arkadaşlar geçenlerde regseeker ile bilgisayarın kayıt defterini temizledim. o sırada da giriş sayfam about:blank den farklı bi adresti. şu an giriş sayfamı sıfırlayamıyorum yahut bir başka adresle değiştiremiyorum. naapmam gerek? yardımcı olursanız sevinirim.
www.hijackthis.de den HiJackThis programcığını indir ordan log dosyası al ve aynı sitedeki altında analyze yazan yere kopyala/yapıştır. orda sorunlu olarak görünen satırlara check at ve fix checked de.
quote:
Orjinalden alıntı: [Tifosi]
www.hijackthis.de den HiJackThis programcığını indir ordan log dosyası al ve aynı sitedeki altında analyze yazan yere kopyala/yapıştır. orda sorunlu olarak görünen satırlara check at ve fix checked de.
programı indirdim. ancak log dosyası nerede? içinden birtek dosya çıktı onu mu alıp yapıştırayım? anlayamadım o noktayı...
açılışta gelen internet sayfasını kopyala bul penceresine yapıştır. arat homepage diye bi yer gelecek. araya çift tıklayıp istediğin sayfayı başlangıç sayfası olarak yap. kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: yasinnn
quote:
Orjinalden alıntı: [Tifosi]
programı indirdim. ancak log dosyası nerede? içinden birtek dosya çıktı onu mu alıp yapıştırayım? anlayamadım o noktayı...
bu işaretli olanı tıkla o, sana bir log dosyası oluşturacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme