Şimdi Ara

Yarın 18'e kadar satılmazsa Telefoncuya Gidiyor.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Marka : Nokia
    Model : 8800 Sirocco Edition
    Garanti Süresi : Yok. Yurtdışı kayıtlı cihaz. Cihaz temizdir ön tarafta sağ tarafta resimde görünen ufak aşınma vardır.
    Renk : Siyah
    Kutu İçeriği : Bluetooth Kulaklık, Şarj Aleti, masa üstü şarjı, Kurulum Cd'si. Kutulu Full aksesuar cihaz
    Takaslı: Hayır
    Fiyat: 850 YTL >>>> 800 YTL>>>>> 750 YTL >>> 700 YTL

YARIN SAAT 18'E KADAR SATILMAZSA TELEFONCUYA VERECEM AYNI FİYATA. FORUMDAN BİR ARKADAŞ YARARLANSIN İSTİYORUM. GÜN BOYU DIŞARDAYIM ÖĞLEN 12'DEN SONRA CEPTEN ULAŞINIZ.

CEP: 0506 374 46 25 (SAAT 12'DEN SONRA)

Resimler:

Yarın 18'e kadar satılmazsa Telefoncuya Gidiyor.!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Telefoncular şayet 700ytl ye alıyorlarsa bence ver derim çünkü kadıköy piyasasında senin verdiğin fiyata telciler satıyor full ve çiziksiz olanları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarGuardian -- 25 Ocak 2008; 4:45:34 >
  • Bu arada resim çekerken kaydığı için çizik olan kısımda baya bi kayık çıkmış. Çok küçük bişey ama resimde büyük gözüküyor.

Sabaha kadar burdayım finallere çalışıyoruz. İsteyenne webcamdan gösterebilirim telefonu.

Ben kasımpaşada oturuyorum bizim burda 2 telefoncuya gösterdim birisi 650 dedi, diğeri ıkına ıkına 700'e çıkarttım. Yarın dönerim dedim. Forumda yazdım 800-750 yarına dedim 700'e telefoncuya vereceğime gider forumdan veririm 700'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acımalı -- 25 Ocak 2008; 2:46:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.