whatsapp bile yüklenmiyordu daha sonra bb 9900 e geçtim oda hoşuma gidiyordu ancak uygulama yönünden çok zayıftı şuan bir problem yok en az 5 sene kullanacağım bunu inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakebig

    Boşuna s5 alma derim sadece ismi var başkada hiç bir işe yaramayan bir telefon samsung s4 ve s5 in paneli yani kasası pet şişeden yapılıyor ben sana lg g2-g3 öneririm performans olarak üst düzey telefonlar ama yinede s5 alacaksan ayarlara gir imel numarasına bak

    Erkenden 1 nisani kutladik sayende
    Sakasin degilmi s5 plastik deyip m8 al desen iphone al xperia serisi al desen hadi bunlari gectim bari farkli hissiyatiyla plastikde olsa nexus 6 fln al desen anlarim. Ama samsungtanda basit bir legen arka kapagi olan g2 g3 u nasil bir sahip oldugum en iyisidir mantigiyla onerdin inanamiyorum.Senin g2 yada g3 aliminyum karbonfiber karisimimi geldi kardes? Lg malzeme kalitesi konusunda mahalleyi alttan karistiran ama papara yemeyen cocugudur.Samsungun adi cikmis kotu malzeme kullaniyor diye lg senelerdir arada kayniyor.
    Samsung plastikte kullansa farkli seyler deniyor, dumduz plastige gri cizgiler verip g3u dumduz haliylede g2 gibi telefonlar cikarmiyor artik. S5 farkli dokusu olan hos bir plastik malzemeden uretildi.Denemeden kullanmadan yorumlamayin.Noye 3 le plastik malzemeden deri hissiyati olusturdular, ve surekli deneme halinde yenilikcilik pesindeler.Simdiyse Note 4 ve Alphayla tek elestirdiginiz noktasi olan malzeme kalitesinide iyice yukseltti.Tamamen aliminyuma yada benzer metaryallere gececek.Bakalim o zaman lg kimin uzerinden kacak oynayacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kasa malzemesı kalıtesı onemlı ıse sony ve htc daha ondedır dıgerlerınden
  • 2. Elden ziyade 3. El cihaz hem daha ucuz hem daha sağlıklı bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Kardes bende s4 vardi aldiktan 4 ay sonra cebimde iken kapiya carpti ekran tuz buz oldu suan arkadaslarimin cogunda s5 var ama ne teknik ozellikler bakimindan ne de panel yapisinda bir g3 edemiyo M8 veya iphone 5-6 soylemedigim sebebi ise arkadasa samsunga daha yakin bir telefon oldugu icin lg onerdim yoksa m8 panel olarak e kalitelisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakebig

    Kardes bende s4 vardi aldiktan 4 ay sonra cebimde iken kapiya carpti ekran tuz buz oldu suan arkadaslarimin cogunda s5 var ama ne teknik ozellikler bakimindan ne de panel yapisinda bir g3 edemiyo M8 veya iphone 5-6 soylemedigim sebebi ise arkadasa samsunga daha yakin bir telefon oldugu icin lg onerdim yoksa m8 panel olarak e kalitelisi

    Ac testlere bir daha bak.S5 sinifinda m8 ile basabas birincilige oynuyor.arkalarindan sony 4.sirada ise g3 geliyor.Sen sahip oldugunu en iyisi san lafim yok ama testler ve gercekler tam tersi diyor.Kullanim deneyimi deme alan herkes ekranin yuksekligine sovuyor.
    Ayrica yine kapiya aman ha aman g3 le falan carpma tuz buz degil bildigin un olur telefonun.Cerceve orani azligi en hafif dususte dahi ekrani kirilmis hale getirirken kapiya falan vurma kendini yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.