Şimdi Ara

Yardımmm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp-Compaq modelli bir laptop um var . 512 mb ekran kartı , 3 gb ram ve işlemcim Pentium dual-Core 2.10 GHz hızı . Şimdi bildiğiniz gibi Crysis 3 cıktı . Directx 11 uyumu istiyor ekran kartı güncelleşti ama olmadı zaten olsa bile bu özelliklerde oynayamazdım . Donanım fiyatlarını da fazla bilgim yok . Sizce iyi bir laptop yapmam için neleri değiştirmem lazım ve yaklaşık fiyat ne olur ?? Şimdiden tesekkurler .

• Şimdi ilk olarak o laptopu unut onla excel 2010 bile yeri gelir donma,takılma yapar.Crysis dediğin oyunu için :
    işlemci
    ram
    ekran kartı

ücgenini iyi kurman gerekiyor.Kursan peki ne kadara patlar diyosan 2000-2500 tl civarı olan laptoplar bu oyunu zevk alacagın sekilde oynatır ama diyorsan ki ben bu oyunu akıcı oynamak istiyorum,zevk almak istiyorum,görüntü gercege yakın olsun o zaman masaüstüne terfi edicen ki o paraya sahane sistem toplanır.Eğer ki yeni laptop alacaksan ve elektrikli ısıtıcı niyetine kullanmak istemiyosan da hpden uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qsManyaqi

Hp-Compaq modelli bir laptop um var . 512 mb ekran kartı , 3 gb ram ve işlemcim Pentium dual-Core 2.10 GHz hızı . Şimdi bildiğiniz gibi Crysis 3 cıktı . Directx 11 uyumu istiyor ekran kartı güncelleşti ama olmadı zaten olsa bile bu özelliklerde oynayamazdım . Donanım fiyatlarını da fazla bilgim yok . Sizce iyi bir laptop yapmam için neleri değiştirmem lazım ve yaklaşık fiyat ne olur ?? Şimdiden tesekkurler .

Bu leptopa oyun nanıma birşey yapamazsınız.Oyapmayı düşündüğünüz masrafla o leptoptan en az 2 tane alırsın leptopun parça fiyatlarından haberiniz yok galiba,zaten donanımlarına fazla müdahale yapma şansında yok bu modelin.
  • Notebookta en fazla ram ve hdd değiştirirsin onunda sana bi faydası yok zaten diğerlerini değiştirmek akıl işi değil, arkadaşlar da yazmış

yapabileceğin en güzel iş onu 2.el satmak ve yeni model almak.. 1800-2500 fiyat aralığında işini görecek bir çok yeni modeller var piyasada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsheitan -- 16 Mart 2013; 12:05:35 >
  • Tesekkurler arkadaslar artık öyle yapıcam .
  • Peki yaklaşık kaç tl ye satabilirim ? Piyasası nedir sizce ?
  • Arkadaşım o bilgisayarın ederi eğer kırık çıkığı yoksa 500-600 keriz bulabilirsen 700 tl dir. eğer bilgisayar almak istersende ben sana casper tavsiye edebilirim çok araştırdım. herkez ucuz diye kötü zannediyor ama aslında öyle değilhttp://www.casperturk.com/?urun-111897-Casper-Nirvana-CKY-3632-BT45V-F.html hacı bilgisayar bu 3gb ekran kartı i7 işlemci ve 16 gb ram bu senın ihtiyacını karşılar...

İmzada da Görebileceğin gibi Bende aynı pcyi kullanmaktadayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbahmetli -- 16 Mart 2013; 21:03:30 >
  • Ortalama 400 olabilir bu sistemlerin sıfırı 600-800 arası değişir.
  • Tesekkurler arkadaslar.
  • Gercektenn cok iyiymis arastırdım haklısınn . özellikleri de cok iyi fıyatı da .
  • forumda fiyat/perfonmasa göre değerlendirilmiş bir başlık var, üst sıralarda oradan bakabilirsin.
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y500-59-360469-notebook-urun9304.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-367293-y500-core-i7-3630qm-8gb-16gb-ssd+500gb-hdd-2gb-gt650m-156-dvdrw-win8/productdetails.aspx?I_ID=64854
    vs. benzer daha kaliteli ürünler indirimle alınabilir ( teknosa turuncu indirim/ vatan %25..)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.